Kust saab motoriietust
ma ostsin nii jope kui püksid motodepoost, mõlemad EVO toode(jope 2,5k ja püksid 2,4k) motopood.ee on samad asjad vist mõnisada eeki odavamad, aga depoos jälle hea proovida ja saab ju kohe kätte. Siiani olen rahul, -võrdlusmoment muude firmade tootega kahjuks puudub.
Viimase nädala olen sõitnud voodritega, täna hommikul 6 kraadiga külm ei hakanud (10 km linnasõitu). Hea on see et jope ja püksid saab selja tagant lukuga ühendada, -hoiab selja soojas.
Kindlasti katsu osta endale võimalikult paras riietus, ära osta suure "kampsunivaruga".
p.s. kui depoosse lähed siis tee seda varem kui a`la 20 minutit enne sulgemist, -siis on müüjal juba kodused mõtted peas...
Viimase nädala olen sõitnud voodritega, täna hommikul 6 kraadiga külm ei hakanud (10 km linnasõitu). Hea on see et jope ja püksid saab selja tagant lukuga ühendada, -hoiab selja soojas.
Kindlasti katsu osta endale võimalikult paras riietus, ära osta suure "kampsunivaruga".
p.s. kui depoosse lähed siis tee seda varem kui a`la 20 minutit enne sulgemist, -siis on müüjal juba kodused mõtted peas...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.