17,5 karpa
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 327
- Kontakt:
17,5 karpa
Hetkel on küljes:
Malossi multivar 2000
Malossi rihm
70 düüs
Malossi 8,5 rullikud (sellepärast, et ainult nendega töötab normaalselt - stock sumps all)
tellitud on Leovince TT sumps . eks siis paistab mis saab või palju se midagi muudab , kui üldse muudab. leegitorust on piiraja eemaldatud.
max kiirus on 78km/h sirge peal kui tuult vastu ei ole . se on siis spido järgi. tegelik on GPSi järgi 71km/h.
lõpuks siis küsimuse juurde. palju või mida annaks juurde 17,5 karpa peale suurema bensukulu (kui palju suurema???) ? kas on üldse mõtet külge panna ja on stock õhufiltri peaks kah välja vahetama ?
bensukulu on sellepärast väga hell teema mulle , et paak on ~3,5L suur . ma ei viitsiks iga paarikümne km tagant tankimas käia . oleks suurem siis poleks ka probleemi. praegu 60-70km/h sõites on ca 4l/100km
Malossi multivar 2000
Malossi rihm
70 düüs
Malossi 8,5 rullikud (sellepärast, et ainult nendega töötab normaalselt - stock sumps all)
tellitud on Leovince TT sumps . eks siis paistab mis saab või palju se midagi muudab , kui üldse muudab. leegitorust on piiraja eemaldatud.
max kiirus on 78km/h sirge peal kui tuult vastu ei ole . se on siis spido järgi. tegelik on GPSi järgi 71km/h.
lõpuks siis küsimuse juurde. palju või mida annaks juurde 17,5 karpa peale suurema bensukulu (kui palju suurema???) ? kas on üldse mõtet külge panna ja on stock õhufiltri peaks kah välja vahetama ?
bensukulu on sellepärast väga hell teema mulle , et paak on ~3,5L suur . ma ei viitsiks iga paarikümne km tagant tankimas käia . oleks suurem siis poleks ka probleemi. praegu 60-70km/h sõites on ca 4l/100km
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Kui juba sport vario ja sumpa siis se karpa on päris hea variant. Üks tüüp pani minu vana 17,5mm karpa cpile peale, tal on ka multivar ja olevat jõudu juurde andnud küll. Penakulu suureneb küll natuke. Sportsumpa tahab üldse rohkem pena peale saada. Suurema läbilaskevõimega filter tuleb ka kasuks.
MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
aga see oleneb segust ja segu peab olema oige ja ara balanseritudsinisalo kirjutas:See bensiinikulu oleneb ikkagi sellest, kui suure düüsi sa sinna sisse paned..
ytleme nii - dellorto karb soob vahem kui arreche
aga arreche istub nagu ori karb ja enamus juhus saab jatta ori filter
seda ka kerge regullida
-
Teema algataja - Postitusi: 327
- Kontakt:
no etkel on 12mm delotro karpa. see jäi märkimata. gaas põhjas siis ~4L sajale
aga kumb siis mõtekam oleks. 17,5 delotro + uus filter või se arrache vms ?
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Mul on näiteks 14mm Dellorto karpa. Ei tea kas juba oli originaalis - ei usu küll hästi.. Kas oleks mõtekas panna suurem asemele? Kui suur siis sel juhul?InterFace kirjutas:no etkel on 12mm delotro karpa. see jäi märkimata. gaas põhjas siis ~4L sajale
Viimati muutis klemm, 16 Juun 2006, 14:39, muudetud 1 kord kokku.
-
klemm kirjutas:Mul on näiteks 14mm Dellorto karpa. Ei tea kas juba oli originaalis - ei usu küll hästi.. Kas oleks mõtekas panna suurem asemele? Kui suur siis sel juhul?InterFace kirjutas:no etkel on 12mm delotro karpa. see jäi märkimata. gaas põhjas siis ~4L sajale
Anyone?Hyper kirjutas:PHVA tähendab automaattoorest igal juhul
PHVA tähendab automaattoorest, endal PHVA 14!
Kas 17,5 oleks mõtekas panna, või oleks juba normaalsem panna 19 karpa?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.