Malossi multivar 2000
Malossi rihm
70 düüs
Malossi 8,5 rullikud (sellepärast, et ainult nendega töötab normaalselt - stock sumps all)
tellitud on Leovince TT sumps . eks siis paistab mis saab või palju se midagi muudab , kui üldse muudab. leegitorust on piiraja eemaldatud.
max kiirus on 78km/h sirge peal kui tuult vastu ei ole . se on siis spido järgi. tegelik on GPSi järgi 71km/h.
lõpuks siis küsimuse juurde. palju või mida annaks juurde 17,5 karpa peale suurema bensukulu (kui palju suurema???) ? kas on üldse mõtet külge panna ja on stock õhufiltri peaks kah välja vahetama ?
bensukulu on sellepärast väga hell teema mulle , et paak on ~3,5L suur . ma ei viitsiks iga paarikümne km tagant tankimas käia . oleks suurem siis poleks ka probleemi. praegu 60-70km/h sõites on ca 4l/100km
Kui juba sport vario ja sumpa siis se karpa on päris hea variant. Üks tüüp pani minu vana 17,5mm karpa cpile peale, tal on ka multivar ja olevat jõudu juurde andnud küll. Penakulu suureneb küll natuke. Sportsumpa tahab üldse rohkem pena peale saada. Suurema läbilaskevõimega filter tuleb ka kasuks.
arreche 17.5 + 70cc = 5 kuni 6 liitrid sajale (annab jatta ori filter)
dellorto 17.5 + 70cc = v'ahem kui 5 liitrit sajale ja ohufiltri tuleb ara vahetada, kuna yhedatakse see natukene teistmodi kui ori karb ja ori filter ei istu
kui piaggio-l on juba 16 karb siis ei tasu 17.5 osta
kui 14 siis tasub
See bensiinikulu oleneb ikkagi sellest, kui suure düüsi sa sinna sisse paned.. Endal on mul 70cc ja 21mm Dellorto karpa koos 92 düüsiga. Roller käib meeletult edasi ja bensiinikulu on 4L sajale
no etkel on 12mm delotro karpa. see jäi märkimata. gaas põhjas siis ~4L sajale
aga kumb siis mõtekam oleks. 17,5 delotro + uus filter või se arrache vms ?
Mul on näiteks 14mm Dellorto karpa. Ei tea kas juba oli originaalis - ei usu küll hästi.. Kas oleks mõtekas panna suurem asemele? Kui suur siis sel juhul?
Viimati muutis klemm, 16 Juun 2006, 14:39, muudetud 1 kord kokku.
Vana karpa oli veel tähisega PHVA, kas tohiks panna 19mm Malossi kit'i (sisaldab karpat ning koonust). Malossi Kit on tähistusega PHBG.
Sry et teise mehe teemat risustan!
kas 70cc silindrit ei saa tööle 12,5mm karpaga kui panna 120 düüs, gaasikambri nõel tõsta max kõrgusele, ja anda rohkem hapniku peale!
no bensiini kulu on ju sama, mis 17,5mm karpadel! neid eristab ainult läbimöödu vahe kuigi ajaühikus läheb sama palju bensiini sealt läbi!
Vana karpa oli veel tähisega PHVA, kas tohiks panna 19mm Malossi kit'i (sisaldab karpat ning koonust). Malossi Kit on tähistusega PHBG.
Sry et teise mehe teemat risustan!
no etkel on 12mm delotro karpa. see jäi märkimata. gaas põhjas siis ~4L sajale
aga kumb siis mõtekam oleks. 17,5 delotro + uus filter või se arrache vms ?
Mul on näiteks 14mm Dellorto karpa. Ei tea kas juba oli originaalis - ei usu küll hästi.. Kas oleks mõtekas panna suurem asemele? Kui suur siis sel juhul?
Hyper kirjutas:
PHVA tähendab automaattoorest igal juhul
Anyone?
PHVA tähendab automaattoorest, endal PHVA 14!
Kas 17,5 oleks mõtekas panna, või oleks juba normaalsem panna 19 karpa?
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.