"Traktoristide" ohjeldamine
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Jälle see JOKK...saqu kirjutas:Lollidele on muidugi raske asju selgeks teha viisakal moel, seega peaks kuidagi näitlikult neile selgitama, mida nad ei peaks tegema. Krisi XVZ-13 TF - Big Blue Light (kui see on ikka su sõiduriist) peaks ju normaalselt häält tegema, kevadepoole võid ju ennast ka "unustada" selle tüübi akna alla mootorit häälestama ja pidureid testima parasjagu mõnikümmend minutit enne öörahu ja hommikul vahetult peale öörahu lõppu, äkki siis saab paremini aru. Kui on avalik tänav, legaalne sõiduriist ja kohapeal üle minuti ( või palju see lubatud oli kuskil elurajoonis) käia ei lase, siis peaks kõik ju JOKK olema ja ka point äkki kohalejõudma.
Vot vot saqu, selline nagu sa siin kirjeldasid ongi eestlaslik ärategemine mille vastu ma olen kogu ihu ja karvadega... Vaevalt, et selline tegevus tooks kaasa taina käitumise muutuse. Ja oletame, et kris ka nii käitub (milles ma sügavalt kahtlen), siis mida ta saavutab? Tainas saab ka vihaseks, peenestab veel hullemini, kutsub esile rohkemate naabrite viha, mille peale ta koer ära mürgitatakse, mille peale tainas pritsib kõik naabrimutid "kogemata" täis, kes teeääres juhtuvad olema, mille peale naabrimutid kirjutavad politseisse avalduse, mille peale tainas "annab võtit" oletatavatele naabrite autodele, mille peale....... Ja nii kuni üks neist osutub targemaks ja lõpetab selle jama (harjub ära, kolib minema, sooritab enesetapu( loodetavasti mitte))...
Vabandan krisi ees, olen kindel, et ta nii ei käitu kunagi ja kogu ülal toodud jutt oli vaid hüpoteetiline.
Vabandan saqu ees, et sulle otseselt kriitikat tegin.
Ikkagi, rohkem sallivust ja suhtlust ja vajadusel seaduseid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.