"Traktoristide" ohjeldamine
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Nüüd on meie küla elanikud ikka täitsa peast ja p'rsest lollid. Lugu oli selline, et kulgesin enda maja juurest külast välja ja poole tee peal peatas mingi vana käeviipega mind kinni ja tegi juttu. Esimesena küsis ta, selle kohta, miks ma päevas KÜMNEID kordi tema hoovi juurest mööda vuran.. Siis üritasin talle rääkida, et ma sõidan keskmiselt 2 korda päevas ainult ja ma sõidan väga vaikselt, et ei häiriks elanikke. Selle peale see mees läks näost tulipunaseks, ma mõtlesin, et sellel hakaks midagi viga. Siis too ,vana, läks väga närvi ja võttis pakiraami küljest käega kinni ja kinnitas, et nüüd temale aitab ja ta kutsub politsei mulle
Ma ise sattusin ka kergesse pabinasse, et mis nüüd? Siis too kutt hakkas mobiili otsima, endal käsi mu pakiraami küljes. Selleks hetkeks olin ma ise samuti sellises teadmatuses. Järsku nagu lõi pähe, et mul on iga hetk võimalus ära sõita..Ma ei mõelnud üldse asja edasi vaid andsin gaasi ja sõitsin minema... Pärast käed ja jalad värisesid nagu makaronid- see mees oli sellise näoga ennem, et tuleb kallale kasvõi :S
Hetkel ei julge ma kuhugi sõita, selle idiootse vanamehe pärast. Ma tugevalt kaldun arvama, et sellel vanal oli midagi igasuguse tehnika vastu.. Kui ma neid püssigaähvardamise postitusi loen siis peaks ma õnnelik olema, et see segane taat kaikaga ei virutanud?

Hetkel ei julge ma kuhugi sõita, selle idiootse vanamehe pärast. Ma tugevalt kaldun arvama, et sellel vanal oli midagi igasuguse tehnika vastu.. Kui ma neid püssigaähvardamise postitusi loen siis peaks ma õnnelik olema, et see segane taat kaikaga ei virutanud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.