Murti sisse rollerisse!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
poolam

Murti sisse rollerisse!

Lugemata postitus Postitas poolam »

Niisiis, esmaspäeva öösel vastu teisipäeva murti sisse rollerisse merivälja muuli juures. Ise olin u. 50m eemal, kuid kuna mereääres oli tuul ei kuulnud ka kui keegi seal askeldas. Murti lahti istme alune pagas ning ka lisapagas.

Varastati siis järgnevad asjad:

Kiiver "Airoh" Must, suurus M, kukkumise kriimud otse keskel
Kiiver "Grex" Must, suurus M, alt lahtise lõuaga, klaasi peal suured kriimudelaigud.
Apple iPod Mini, sinine, 6GB, üsna kriibitud, hetkel oli siis iPod-i nimi "Mart's iPod"
Rahakott, pruun, sees dokumendid Mart Poola nimele, 600kr sularaha pluss mõned reisitsekid mille eest mina pidin saama tagasi 4000kr, nendele ei ole need midagi väärt.
Kodused võtmed.

Kokku tehti kahju u. 15000kr eest.

Kui keegi nägi või kui kellegile üritatakse müüa neid asju siis palun anda mulle teada.

djstr
Kontakt:

Re: Murti sisse rollerisse!

Lugemata postitus Postitas djstr »

Jah sellised vennad ajavad kyll vihale (vargad),eriti kui veel sõbral nii juhtub.Kui ei ole raha või vanemad ei anna või ei suuda tööl käia siis käigu vi**u.Oma viga.Kõik ahju raisk :(.Eriti närvi ajab kui veel sõbral juhtub.Hästi läks ,et roller alles.
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses ;).
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

t*** küll, uskumatu, et tänapäeva eestis on veel selliseid vanemaid, kes oma võssukestele raha ei anna ja nad vargile peavad minema :idea:
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

ot a sry noh, kas sul varastab keegi kodus need reisitsekid ära või vedasid neid sõprade ees eputamiseks kaasas?

djstr
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas djstr »

mrhull kirjutas:
ot a sry noh, kas sul varastab keegi kodus need reisitsekid ära või vedasid neid sõprade ees eputamiseks kaasas?
mis see siia puutub?Ot ot'x aga see kysimus ei kõlba kyll kuhugi,aga ex siis teema postitaja vastab.Sõprade ees eputamiseks on ka muid viise,ma arvan ,et polnud selleks.
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses ;).

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

puutub niivõrd-kuivõrd, et viimasel ajal rüüstatakse tihti rollereid, enda heaolu mõttes tasuks niipalju kui võimalik kindlas kohas hoida, noh ipodist jne asjadest saan aru. A reisitsekid..ok

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Ise ei hoia kunagi telefone, ja ka ipodi istme all. Ipod ise juba ( no 4gb varjant 3k, siis 6gb varjant mingi 5k juba). Jõhker. Kribib ka ära, ei meeldi kribitud asjad=P. Taskud on ka kindlamad.JKas iste oli lihtsalt jõuga pealt tõmmatud, või lahti muugitud?

Teema algataja
poolam

Need reisitsekid olid rahakoti vahel, ning seal olid need selle tõttu, et pidin need ära viima järgmine päev.
Eputamiseks, ei no tõesti. :roll:
Ma enamasti hoian asju õlakotis ning siis sõidu ajal õlakott pagasis, muidu kaasas. Kuid too õhtu ei viitsinud uuesti tuppa joosta, et kott võtta.

Mõlemad pagasid tõmmati lihtsalt jõuga lahti.
Istmealuse pagasi olin just too päev ära parandanud(konksu polnud) ning tõmmati uuesti ära ja katki, seekord ka hullemini.
Selleks, et see uuesti korda saada pean pool istet lahti võtma ning aretama sinna miski plaadi ja kuidagi kinnitama uuesti konksu.

Tagumise pagasiga on nii, et veidike paindus seal lukuosa ära kuid nii saab siiski hetkel seda lukku kasutada, et ta täitsa lahti ei ole.

Kuid enam küll ei julge mitte midagi sinna jätta, kiivritki mitte.
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Vaadakem asja nii , et sul parem saatus kui teistel siin hiljuti.
Sa said rolleri alles jätta. :)
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Teema algataja
poolam

Jah, sedand' küll :)
Kuid see ka ainus positiivne külg selle juures.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Kas 15000.- eest asju või 15000.- roller? 50:50

Tegelt ma ei tea, palju selline roller maksab. Suvalt panin.

Teema algataja
poolam

15000.- eest asju, loe ennem postitamist natuke teemat ka :?
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

poolam kirjutas:
15000.- eest asju, loe ennem postitamist natuke teemat ka :?
Mis ma siis ütlesin? Rääkisite, et ole õnnelik et rollerit ei viidud. Siis ma ütlesin, et varastel oli 50:50, et kas võtta roller või asjad. Ühe sama palju maksavad ikka ju. :wink:

Teema algataja
poolam

Ei, see roller maksab siiski rohkem kui 15000.-
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Asjade varastmine tunduvalt lihtsam ja tunduvalt lihtsam müüa.
Rollerit ikka keegi näeb või jõuab kuhugi välja.
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Teema algataja
AsiOnAeroxis

Lugemata postitus Postitas AsiOnAeroxis »

Huvipärast küsin, mis roller oli? Kahju, et selliseid vendasi ikka veel tänavatel liigub, kes varastavad. Hea, et nad sulle lõuga ei andnud ja võtit ära ei võtnud. Aga see selleks. Reisitsekid saab põhimõtteliselt taastada reisi agentuuris. Mis dokument see oli? Muidugi tuleks pöörduda ka Apple esindusse eestis, ehk siis IM Arvutid kui ma ei eksi? Igal iPod'il on nn. kood olemas, mille järgi saab määrata ka omaniku.
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

CoW kirjutas:
Huvipärast küsin, mis roller oli? Kahju, et selliseid vendasi ikka veel tänavatel liigub, kes varastavad. Hea, et nad sulle lõuga ei andnud ja võtit ära ei võtnud. Aga see selleks. Reisitsekid saab põhimõtteliselt taastada reisi agentuuris. Mis dokument see oli? Muidugi tuleks pöörduda ka Apple esindusse eestis, ehk siis IM Arvutid kui ma ei eksi? Igal iPod'il on nn. kood olemas, mille järgi saab määrata ka omaniku.
speedfighte 2
30cccmine Yamaha Aerox
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”