2007 Honda CB600F Hornet
Moderaator: Moded
2007 Honda CB600F Hornet
Viimati muutis CB500, 10 Okt 2006, 21:52, muudetud 1 kord kokku.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Autode kohta ütles härra Sean Connery väga tabavalt filmis Rock: "All modern cars look like electric shavers" Äärmiselt õige ja minu arvamuse kohaselt laieneb mootorratastele ka. On ilusaid erandeid, aga valdav enamus uusi asju on ikka koledad. Minu arvamus muidugi, ei suru seda peale siin üldse
P.S. Suzukist väga ei hooli enam, Hornet meeldis rohkem (vanem mudel siis)
Aga tänan pakkumast.

P.S. Suzukist väga ei hooli enam, Hornet meeldis rohkem (vanem mudel siis)
Aga tänan pakkumast.
Rennes aka Pröksuga Mülka
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Minu kui Horneti pere austajale on see suht sitasti välja kukkunud eksemplar ikka. Tahab oma arust GSR`i ahvida aga ei tule välja. Hornet oleks võinud oma ümmarguse tule traditsiooni kohe kindlasti jätkata. Muidu mulle ka mõnedel tsiklitel "kärbikud" meeldivad aga hornetile ta vot ei sobi. Perse on ka liiga lühike. Paak on ainult meeldivalt disainitud.
Pettumus mulle - seni on ilusaim Hornet ikka 05/06. Üks ilusamaid rattaid stockis ever built.
Pettumus mulle - seni on ilusaim Hornet ikka 05/06. Üks ilusamaid rattaid stockis ever built.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
- Kontakt:
:D
Minu arvates on see suht kehvasti välja kukkunud ja nagu näha ka teiste. Tagumik esimene asi mis silma jäi miks nii lühike ja imelik ?! Siis esituli eest vaadates väga öök minuarust oli ümmargusega ka kurjem, kuigi pooldan selliseid rohkem. Yamaha FZ ja GSRil on tuli palju paremini välja kukkunud, kärbiku kohta ei oska midagi öelda meeldib
Kellad miks nad peavad UFO disainiga olema ja miks eest niimoodi välja paistma? Mulle meeldib ikka, kui kellad on ära peidetud !!
Hondal ei ole see veel kõik maha kopeerimisest !! Nimelt uus Honda CBR600RR on ka nagu täpne R6 koopia õhuvõtuava toodud tulede vahele, minuarust eelmine oli palju parem!!!

Hondal ei ole see veel kõik maha kopeerimisest !! Nimelt uus Honda CBR600RR on ka nagu täpne R6 koopia õhuvõtuava toodud tulede vahele, minuarust eelmine oli palju parem!!!
-
Kas keegi teadja oskab kommenteerida? Nii palju ma saan aru et tegemist ka justkui 2007 aasta Horrnetiga aga disain on hoopis midagi muud kui selle teema esimeses lingis olevatel piltide näha võib. Kenakesed mõlemad muidu.
http://www.scigacz.pl/Honda,CB,600F,Hor ... ,2113.html
http://www.scigacz.pl/Honda,CB,600F,Hor ... ,2113.html
-
uue ja uhke horny kellaplokiga meenub kapten prixi kosmoselaev ja esimesed star wars'id. kindlasti leiab ka see ratas oma obi-wani. samas tundub see ufo-stiilis näidiku-hi-tech väga selge ja loogiline olevat. kiirust näeb tahoka seest ja puha, mugav.
esituli meenutab nac kawasaki ER6N'i
muidu päris lahe.
esituli meenutab nac kawasaki ER6N'i
muidu päris lahe.
ZX10R '12
KX250F '14
KX250F '14
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.