Rääkige varustuse hankimisest tallinnas
Moderaator: Moded
Rääkige varustuse hankimisest tallinnas
Homme plaanis sõit [Viljandist]Tallinna, eesmärgiga hankida mõningast varustust.
Rattaks on mul Suzuki GS500 [Naked bike] ning sõidukogemus minimaalne [1-ne hooaeg algamas].
Ise olen 1.87 m pikk ning kaaluks 70-80 kg.
Kiiver on olemas, kõik muu oleks vaja soetada[kindlasti jalanõud nr44]. Eelarve võiks seekord jääda kuni 8000- eequ.
Iseenesest poleks oluline, et kõik uus oleks, kuid enam-vähem korralik olukord on siiski nõutav.
Ei tunne ise ka suurt Talinna piirkonda ning igasugune abi selles osas oleks teretulnud.
Teretulnud on ka vihje kelle nööbist võiks säärase probleemi puhul kinni võtta.
Tänud,
Medic
Rattaks on mul Suzuki GS500 [Naked bike] ning sõidukogemus minimaalne [1-ne hooaeg algamas].
Ise olen 1.87 m pikk ning kaaluks 70-80 kg.
Kiiver on olemas, kõik muu oleks vaja soetada[kindlasti jalanõud nr44]. Eelarve võiks seekord jääda kuni 8000- eequ.
Iseenesest poleks oluline, et kõik uus oleks, kuid enam-vähem korralik olukord on siiski nõutav.
Ei tunne ise ka suurt Talinna piirkonda ning igasugune abi selles osas oleks teretulnud.
Teretulnud on ka vihje kelle nööbist võiks säärase probleemi puhul kinni võtta.
Tänud,
Medic
Life is a fatal condition.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Ainuke vihje, et tramm66 on pärit Pärnust ja pesitseb sealkmx kirjutas:Härra Mati Põlluste,ehk siis foorumis tramm66.Vaata ta abumid läbi,kindalt jääb midagi silma.Edu

Tallinna poisid on Kommionu ja pacaan

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Mis Sa hankimise all mõtled? Kui tahad osta, siis vaata siit: http://biker.ee/kaart/
Kui tahad varastada, siis ei oskagi mingit kohta soovitada. Ja sain aru, et vahetada pole Sul ka nagu millegi vastu?
Kui tahad varastada, siis ei oskagi mingit kohta soovitada. Ja sain aru, et vahetada pole Sul ka nagu millegi vastu?
Õigekirjaoskus massidesse!
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kiiver: Soovitavalt tutikas, et ikka istuks ilusti ja võtaks aja jooksul sinu pea kuju. Samas on kasutatud, kuid tipptootja kiiver iga kell üle odavast, kuid uuest.
Kindad: Need on alati soovitav uued osta.
Saapad: Osta samuti uued või siis väga vähe kasutatud.
Tagi ja püksid või kombe: Neid võib juba kasutatult osta, kasutamise käigus väheneb eelkõige välimus kuid kaitseomadused minimaalselt.
Kui tahad kasutatud kombet või pükse-tagi siis tasub minna Motokeskusse, neil seal kõrval angaaris suur hunnik(sõna otseses mõttes) kasutatud sõiduriideid alates vägagi kukutud ja paari millimeetriseks kulunud slaideritega kuni päris korralikeni välja. Sobrama pead ise, prooviruum on nigel aga hinad kah see-eest kauplemise küsimus.
Kohapeal ka suur valik uusi sõiduriideid.
NB! Kasutatuid asju peab küsima näha, need pole seal kuskile välja pandud.
Edit: Motokeskus asub Tallinnas, Paldiski maanteel 80C, selle autoaia taga mis linnast väljapoole sõites paremat kätt jääb pärast Selverit. Katseta delfi kaardiga kui muidu ei leia. Trollid 5(Kaubamaja) ja 7(Balti jaam) viivad kah ilusti kohale.
Kindad: Need on alati soovitav uued osta.
Saapad: Osta samuti uued või siis väga vähe kasutatud.
Tagi ja püksid või kombe: Neid võib juba kasutatult osta, kasutamise käigus väheneb eelkõige välimus kuid kaitseomadused minimaalselt.
Kui tahad kasutatud kombet või pükse-tagi siis tasub minna Motokeskusse, neil seal kõrval angaaris suur hunnik(sõna otseses mõttes) kasutatud sõiduriideid alates vägagi kukutud ja paari millimeetriseks kulunud slaideritega kuni päris korralikeni välja. Sobrama pead ise, prooviruum on nigel aga hinad kah see-eest kauplemise küsimus.
Kohapeal ka suur valik uusi sõiduriideid.
NB! Kasutatuid asju peab küsima näha, need pole seal kuskile välja pandud.
Edit: Motokeskus asub Tallinnas, Paldiski maanteel 80C, selle autoaia taga mis linnast väljapoole sõites paremat kätt jääb pärast Selverit. Katseta delfi kaardiga kui muidu ei leia. Trollid 5(Kaubamaja) ja 7(Balti jaam) viivad kah ilusti kohale.
Viimati muutis davidsoniharald, 12 Mär 2007, 18:26, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Millegipärast piirdutaksegi poe nimega eeldades, et kõik teavad millest räägitakse kuid Tallinna poodidega olen samapalju kursis kui siinse rahva hingeeluga. Pealegi polnud mul plaanis kindlapeale poest midagi muretseda.oma_jope kirjutas:sa arhiivi ikka kammisid või? Minu sügavalt subj. arvamuse kohaselt on suurem valik varustust näiteks motodepoos. Yamaha keskus, bikeworld, motobox, motomarket vast ka...
Kui eelarve midagi ei võimalda siis kindlasti pole, kuid olen kuulnud, et üht-teist selle eelarve eest saab küll ning mispärast mind kohe "röövimiskatses" kahtlustatakse jääb küll arusaamatuseks. Kui on mainutud eelarvet siis peaks sellised süüdistused juba eos alusetud olema.pritsu kirjutas:Mis Sa hankimise all mõtled? Kui tahad osta, siis vaata siit: http://biker.ee/kaart/
-------------
Tänan kõiki kes abistava infoga on lagedale tulnud, teist on tõesti abi olnud. Olen juba mõne mehega jutule saanud & mind juhatati isegi ühte kohta viljandus kus pisike valik varustust olemas on.
Parimat,
Medic
Life is a fatal condition.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.