Sauga open-cup 28.05 ja treeningpäev...

Kas osaled Sauga open-cup`il

Hääletus lõppes 21 Juul 2006, 21:14

loomulikult olen kohal...
13
43%
ega ikka ei osale küll...
17
57%

Hääli kokku: 30

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

tramm66 kirjutas:
nats kommentaarin asja:

- üritus on suunatud TÄNAVASÕITJATELE
- ürituse peaeesmärk on anda võimalus sõita motoringrajal ühes sinna kehtestatud reeglistikega nendel kellel harilikult selline võimalus puudub
- osa-eesmärk on propageerida motosporti ja kallutada huvilisi liitumaks motoringraja sõbraliku perega 8)

ohutuse huvides:

- toimub sõit väikesel rajal,
- lahutatakse algajad ja nö "vanad kalad" (sh. käesoleva aasta litsentsiomanikud)
- kehtivad loomulikult kõik tavapärased ohutusnõuded
(eriti tähelepanu - kellel pole NAHKkindaid, -sõidupükse, -sõidujopet ja seljakaitset siis mõelge aegsasti nende hankimisele)

be continued...
Ühelt poolt tahate "pakkuda tänavasõitjatele ringraja kogemust", teiselt poolt nõuate miskipärast NAHKkombesid... Mulle jääb arusaamatuks, kuidas mu selja, puusa, küünarnuki, õla ja põlvekaitsetega korralik ja kvaliteetne riidest sõiduvarustus nüüd siis nii palju kehvem on, et väiksel ringil sõitmise oluliselt ohtlikumaks muudab? Idee on ikka ju proovida, mitte torusid tühjaks paugutada! Iseenesest oleks minul küll huvi seda asja proovida, kuid kahjuks selleks ürituseks 10+ kilo raha küll täiendava nahkkombe peale kulutada ei taha...

Fazer
PS! Ei olnud sugugi mõeldud virisemisena, vaid täitsa reaalne probleem, et asi jääb selle nahkkombe taha. Kuna kannan ülikonda nr 56, siis ei ole ka laenukat eriti võimalik leida... Kuigi seekord vist kurat ei klapi kuupäev ka... :-(

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”