"Traktoristide" ohjeldamine

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

"Traktoristide" ohjeldamine

Lugemata postitus Postitas kris. »

Hello,

Pean ennast üldiselt vägagi rahulikuks ja tasakaalukaks inimeseks ja usun et mind tundvad inimesed võivad selle peale nõusolevalt mõmiseda. Aga üks krdi "traktorist" oma tänaval laamendamisega suutnud ka mind lõpuks endast välja viia. Millised on võimalused tema ohjamiseks? 9mm-ga komposteerimise jätaks veel mängust välja.
Politseisse minna ja avaldus kirjutada? Traktori number on olemas. Niisama ligi ta endale ei lase et saaks "arvamusi" vahetada ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis kris., 21 Veebr 2007, 18:47, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Palun täpsusta, keda sa traktoristi all täpselt mõtled? Mehi, kes kopaga maad kaevavad ja sahaga lund lükkavad? Või keskit muud?
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

Pigem ATV :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
kris.

Kolm tähte - A, T ja V.
Ei tahaks sugugi kellegile s***a keerama hakata, ikkagi nagu omasugune, aga see majade vahel (sisehoovis) rallitamine peab lõppema!

terv
Kris.
Riding with a King!

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

algul pöördu viisakalt,räägi asja olemus ja ütle,et vajadusel kutsun politsei aga kui "laamendamine" jokk on,siis ..... osta ka ATV ja hakka ka laamendama. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

ega vist peale politseisse avalduse kirjutamise muud teha polegi. Nende alla käivad atv-d ka. Pidid ju hakkama jette ja atv-sid kontrollima.

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

Ma pakuks et esimene ja kõige mõistlikum varian oleks kutiga rääkida. Kui peale satud pead käe viipega kinni ja seletad asja ära. Kui ei peatu korduvalt siis on jah vist politsei hea variant.
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Kui niisama ligi ei lase anna loomulikult menti. Lisaks kui sa oled proovinud vestelda, siis endapoolt oled ju kõik teinud.
IMHO paljud sellised ei saa kunagi aru, et nad oleks midagi valesti teinud. Avalik tee, ja mida sa plõksid. Kas sa oled tee valdaja? Kui ei ole, siis mine tegele oma asjadega.
Viimati muutis PsychoDad, 21 Veebr 2007, 20:00, muudetud 1 kord kokku.
Royal Einfield 350 Classic
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

kui tihedalt laamendab, helista iga kord 110 ja anna number ning aadress.

MA niimoodi parkimisgeeniustest lahti saanud.

YamahaR6

Lugemata postitus Postitas YamahaR6 »

Millega see ATV- d rooliv tegelane Sind üldse häirib? Mis õigusakte/moraalinorme ta rikub?
Kõige lihtsam variant- katsu võimalusel rääkida.
Teine variant on avaldus kohalikule konstaablile, kes siis vennikese välja kutsub ja temaga vestleb. Kui just väga kõrgelt/ valusalt kukkunud inimesega tegu ei ole siis saab ta aru, et politseiga ei ole mõtet lolli mängima hakata ja niisama lihtsalt nagu tavainimest ka üle kaika saata ei tasu.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

hmm paljud siklimehed on ka ATV seljas äkki näeb ja jagab matsu ära.. Soovitaksin jahm algul ikka inimese kombel rääkida.. Sitta võib hakata pärast keerama mõtle ise, kui keegi hakkaks mölisema, kui sa liiga hilja tsikliga koju sõidad ja teisel kehv päev ning menti helistab, et keegi rikub öörahu!!
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

YamahaR6 kirjutas:
Millega see ATV- d rooliv tegelane Sind üldse häirib? Mis õigusakte/moraalinorme ta rikub?
Heh, võin suvel tulla su akna alla demonstreerima, kuidas JOKK meetodil ja õigusakte/moraalinorme rikkumata ajan su nädalaga hulluks :twisted:

Soovitatud tegevuste järjekord on õige- 1. jutuajamine, 2. politsei, 3. tungiv jutuajamine koos hoiatusega (verbaalsega!), 4. ainult hoiatus vabalt valitud vormis. Siiski võib loota, et poliisist piisab!
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Kaua see show kestab juba? Ehk läheb üle :shock: Ma jätaks küll politsei mängust välja - tohutu bürokraatia mis sageli mitte kuhugi ei vii, raiskad oma kallist aega vaid.
9mm on kindlasti argument, kasvõi näitamine...
Vend pärast räägib, et krt, seal hoovis elab miski hull, kes vehib relvaga, sinna ma enam ei lähe... 8)

Hans
V-MAX

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 178 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Suzumen kirjutas:
2. Relva välja võtmist käsitletakse juriidiliselt "relvaga ähvardamiseks" olenemata sellest, kas sa niisama sellega lehvitad või teed pauku ka. Samuti on selline käitumine kriminaalkorras karistatav.
Alati saab käed puusa panna, nii et kaenla alt pidemest relv paistab :D . Ma muide absoluutselt seda ei poolda, ma niisama juriidilises mõttes räägin. See peaks ikka puhta idioot olema, kes sellise asja peale relva demoks. Ma oleks täitsa rahul, kui tsiviilkasutuses üldse relvi ei tohiks olla peale jahipüsside, kuigi meie maal see vist probleemiks veel ei ole, erinevalt USAst. Teema kohta, et eks see mees peab seal kuskil lähedal elutsema ikka. Kui sõidu pealt kinni ei pea, siis kodu juures saab ikka jutule äkki.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

no krt.....baigiga ei lastud mul suvel sõita ja nüüd talvel atv'ga kärutada ka ei lubata :evil:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Gringo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gringo »

korke kirjutas:
no krt.....baigiga ei lastud mul suvel sõita ja nüüd talvel atv'ga kärutada ka ei lubata :evil:
Jah...kui mõistlikult sõita ei osata siis seistakse nurgas :D
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas makuke »

Meie külas on samuti nn. kitujad, kes passivad laupäevad ja pühapäevad akna peal ja kui kasvõi 1 korra mööda sõidad 20-ga siis kohe kakub enda mobla välja ja 110 i helistab. Sellised inimesed käivad küll pinda, sest naghu pole õiget põhjustki. Ma sõidan selle tädikese maja eest päevas 2 korda mööda ja seda ta välja ei kannata? Nüüd on tellitud meie külla spetsiaalselt 2 politseipatrulli, kes meie külas tiiru teevad ja atv vendi püüavad.. :evil:
Ei ma ole siiani aru saanud, mis nendel kitujatel viga, kas kadedus on siis tõesti nii suur?
Kas kellegil on ka taoline probleem?

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Repliigi korras, Makuke, aga kui Sa midagi paha ei tee, mida nad siis kituvad või mida see patrullgi Sulle teha saab, kui Sa paha peal ei ole?
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

on ka siukseid inimesi nagu maku kirjeldab, sõbra naaber selline kiiksuga mees, kunagi sõitsid tuttavad atv-ga korra tema majast mööda ja to vana võttis tellise ja saatis nende poole lendu ja sõbra vennale on kallale läinud ja sportpüssist tulistanud, tulistamise asi läks politseisse ja kallale tulemise eest läksime tema ukse taha küsima, et mis põhjusel ta seda tegi, to ajas natuke mingit udu ja siis järsult lõi sõbrale näkku ja haaras esikust labida ja hakkas vehkima, läks kakluseks kuni ta naine ta tuppa tiris, me läksime minema mõttega, et nüüd enam niisama ta kallale kellelegi ei lähe. läks kuu aega mööda ta tüüp andis asja politseisse, seletusse kirjutas, et mingid kutid tulid ja andsid talle peksa...
tegelikult oleks me kohe pidanud sõbra venna politseisse või kiirabisse viima, siis oleks kriimustused ja marrastused kaelal ära fikseeritud, aga asi läks politseisse alles kuu aega peale juhtumist ja siis olid marrastused läinud ja mingit tõestust polnud, et ta kallale tuli.

aga makuke, kris ei ole see nn. "kituja" tema tahab rahulikult olla kuid mingi lammas põristab tal akna all alatasa, mina kutsuks sellele atv tüübile politsei.

errorcode12

Lugemata postitus Postitas errorcode12 »

Kui ta niisama endale ligi ei lase ja see rääkimise variant esialgu kõne alla ei tule siis äkki räägid mõne teise naabriga ka enne ja leiad mõttekaaslasi, noh moodustate nö "ühisrinde". Kõigepealt kirjutate selgitava kirja "heale" naabrile, mis tõenäoliselt ei mõika, siis kaebuse erinevatesse instantsidesse, mis tõenäoliselt ka ei mõika ja siis lähete mõne telekanali jutule. Noh ja siis kollane skandaal missugune, et meie vastavad instansid ei tööta ja jobu naaber ei lase rahus elada. Järgmine päev on politsei kohal vms ja mõneks ajaks rahu maapeal (või läheb asi veel hullemaks). Meedia mõju on ikka üllatavalt suur.

Sick, aga muud normaalset varianti pole kui inimene niisama ligi ei lase.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

deadend kirjutas:
on ka siukseid inimesi nagu maku kirjeldab, sõbra naaber selline kiiksuga mees, kunagi sõitsid tuttavad atv-ga korra tema majast mööda ja to vana võttis tellise ja saatis nende poole lendu ja sõbra vennale on kallale läinud ja sportpüssist tulistanud
valus vana siis ju! kui üheainsa majast möödasõidu ajal saite telliskiviga, sportpüssist ja piki piilumist kah veel..

YamahaR6

Lugemata postitus Postitas YamahaR6 »

Sellega pean nõustuma, et mingil põhjusel on kodanike hulgas neid kes ATV- sid, rollereid ja tsikleid tulihingeliselt vihkavad. Isegi selliseid kohanud ja tähele pannud, et tavaliselt ei oska nad kuidagi enda viha ja sallimatust põhjendada kui üritada vestlust arendada. Kas siis kadedad või lihtsalt rumalad- kurat seda teab!
Aga kes siin relvaga vehkmisest jms. rääkis- praegu on aasta 2007 ja asjad ei käi enam nii nagu aastal 1993. Kahjuks või õnneks- see jäägu igaühe otsustada, kuid nii see on. Seega- omakohus ja muu sellesarnane tegevus on iseenda ilusa ja stressivaba elu jätkumise huvides BS.
Ise üritan enda asjad ikka kenasti ametlikult ja seadust järgides korda ajada kuigi vahest tahaks ning ilmselt oleks ka tulemuslikum kasutada "teistsuguseid" mõjutusvahendeid... Aga näed ei julge- arg olen vist :lol: Uskuge- isegi 48 tunniks vahi alla sattuda mingi mõttetu asja liiga "tulemusliku" klaarimise eest on üpris ebameeldiv....
Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

YamahaR6 kirjutas:
Sellega pean nõustuma, et mingil põhjusel on kodanike hulgas neid kes ATV- sid, rollereid ja tsikleid tulihingeliselt vihkavad. Isegi selliseid kohanud ja tähele pannud, et tavaliselt ei oska nad kuidagi enda viha ja sallimatust põhjendada ...
Mul ei ole midagi ATV-dega sõitjate vastu, aga kui nad paarutavad ringi Nõmme ja Harku metsas, lõhkudes suusarada ja rikkudes parkmetsa rahu ja vaikust, siis mul kui vanal suusahundil viskab küll kopsu üle maksa. Neid põhjuseid peab siit otsima..
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Huntigi see kadedus on, mis ATV-sid (baike, säärekaid vms) vihkama paneb. Peeneks lastud mootoriga baigimees majade vahel kihutamas, idioodist ATV mees siseõuel kannakaid harrastamas, lollilt järjekindel säärekanublu tundide kaupa su akna all kõnniteel oma sääreka jooksu nautimas- need on põhjused, miks mõnede x-rattaliste vastu allergia tekib ka muidu üsna stabiilse närvikavaga inimestel. Piisab ühestainsast idioodist, kes oma paarutamiste ja tühjaks katkutud sumpadega on suutnud külamehed tigedaks ajada, ja korrektne tsiklist võib sealsamas külavahel juba üle turja saada.... Olgem inimesed ja meisse suhtutakse ka nagu inimestesse.

... muidugi- nii nagu idioote leidub motoristide hulgas, nii leidub neid ka protestijate hulgas ;) Looduslik tasakaal :twisted:
Viimati muutis ishijupp, 22 Veebr 2007, 11:35, muudetud 1 kord kokku.

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 178 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

YamahaR6 kirjutas:
Sellega pean nõustuma, et mingil põhjusel on kodanike hulgas neid kes ATV- sid, rollereid ja tsikleid tulihingeliselt vihkavad. Isegi selliseid kohanud ja tähele pannud, et tavaliselt ei oska nad kuidagi enda viha ja sallimatust põhjendada ...

Pigem vihatakse mitte just neid, vaid üleüldse kõiki, kes midagi teevad ja niisama ei istu ja raamatut ei loe. Mul olid väiksena sellised naabrid, et kui õues lastena palli põrgatasime, siis need vanurid olid aknal eriti põlgliku näoga ja vangutasid demonstratiivselt pead. Aegajalt käidi väljas kisamas ja vanematele kella andmas, et palli ei tohi põrgatada, neil seinad värisevad ja telekas pilt väreleb. Sõbrantsil oli Tartus paar aastat tagasi selline naaber, kes helistas aegajalt ja ütles, et "te naerate liiga valjult, kui ei lõpeta, siis kutsun politsei". Mitu korda kutsus. Vaid haud parandab.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Tort kirjutas:
Mitu korda kutsus. Vaid haud parandab.
Tapsitegi ära või? :shock:
:lol:
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

remy

Lugemata postitus Postitas remy »

Eks neid seniilikutest närvihaigeid vanainimesi ole ikka hulgem ja endalgi nendega nooruses tegemist olnud. Kuid sellegipoolest võiks meie "traktoristid" endid metsade ja parkide pahupidipööramisega veidi tagasi hoida.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Mind on kaks korda elus relvaga ähvardatud. Olin siis veel tublisti noorem, ehk mingi 15-16.

Esimesel korral oli tukiga vehkijaks oma küla mees, kellele ei meeldinud, et me tema omandis oleva endise sohvoosi hoonete ees autoga seisime. Pani meid kohe ühte patta kohalike narkomaanidega, kes talt hulga värvilist metalli olid varastanud ja hakkaski vehkima... Ala oli piiramata ja mingit märki ega tähist seal ei olnud, samuti oli see otse küla tee kõrval ja mitte eriti kõrvalises kohas.
Täiesti kindlalt oleksime ka siis sealt ära läinud, kui ta oleks rahulikult meile seletanud et mis kes ja kus.

Teisel korral hängisime kogu kohaliku poistekambaga minu maja lähedal nii nim. kaalumajas, milliseid võib leida iga endise sohvoosi juurest. Kõik kohalikud põlvkonnad alates selle hoone püstitamisest on seal kogunenud ja kunagi ei ole ühtegi probleemi olnud. See on täisti keset küla ja põhimõtteliselt tee kõrval. Sohvoosi hoonete uueks omanikuks on üks ventilatsioonifirma ja sealsed töölised otsustasid õhtul meile kohta kätte tulla näitama. Suust käis neil kõigil välja korralik viinahais. Tulid kohale, tagusid meie autosid, lükkasid mulle tsikli peale, vehkisid relvadega jne... Nii isaks annab ennast ikka juua...

Mis ma tahan öelda?
1) Kui kunagi veel keegi tuleb mu nina alla tukiga vehkima, vahet pole kas põhjusega või mitte, kirjutan kindlasti avalduse vastavatesse organitesse.
2) Ka kõige lollim inimene mõistab ikkagi kõnet, tuleb lihtsalt rääkida rahulikult ja mõistlikult. Kui isegi vaja, siis sõbrustavalt, mis siis et teine inimene võibolla on paras tainas. Suhtlema tuleb õppida inimestega, igal ühel on olemas oma "nupp" millele vajutades saab alati jutule.

Oletame, et keegi tuleb minuga rääkima mingist probleemist:

1) Kas sa värdjas aru ei saa, et sa pläristad siin? Tõmba n...i, mul on kodus väike laps (tõukoer, vanaema), ta tahab päeval magada ja siin jooksevad väiksed lapsed, t.. ma kutsun sulle mendi kui sa minema ei tõmba!!!

2) Tere! Ilus ratas teil:) Kas ma võiksin teiega hetke rääkida? Mul on selline mure, et mul on väike laps (tõukoer, vanaema) kodus ja tal on praegu une aeg. Kas te võiksite kuskil mujal sõita? Suurtel teedel on oluliselt rohkem ruumi ja oht, et te mõne lapsele kogemata sõites viga teete või mõnele autole kriimu tõmbate, on palju väiksem ju:)

Ja nüüd lugege mõlemad olukorrad uuesti läbi ja öelge, kumb pöördumine teile rohkem meeldis? Arvan, et vastus on üsnagi ühene. Kumb pöördumine tekitab teis tunde, et võibolla ma teengi midagi valesti ja tore, et keegi mulle seda ütles, sest ise ma ehk ei osanud seda arvatagi? Esimene pöördumine tekitab kindlasti tunde, et teine on paras loll ja kiuste tahaks ta kohe kah n...i saata ja näidata, et mul on ÕIGUS!!! Ma pole millegi vastu eksinud ja mul on ÕIGUS ja ma ei lähe siit kuhugi!!! Koha kättenäitajatele on vaja ju koht kätte näidata, et oleks ikka teisest kangem eestlane...

90% inimeste vahelistest arusaamatustest ja probleemidest saab alguse vähesest kommunikatsioonist.

Õppige suhtlema, rääkima, mõistma teisi inimesi. Selles on edu võti, igasuguse edu võti.

Krisile:
Mina teeks nii: Viskaks üle mõne sikliriide, et ATV mees mõsitaks, et ma ei ole kade naaber vaid kaasrattur. Naerataks talle, räägiks natuke tema masinast (inimestele meeldib tohutult rääkida iseendast ja oma varast), võidaks sellega tema poolehoiu ja lõpetuseks paluks tal veidi teised kohad valida sõitmiseks. Edus olen 90% kindel. Relva jätaks kindlasti koju.

Juhul kui ta kuulub selle 10% tainaste hulka, kes ei saa esimeset kõnest aru, räägiksin veelkord, seletaksin probleemi olemust (kuid kindlasti mitte ei loobiks veel paragrahve ja ähvardusi) ja paluksin siiski muud kohad valida sõitmiseks.

Kui ka siis ei mõisteta ja plärstatakse edasi, kirjutaks lihtsalt politseisse avalduse ja jätaks asja nende korda ajada, sest ei ole mõtet aega ega närve raisata nii lollile inimesele...

Üldsusele: Relv on äärmiselt ohtlik asi, selle kasutamine on õigustatud vaid enesekaitseks kui sinu elu on otseses ohus, mitte niisama vehkimiseks, et vaata kui kõva mees ma olen...
Enamus teist siin, kes tahavad kohe rusikatega vehkida ja relvaga ähvardada, sry et ma oma arvamuse nii julgelt välja ütlen aga olete kah ühed tainad, kes saavad samuti aru vaid relvaga vehkimisest... Pidage meeles, et ennem õiguseid midagi teha, on teil kohustused kaasinimeste ees.

Vabandan kohe ette, kui kellelegi liiga tõsiselt varbale astun nüüd selle postiga, kuid selline on minu maailmapilt.

davidsoniharald
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Võibolla on tal nii logu masin, et ei julgegi kaugemale sõita. Kardab, et ära laguneb.
Relva kasutamine on raskendav asjaolu (näitab tahtlikku ettekavatsust).
Juhusliku relva (aiateivas, kivi) kasutades võib psühhiaatria abiga kinniminekust pääseda aga võid kaotada kõik juhiload.
Olles ise olnud mõlemas olukorras arvan, et rääkimine peaks küll aitama.
Kasutaja avatar

Teema algataja
kris.

Relvaga kehtib üks kuldreegel - võta välja ainult selleks et päästikule vajutada. Vastasel juhul on välja võtmisest ainult halba, olgu siis hilisema kaebuse lahendamisel või ilmub selle tulemusena vastase põuest veelgi suurem kaliibriga ning suurem salvega tukk.
Motoriietes jutu ajamine on hea vihje aga selle võimaluse tekkimise tõenäosus on kesisevõitu ...

terv
Kris.@närvihaige seniilik :twisted:
Riding with a King!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”