Sauga open-cup 28.05 ja treeningpäev...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2042
Sauga open-cup 28.05 ja treeningpäev...
Ürituse planeerime siis Pärnu - Sauga ringrajal.... ja algusega ~10.00
Osavõtutasu on arvestuslikult 300-500 EEQ (olenevalt osavõtjate arvust)
Selle osavõtutasuga sebime kohale shitt-majad ja kohtunik-liputajad ja med. teenistuse ja toitlustuse...
Algab päev treeningutega, mis kulmineerub väikese mõõduvõtuga soovijaile (tõenäoliselt 2 klassi - sõitjatele litsentsiga ja ilma). Lähiajal lisan täpse infi mis ja kuidas.....
Kõik, kes soovivad osaleda Sauga open-cup´il, PALUN REGISTREERUGE kas siis siin teemas või aadressil priit@southpark.ee
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
- üritus on suunatud TÄNAVASÕITJATELE
- ürituse peaeesmärk on anda võimalus sõita motoringrajal ühes sinna kehtestatud reeglistikega nendel kellel harilikult selline võimalus puudub
- osa-eesmärk on propageerida motosporti ja kallutada huvilisi liitumaks motoringraja sõbraliku perega

ohutuse huvides:
- toimub sõit väikesel rajal,
- lahutatakse algajad ja nö "vanad kalad" (sh. käesoleva aasta litsentsiomanikud)
- kehtivad loomulikult kõik tavapärased ohutusnõuded
(eriti tähelepanu - kellel pole NAHKkindaid, -sõidupükse, -sõidujopet ja seljakaitset siis mõelge aegsasti nende hankimisele)
be continued...
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Ühelt poolt tahate "pakkuda tänavasõitjatele ringraja kogemust", teiselt poolt nõuate miskipärast NAHKkombesid... Mulle jääb arusaamatuks, kuidas mu selja, puusa, küünarnuki, õla ja põlvekaitsetega korralik ja kvaliteetne riidest sõiduvarustus nüüd siis nii palju kehvem on, et väiksel ringil sõitmise oluliselt ohtlikumaks muudab? Idee on ikka ju proovida, mitte torusid tühjaks paugutada! Iseenesest oleks minul küll huvi seda asja proovida, kuid kahjuks selleks ürituseks 10+ kilo raha küll täiendava nahkkombe peale kulutada ei taha...tramm66 kirjutas:nats kommentaarin asja:
- üritus on suunatud TÄNAVASÕITJATELE
- ürituse peaeesmärk on anda võimalus sõita motoringrajal ühes sinna kehtestatud reeglistikega nendel kellel harilikult selline võimalus puudub
- osa-eesmärk on propageerida motosporti ja kallutada huvilisi liitumaks motoringraja sõbraliku perega![]()
ohutuse huvides:
- toimub sõit väikesel rajal,
- lahutatakse algajad ja nö "vanad kalad" (sh. käesoleva aasta litsentsiomanikud)
- kehtivad loomulikult kõik tavapärased ohutusnõuded
(eriti tähelepanu - kellel pole NAHKkindaid, -sõidupükse, -sõidujopet ja seljakaitset siis mõelge aegsasti nende hankimisele)
be continued...
Fazer
PS! Ei olnud sugugi mõeldud virisemisena, vaid täitsa reaalne probleem, et asi jääb selle nahkkombe taha. Kuna kannan ülikonda nr 56, siis ei ole ka laenukat eriti võimalik leida... Kuigi seekord vist kurat ei klapi kuupäev ka...

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
aga eks vaatama tulen ikka.
... kas sain õieti aru, et rajale lastakse muidu päris tänavaratastega - tuled, viled küljes?
Nahkkombe on lihtsalt soovitus, kuid eelmisest Sauga treeningpäevast on mul meeles Stonefree, kes käis sõitmas tekstiilist touringkombes ja tänavagondlis rattaga. Küsige temalt, kuidas oli. Väga hästi sai hakkama!
Selline üritus on pingevaba ja mõnus ajaveet. Samas annab võimaluse proovida iseenda ja ratta võimekust. Keegi ei lähe ennast "tühjaks paugutama", tavaliselt sõidetakse treeningul ikka väikse varuga.
Suuremal kiirusel kurvisõit annab rattatunnetamisel palju juurde.
Mina soovitan küll kohale tulla. Alati, kui olen lihtsalt vaatama tulnud, olen kahetsenud, et ise osa ei võtnud...
Sverre
-
mis sa "Fazer" inised? Kus kuradi kohast sa lugesid et NAHKKOMBE nõutud on? Kõik NAHKasjad on ikka soovituslikud ja 100% su enda sõiduturvalisuse huvides...Fazer kirjutas:Ühelt poolt tahate "pakkuda tänavasõitjatele ringraja kogemust", teiselt poolt nõuate miskipärast NAHKkombesid... Mulle jääb arusaamatuks, kuidas mu selja, puusa, küünarnuki, õla ja põlvekaitsetega korralik ja kvaliteetne riidest sõiduvarustus nüüd siis nii palju kehvem on, et väiksel ringil sõitmise oluliselt ohtlikumaks muudab?tramm66 kirjutas:- kehtivad loomulikult kõik tavapärased ohutusnõuded
be continued...
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Esiteks ma ei INISEKommionu kirjutas:mis sa "Fazer" inised? Kus kuradi kohast sa lugesid et NAHKKOMBE nõutud on? Kõik NAHKasjad on ikka soovituslikud ja 100% su enda sõiduturvalisuse huvides...Fazer kirjutas:Ühelt poolt tahate "pakkuda tänavasõitjatele ringraja kogemust", teiselt poolt nõuate miskipärast NAHKkombesid... Mulle jääb arusaamatuks, kuidas mu selja, puusa, küünarnuki, õla ja põlvekaitsetega korralik ja kvaliteetne riidest sõiduvarustus nüüd siis nii palju kehvem on, et väiksel ringil sõitmise oluliselt ohtlikumaks muudab?tramm66 kirjutas:- kehtivad loomulikult kõik tavapärased ohutusnõuded
be continued...

Ja tundub, et ma ei olnud ainuke, kes nii aru sai. Kui saab ka texiga peale siis on väga hea. Kui kuupäeva kuidagi klappima saan, olen kohal.- kehtivad loomulikult kõik tavapärased ohutusnõuded
Fazer
-
jahh said õieti aru.... Tuled vaid teibid ise enne rajale minekut kinni... ja seda sellepärast, et kui siruli potsatad ei lendaks tuled - viled - killud laiali....manager2 kirjutas:... kas sain õieti aru, et rajale lastakse muidu päris tänavaratastega - tuled, viled küljes?
Sai jah korra pulli tehtud aga nüüd on mul ka nahkkombe olemas.Sverre kirjutas:Korralike kaitsmetega kombe on täiesti OK. Isegi suurel Brno MotoGP ringrajal sõidavad treeningpäevadel inimesed tekstiilkombede ja isegi KROSSIRATASTEGA (sic!).
Nahkkombe on lihtsalt soovitus, kuid eelmisest Sauga treeningpäevast on mul meeles Stonefree, kes käis sõitmas tekstiilist touringkombes ja tänavagondlis rattaga. Küsige temalt, kuidas oli. Väga hästi sai hakkama!

Muidugi kui eelmine kord osavõtjaid vaadata, siis olin mina vist ainuke kellel polnud ei kombet, rooliamorti, kukkumispunne ega rinka kumme. Rääkimata kummide soojendajast.

Soovitan ka soojalt, kohale tasub kindlasti tulla. Rohkem algajaid seda parem. Saab ka ehk mõnele ringi sisse tehtud
Selline üritus on pingevaba ja mõnus ajaveet. Samas annab võimaluse proovida iseenda ja ratta võimekust. Keegi ei lähe ennast "tühjaks paugutama", tavaliselt sõidetakse treeningul ikka väikse varuga.
Suuremal kiirusel kurvisõit annab rattatunnetamisel palju juurde.
Mina soovitan küll kohale tulla. Alati, kui olen lihtsalt vaatama tulnud, olen kahetsenud, et ise osa ei võtnud...
Sverre

Kui ninja pidurid korda saan (paistab et hüdraulikaga probleeme) siis olen kindlasti kohal.

-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Kuidas sellega on:
Tolleks päevaks lube vast veel pole ja garaasis seisab üks 750m3 vana Honda lest, pole tal ei ülevaatust ega kindlustust kisuks ehk kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] maha ja lükkaks bussi ning tuleks sinna ja teeks kaasa.

-
- s1000rr Guru
- Kontakt:

Pira kirjutas:Küssa siis selline....Kas kohapeal registreeruda saab? kuna kindel veel pole kas tulla saan.
Kuidas sellega on:
Tolleks päevaks lube vast veel pole ja garaasis seisab üks 750m3 vana Honda lest, pole tal ei ülevaatust ega kindlustust kisuks ehk kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] maha ja lükkaks bussi ning tuleks sinna ja teeks kaasa.
![]()
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:

pealegi minu tsiklit toodeti kuni 2003 aasta lõpuni seega ma olen '' IN ''

Kommionu kirjutas:Nohh ja sina oma vanaraua ja rosinajuga siis pole vää?korke kirjutas:ma kardan ,et sa selle uunikumiga oled seal rajal ohtlik![]()
enamus rattaid on ju ikka 2002-2006 aastast....
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:

Sverre kirjutas:Kommionu käitumine rajal on muide "täiesti pandav"
ses mõttes, et liigub nobedalt. isegi väljasõite põllule teeb kiiresti.
au ja kiitus, ise nägin.
mina sõidan GSX-R600 aastast 2001, mootor 2003
Sverre
ee ... mulle valmistab erilist heameelt just uuematest tsiklitest (nagu R6, R1, CBR RR jne) möödasõitminePira kirjutas:ohtlik???
ega tegelikult tulekski vast selle pärast pigem sinna kui et olla pärast tänavatel ohtlik.![]()
mudugi selle teerulliga mis kaalub mingi 240kg on päris hea füüsiline trenn.
Mis aastakäigu rattad muidu seal enamustel on? Ma rohkem nii enda harimiseks ja stonefreele headmeelt valmistama kaema![]()

Rajale on ikka mõtet tulla tsikliga mis on igati korras, muidu oled nii teistele kui iseendale ohtlik.
Tegelt sobib minu tsikkel ka rohkem maantesõiduks kui ringrajale, ka kaalu on tal natuke palju (kuigi tyhikaal väidetavalt ainult 184 kg).

-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Sõitsin sellega terve eelmise hooaja kuni sai uuem uunikum ostetud.
Ja kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] mõtlesin maha võtta kuna igavene jeep on neid taastada pärast kui käna paned.
Või äkki ootaks veel 25 aastat siis ta 46 aastat vana ja kuna tal täiesti tehase välimus veel siis mõne miljoniga turgu

Hea küll edu teile mis seal ikka lõõpida..
kuna ise liigun Pärnu poole Tallinnast, siis pühapäeva hommikul vara ei viitsi kimama hakata, kohe hirmus mugavam on hommikul juba Pärnus ärgata. Selles armsas linnas on kohe nii ilusad hommikud. Tõesti.

Ning kohe eriti lahe oleks hea seltskonnaga paar õlut naha vahele kallata, et siis uni magus tuleks.
Ja siis pühapäeval pärast üritust oleks kohe hiiglama mõnus päevamustus kusagil saunas maha küürida, enne kui see viimane 120km tagasi põhja suunas veel ette võtta.
seega:
A. kas on veel selliseid huvilisi, kes juba laupäeval Pärnut vallutama tahaksid minna? Kui jah, siis kas kellaaeg minekuks on ok? Seltsis segasem ju sõita.
B. kas Pärnus kohapeal olevatel kamraadidel on kiirelt soovitusi majutuskoha suhtes järgmiseks laupäevaks?
C. millised on võimalused seal kandis mingit sauna Pühapäeva õhtupoolikul saada?
kõik ideed ja nõuanded teretulnud loomulikult.

-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
s**t vedrustus mis töötab nagu mõnel ziguliil ...
Kaal....
rehvid....
...jne
aga tulla keegi ei keela ....pigem oled oodatud, kuid ole lihtsalt ettevaatlik

Pira kirjutas:miks ikkagi ohtlik ???..
Mai saa aru, kas tegu on treeningu või võidusõiduga või mõne bikemehe kõvatamispäevaga... Ja kui asi ongi võidusõidus, siis peab ju keegi viimane kah olema... Mina sain aru, et tegemist ikka igamehe enda oskuste ja oma ratta võimekuse proovilepaneku võimalusega!?korke kirjutas:vanad pidurid ....sul vist kahe kolviga ainult ?
s*** vedrustus mis töötab nagu mõnel ziguliil ...
Kaal....
rehvid....
...jne
Pira kirjutas:miks ikkagi ohtlik ???..
Ma võin küll eksida, aga minu arust sõitis eelmine aasta vähemalt ühel pärnu võistlusel rookie klassis üks sama vana kooli ratas... Pold nagu probleemi - mees oli rattast üle ja põllul ei käind...
Ja nagu tramm juba ütles - üritus on suunatud TÄNAVASÕITJATELE
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
On keegi tal midagi keelanud ? Mina vaatan postiivsusega ,et ta tuleks kohale.
Tema küsis ,et miks ohtlik ...mina vastasin . Kogumoos

Tegu on jah treeninguga

bikefan kirjutas:
Mai saa aru, kas tegu on treeningu või võidusõiduga või mõne bikemehe kõvatamispäevaga... Ja kui asi ongi võidusõidus, siis peab ju keegi viimane kah olema... Mina sain aru, et tegemist ikka igamehe enda oskuste ja oma ratta võimekuse proovilepaneku võimalusega!?
Ma võin küll eksida, aga minu arust sõitis eelmine aasta vähemalt ühel pärnu võistlusel rookie klassis üks sama vana kooli ratas... Pold nagu probleemi - mees oli rattast üle ja põllul ei käind...
Ja nagu tramm juba ütles - üritus on suunatud TÄNAVASÕITJATELE
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:

OK, ASJALIKKU INFFI KA SIIA VAHELE
- päev on jagatud kaheks millest esimene osa on treening/sõitmaõppimine - osalejad saavad soovi korral päeva teises osas võistelda... mingit kohustust selleks ei ole
- pühapäeva hommikul vahemikus 8-11.00 viiakse läbi kõik ettevalmistused treeninguks (regamine, tehniline, instruktaaz jne) - keegi ei keela tulla laupäeval kohale... võimalus on püstitada telgid jne... mina ja riidakas oleme alates laupäeva lõunast niigi kohal. Köök on võimeline andma õhtutee ja saiakese, hommikul kohvi ja kerge hommikusöögi, täie rauaga alustab tööd vastu lõunat. Sauna kahjuks kohapeal ei ole aga uurin variante linnas.
- vaadake oma tehnika ja varustus enne tulekut üle... mõelge sealjuures lihtsalt ja loogiliselt - kaassõitjatele ja endale ohtliku tehnika/varustuse või ohu millegi puudumise tõttu kõrvaldab tehniline ürituselt kui puudust ei suudeta sõitude alguseks likvideerida.
- vaadake pühapäeva hommikul enda ornung ka üle sest teatud kondinsioonituses võib med. kontroll teile tagurpidi käigu anda

-
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.