precision'i pitbikede äriprojekt!!!
Mul on sulle äriline ettepanek: löö kampa tegelastega aadressilt http://www.mcm50.com/ ja hakka kogu sealse sodi Eesti maaletoojaks. Vajutad laovarudesse mõned kümned tonnid alla, teed mõistliku turunduse ja tõenäoliselt saab su käive täitsa norm olema. Siis sa müüd nii tsikleid kui nende juppe, annad garantiid ja teed hooldust (pakud seega tööd mitmele oma klassivennale või naabripoisile). Esimesed kümme aastat saavad rasked olema, aga küllap varsti tulevad ka sull, feim ja respekt.
Praegust plaani hakkasid sa närima valest otsast. Õige jutt oleks olnud: "Kuulge foorumlased, tahan enda võrrilist osta, kui paar tükki veel kampa lööksid, saaksime toomishinna kõvasti alla. Mina olen nõus müüjaga kõik sebimised tegema, teie vaevaks jääb raha anda ja tsikkel vastu võtta." Siis oleks pilt natuke selgem olnud.
Ehk siis, mida me, lapsed, siis seekord õppisime? Räägi kõik ausalt ära, siis ehk tõesti pääsed kergemalt. Salamahti surkimine, vassimine ja varjamine ei vii sihile.
Praegust plaani hakkasid sa närima valest otsast. Õige jutt oleks olnud: "Kuulge foorumlased, tahan enda võrrilist osta, kui paar tükki veel kampa lööksid, saaksime toomishinna kõvasti alla. Mina olen nõus müüjaga kõik sebimised tegema, teie vaevaks jääb raha anda ja tsikkel vastu võtta." Siis oleks pilt natuke selgem olnud.
Ehk siis, mida me, lapsed, siis seekord õppisime? Räägi kõik ausalt ära, siis ehk tõesti pääsed kergemalt. Salamahti surkimine, vassimine ja varjamine ei vii sihile.