tahaks ka endale neooni aga ei ole kindel kas ikka valgustab ka maad rolleri all ... kui teil on kokkusattumusi selliste neoonidega mis ikka valgustavad ka siis andke siia foorumisse palun teada .... oleks siis endal parem valida..(kui on siis pildid on alati teretulnud)
[quote="Symster"][/quote]
On mõtet sellele raha raisata? No ise tead mine GT Studiosse sealt saad ja otse loomulikult valgustab ka maad ,aga peameeles ,et neoonidega sõitmine on keelatud!
Minul ei olnud neon vaid oli halogeen lamp, mis on 12V ja valgustas sitaks.Lõikasin veel mingist punasest läbipaistvast plastmassist sinna punase ketta ka ette ja asi kukkus paremini välja kui mistahes neon
Minul ei olnud neon vaid oli halogeen lamp, mis on 12V ja valgustas sitaks.Lõikasin veel mingist punasest läbipaistvast plastmassist sinna punase ketta ka ette ja asi kukkus paremini välja kui mistahes neon
Kas see aretus oli sul allpool või üleval pool gondlit? Minu rollerile on kunagi põhja alla 2 ca 30cm pikkust ja mõne cm laiust auku lõigatud. Huvitav kas sealt paistaks selle halogeen lambi korral ka midagi läbi.
Kas see aretus oli sul allpool või üleval pool gondlit? Minu rollerile on kunagi põhja alla 2 ca 30cm pikkust ja mõne cm laiust auku lõigatud. Huvitav kas sealt paistaks selle halogeen lambi korral ka midagi läbi.
Mul ei olnudki see seal alumise gondli juures.See oli sellest tagapool mingi spetsliimiga raami kyljes.Umbes seal kus hakkab variaatori osa.
Aga valgus oli ikka keskel
http://www.k-arvutisalong.ee/index.php? ... _id=012910
Jäid silma sellised odvamad neoonid, ei raatsi nagu raha eriti sinna alla panna. Mis te neist arvate kas ajavad asja ära? Ega selle raha eest midagi head vist küll loota pole.
Jäid silma sellised odvamad neoonid, ei raatsi nagu raha eriti sinna alla panna. Mis te neist arvate kas ajavad asja ära? Ega selle raha eest midagi head vist küll loota pole.
Mul on endal sellised arvutis sees, suht normaalselt valgustavad.
Mul on sellised all ja väga hästi valgustavad, muidugi pimedas ainult
need sound kuuletumisega on ühel tuttaval autos jalgade juures täitsa töötab teine
aga endalgi lihtsalt huvipärast on küsimus et kuidas need teie aretised vett peavad?
ja veel üks "statement" kui rolleril on nt: jalgade juures sinine tuluke siis maanteel ju just näeb paremini pimedas jne
endal kah neoon all, valgustab suht-koht hästi...need mis mul on, need wett ei karda...mentidest olen s**a-auguni mööda sõitnud, ja mitte midagi....õnnex(võib-olla liccalt vedanud). Igatahes soovitan alla panna, igati mõnus asi...
see mida mendid sulle räägivad ei ole ka alati tõsi. Mulle on ka igast jama aetud.
Uuri parem liikluseeskirjadest välja Parklas seistes võib sul roller kuusepuu ka olla ja sellest on küll ja veel räägitud oma õigusi peab ikka teadma.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks
Ma ei saanud ka päris täpselt aru, kas te ühendate kuidagi viisi akuga ja kuidas te need täpselt kinnitate ja millega ning kas need põlevad rolleri töölepaneku ajast kuni rolleri kinnipanemiseni.Kas te panete tuled põhja alla külgede peale ja kas aku ära ei kulu?
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.