Rääkige varustuse hankimisest tallinnas
Millegipärast piirdutaksegi poe nimega eeldades, et kõik teavad millest räägitakse kuid Tallinna poodidega olen samapalju kursis kui siinse rahva hingeeluga. Pealegi polnud mul plaanis kindlapeale poest midagi muretseda.oma_jope kirjutas:sa arhiivi ikka kammisid või? Minu sügavalt subj. arvamuse kohaselt on suurem valik varustust näiteks motodepoos. Yamaha keskus, bikeworld, motobox, motomarket vast ka...
Kui eelarve midagi ei võimalda siis kindlasti pole, kuid olen kuulnud, et üht-teist selle eelarve eest saab küll ning mispärast mind kohe "röövimiskatses" kahtlustatakse jääb küll arusaamatuseks. Kui on mainutud eelarvet siis peaks sellised süüdistused juba eos alusetud olema.pritsu kirjutas:Mis Sa hankimise all mõtled? Kui tahad osta, siis vaata siit: http://biker.ee/kaart/
Kui tahad varastada, siis ei oskagi mingit kohta soovitada. Ja sain aru, et vahetada pole Sul ka nagu millegi vastu?
-------------
Tänan kõiki kes abistava infoga on lagedale tulnud, teist on tõesti abi olnud. Olen juba mõne mehega jutule saanud & mind juhatati isegi ühte kohta viljandus kus pisike valik varustust olemas on.
Parimat,
Medic
Life is a fatal condition.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.