CPI piiraja eemaldamine
Moderaator: Moded
CPI piiraja eemaldamine
Niisiis sai ostetud CPI Oliver City. Hettkel on rolleril läbisõitu 1200km, küsimust tekitas, et kui palju peaks olema rolleril läbisõitu enne piiraja eemaldamist, ja kus see piiraja täppsemalt asub, ning kuidas seda eemaldada?(Kas seda on võimalik üldse kodus eemaldada?)
Oleksin väga tänulik igasuguse abi eest, kuna olen rolleri alal alles suhteliselt võhik. Aitäh!
Oleksin väga tänulik igasuguse abi eest, kuna olen rolleri alal alles suhteliselt võhik. Aitäh!
-
Dimka89
Mul on tegemist sama masinaga . Ma paigaldasin sportsumpa 800km peal juba , kuna see on enam-vähem piisav . Tavaline sissesõit on kuskil 600-1200 , ega rohkem pole eriti vajagi .
Piiraja eemaldamine kodustes tingimustes pole eriti kerge asi . Kõigepealt tuleb eemaldada see suur variaatorit ja sidurit kattev kaas . Tagumine on siis sidur ja eespool asub variaator .
variaator on ühe mutriga kinni , seda ei saa niisama keerates lahti , peab kuidagi variot kinni hoidma . ( meil see välja ei tulnud ) Lasin teha survepüssiga . Eemaldad variaatoril selle esimese plaadi ning selle taga peaks olema selline suuremat sorti " sõrmus" , seib . - See ongi piiraja .
Võtad selle lihtsalt ära ning paned kõik kokku tagasi .
Kogu moos . Loodetavasti said midagi aru kah ^.^
Piiraja eemaldamine kodustes tingimustes pole eriti kerge asi . Kõigepealt tuleb eemaldada see suur variaatorit ja sidurit kattev kaas . Tagumine on siis sidur ja eespool asub variaator .
variaator on ühe mutriga kinni , seda ei saa niisama keerates lahti , peab kuidagi variot kinni hoidma . ( meil see välja ei tulnud ) Lasin teha survepüssiga . Eemaldad variaatoril selle esimese plaadi ning selle taga peaks olema selline suuremat sorti " sõrmus" , seib . - See ongi piiraja .
Võtad selle lihtsalt ära ning paned kõik kokku tagasi .
Kogu moos . Loodetavasti said midagi aru kah ^.^
-
Dimka89
Tavaline Next-R oli vist 1800.- , mul on endal leovinci ZX kroom ning see on 2400 . kroomitud Next-R oli vist 2200 , kui ma ei eksi . Next-R'iga sai vist kõige paremini CPI hakkama .
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1350
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1350