Sauga open-cup 28.05 ja treeningpäev...
Sai jah korra pulli tehtud aga nüüd on mul ka nahkkombe olemas.Sverre kirjutas:Korralike kaitsmetega kombe on täiesti OK. Isegi suurel Brno MotoGP ringrajal sõidavad treeningpäevadel inimesed tekstiilkombede ja isegi KROSSIRATASTEGA (sic!).
Nahkkombe on lihtsalt soovitus, kuid eelmisest Sauga treeningpäevast on mul meeles Stonefree, kes käis sõitmas tekstiilist touringkombes ja tänavagondlis rattaga. Küsige temalt, kuidas oli. Väga hästi sai hakkama!

Muidugi kui eelmine kord osavõtjaid vaadata, siis olin mina vist ainuke kellel polnud ei kombet, rooliamorti, kukkumispunne ega rinka kumme. Rääkimata kummide soojendajast.

Soovitan ka soojalt, kohale tasub kindlasti tulla. Rohkem algajaid seda parem. Saab ka ehk mõnele ringi sisse tehtud
Selline üritus on pingevaba ja mõnus ajaveet. Samas annab võimaluse proovida iseenda ja ratta võimekust. Keegi ei lähe ennast "tühjaks paugutama", tavaliselt sõidetakse treeningul ikka väikse varuga.
Suuremal kiirusel kurvisõit annab rattatunnetamisel palju juurde.
Mina soovitan küll kohale tulla. Alati, kui olen lihtsalt vaatama tulnud, olen kahetsenud, et ise osa ei võtnud...
Sverre

Kui ninja pidurid korda saan (paistab et hüdraulikaga probleeme) siis olen kindlasti kohal.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.