"Traktoristide" ohjeldamine

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

davidsoniharald kirjutas:
Jälle see JOKK...

Vot vot saqu, selline nagu sa siin kirjeldasid ongi eestlaslik ärategemine mille vastu ma olen kogu ihu ja karvadega... Vaevalt, et selline tegevus tooks kaasa taina käitumise muutuse. Ja oletame, et kris ka nii käitub (milles ma sügavalt kahtlen), siis mida ta saavutab? Tainas saab ka vihaseks, peenestab veel hullemini, kutsub esile rohkemate naabrite viha, mille peale ta koer ära mürgitatakse, mille peale tainas pritsib kõik naabrimutid "kogemata" täis, kes teeääres juhtuvad olema, mille peale naabrimutid kirjutavad politseisse avalduse, mille peale tainas "annab võtit" oletatavatele naabrite autodele, mille peale....... Ja nii kuni üks neist osutub targemaks ja lõpetab selle jama (harjub ära, kolib minema, sooritab enesetapu( loodetavasti mitte))...

Vabandan krisi ees, olen kindel, et ta nii ei käitu kunagi ja kogu ülal toodud jutt oli vaid hüpoteetiline.
Vabandan saqu ees, et sulle otseselt kriitikat tegin.

Ikkagi, rohkem sallivust ja suhtlust ja vajadusel seaduseid.
Tore, et meie hulgas on ikka veel järgi neid tublisi kristlasi, kellele on õpetatud teist põske ette keerama ja ikka jälle andestama. (w)
Minu jutt oli mõeldud olukorrale, kus mõistlik suhtlemine enam ei toimi.
Elu on õpetanud, et enda eest tuleb ise seista ja mitte oodata, et keegi seda sinu eest teeb. Olen ka ise rahumeelsete lahenduste pooldaja, aga mitte mingil juhul loobuja, et ah las siis teevad, nii kui nii neist jagu ei saa..
Lihtsalt minu arvamus ja kritiseerimise eest pole vaja vabandada - see oli sinu arvamus ja sul on selleks õigus, nagu meil kõigil.
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”