K:Ixil Twin nikkel
Moderaator: Moded
K:Ixil Twin nikkel
Tere rolleristid.
Oleks siis küsimus ,et mis arvate Ixil Twin sportsumpast.
Hetkel pakuti mulle,ixil twin nikkel,et hind on suht odav ja ka heas korras ,aga see ots kuhu mutrid keerad,et no põhimõtteliselt nagu sumpa tihend,et see metall tal otsas pole,saaksin sumpa mis ülevalt silindri juurest toru ainult,ehk peaksin oma stockilt lõikama selle maha ja keevitama sellele külge.Mis arvate kas on mõtet ja kas see tasub ennast ära.Hind on muidu odav ja tean kus ka odavalt selle saaks lasta keevitada ülikorralikult.Asi selles,et läheb peale Aprilia Sr 50 R-'le millel on Top Performances 75 ccm3 silinder.Et kas see sellele sobib?
Oleks siis küsimus ,et mis arvate Ixil Twin sportsumpast.
Hetkel pakuti mulle,ixil twin nikkel,et hind on suht odav ja ka heas korras ,aga see ots kuhu mutrid keerad,et no põhimõtteliselt nagu sumpa tihend,et see metall tal otsas pole,saaksin sumpa mis ülevalt silindri juurest toru ainult,ehk peaksin oma stockilt lõikama selle maha ja keevitama sellele külge.Mis arvate kas on mõtet ja kas see tasub ennast ära.Hind on muidu odav ja tean kus ka odavalt selle saaks lasta keevitada ülikorralikult.Asi selles,et läheb peale Aprilia Sr 50 R-'le millel on Top Performances 75 ccm3 silinder.Et kas see sellele sobib?
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses
.

Ja misasi siis 75cc Top Peformance on?Gert250 kirjutas:ixil twin on 70cc sport silindritele. Kui tahad 75cc top performancest tippvõimsust saada siis ei soovita

Top Peformance 75cc oli minu meelest ka sport silinder kui ma ei eksi?
IXIL Twin tõesti on võimsuselt kehvem kui mõned teised sumpad, to on rohkem nagu show mitte peformance summuti.
Aprilia RST 1000 Futura
-
- Kontakt:
Piaggio mootoritele tehakse DR Evot ja TPd 75ccmidena.
Viimati muutis xzburnoutzx, 09 Juul 2006, 14:50, muudetud 1 kord kokku.
http://scooter-center.com/catalog/produ ... 150a17c481xzburnoutzx kirjutas:Piaggio mootoritele tehakse DR Evot ja TPd 75ccmidena.
MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
Irw, Taavi rääkis mulle, et MHR sumpaga oli 100m läbimine umbes pooel kiirem, kui ixiligaPohlakas kirjutas:See sumpa oli all korra ka Gilera Runneril, täistuuning masin, algselt oli seal Malossi MHR Team sumpa, kuid Ixil Twiniga liikus kaa ikka väga kobedalt, oli küll erinevus Malossiga, kuid ma soovitan seda sumpsi sulle.

MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
tänud gert 
No mis see lõpp tulemus siis on,et see on ilu asi ja top performancega ei hakka korralikult tööle,ühesõnaga mõtekam võtta teine variant mida kaalun et technigas rs 70?

No mis see lõpp tulemus siis on,et see on ilu asi ja top performancega ei hakka korralikult tööle,ühesõnaga mõtekam võtta teine variant mida kaalun et technigas rs 70?
.

No ekspertide sõnul enne technigas rs kui ixil twin,nii et ostan technigas rs.Aga tänud,sain ka selle sumpa koha pealt targemaks.
.

-
No rullid pead niikuinii vahetama.
See oleneb tegelt su rahakotist ju
.
Soovitaks yazunit,technigas,arrow,gianelli vähemalt ma ise paneks.
See oleneb tegelt su rahakotist ju

Soovitaks yazunit,technigas,arrow,gianelli vähemalt ma ise paneks.
.

Pmst nii ei saa välja tuua parimat just sellele mudelile. Üks rääkis, et ta sõba r-il on arrow limited peal (pole just mitte odav) ja väga hea pidi olema. Praegusel ajal on summutite valik väga suur. Orginaalile pannaxe tavaliselt odavamad summutid, leovince zx, tt, rr jne.. laserilt ka head summutid, samuti ka gianellilt. Valik on tõesti lairollumees12 kirjutas:OT-ks veel, et mis sumps sobib köige rohkem Aprilia sr 50 R-le, mis on täielikult stock. Vahetaks siis koos sumpsiga rullid ja/vöi sidurivedrud. Andke nöu.

MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
-
- Kontakt:
Iseenesest jah Arrow Limited täitsa korralik 2600.- Ap Motos. Ise võtaks iga kell enne Yasuni Z - i või Laser X-Pro Chrome - i. (hind pmst sama)
Gianelli Shot on ainuke normaalne summuti Gianellilt, kõik need Reversed jne on nõrgad. LeoVince on muidu korralik aga no 70ccmi ei kannata kaua. Tecnigas Rs70 on ka sümpaatne minu jaoks aga sõbrad saksast ütlesid, et keevitused olevat kehvad ja asi kipuks murduma ja silencer põleb ära(minu masina all)
Gianelli Shot on ainuke normaalne summuti Gianellilt, kõik need Reversed jne on nõrgad. LeoVince on muidu korralik aga no 70ccmi ei kannata kaua. Tecnigas Rs70 on ka sümpaatne minu jaoks aga sõbrad saksast ütlesid, et keevitused olevat kehvad ja asi kipuks murduma ja silencer põleb ära(minu masina all)
LUKKU 

.

-
- Kontakt: