Kust saab motoriietust

Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

Nii...ei viitsinud tükk aega, aga nüüd vist laon ikka oma kogemused kah letti:

IXS (ja kahtlustan, et ka muud odavad tex-tooted) on suht jamad :!: minu kilometraaz nendega on u 16t (1 hooaeg pmst) ja mis selgub? põuetaskulukk (ehk siis see väike ja peenike lukk) on katki ja mitte sellepärast, et ma miskit ülisuurt jõudu ta peal kasutasin..lihtsalt ta andis alla... püksitasku plastmassluku fly (mai tea mis see eesti keeles on) on pooleks ja seega enam seda lukku kasutada ei saa, õnneks ma suutsin ta küll kinni-asendisse vedada. üks jope küljepealsetest plastmasstrukkidest lahkus mu jope küljest vist puhtalt tuule tõttu :( mis veel..püksid võtab niiskeks, kui märjale sadulale istuda, põues tekib sõidu ajal väikene tuulekeeris, pükste värvel hoiab seljast eemale...ühesõnaga virin ja ving :P aga parem kui nahk anyway...
kui kannatab ostke parem Rukka, see on kallim, aga minu arvates tasub ära. ma jubedalt kahetsen, et rukkat ei ostnud, aga põhjus selles, et eelmine sügis läks jube ootamatult külmaks ja ma enam ei jaksanud oodata, millal rukka oleks kätte saanud, IXS oli aga seevastu depoos kohe võtta ja olemas...
Vahest sõidan ja teen asju.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”