Esmaspäevaõhtused pubides kokkusaamised (uus teema)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Esmaspäevaõhtused pubides kokkusaamised (uus teema)
et siis eelmised kohad on ühel või teisel põhjusel ära tüüdanud. ja mitte ainult mind.
Kolm varianti nüüd:
Hiiu Pubi (õlletoa vastas) suvel terass, sees on ka palju ruumi
Tabasalu Osman (tabasalus noh) suvel terass, pole kuigi suur, sees ka väga ruumikas vist pole
Hades (kalamajas) mina seal käinud ei ole aga räägitakse, et tore pleiss on tegelt
esmaspäeva lõunaks võiks siis paika panna.
Kolm varianti nüüd:
Hiiu Pubi (õlletoa vastas) suvel terass, sees on ka palju ruumi
Tabasalu Osman (tabasalus noh) suvel terass, pole kuigi suur, sees ka väga ruumikas vist pole
Hades (kalamajas) mina seal käinud ei ole aga räägitakse, et tore pleiss on tegelt
esmaspäeva lõunaks võiks siis paika panna.
-
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
kõik õige, aga- vabasi kohtasi harva, hinnad suht kirved, parkla väike?HeitiKender kirjutas:* Tabasalu Babyback - väga hea köök ja teenindajad on superduperid
Kalasõpradele pakuks Hüüru Veskit. Miks peab 1 kindel koht olema?
P.S. Gringol õigus jah! Ununes, kuna sealt sissepääs läbi suitsetamise ala. Sry!
Viimati muutis pritsu, 10 Apr 2007, 21:29, muudetud 1 kord kokku.
Õigekirjaoskus massidesse!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
irwww jahhRaigo kirjutas:sepp kirjutas:hiiust tabel ees.
irww ,tahad nüüd Keilas kokkusaamisi teha ?

a ma ei tea,kui seal on mõni sobiv koht,siis miks ka mitte.
kahjux ma pole seal veel nii kohalik ja peetri pizzast pole kaugemale jõudnud

sealt olex hea paldiskisse ja lohusalu kaudu linna tagasi paugutada teil LINNAKAD

Mis te nüüd ärplete!Credo kirjutas:hingeotsija > moodsa eesti kirjandusklassika parafraseerimine ei ole sarkasm. ..
Nimetage mõni koht ja ma lähen räägin inimestega. Kuna elu on läbirääkimiste küsimus, siis küsimus on küsimises... Ehh... ?

Vaatab, mis välja räägib jne...
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
-
- Kontakt:
Hades siis ( kotzebue 13a) a.k.a "kodupubi" teenindajad on meeldvad k6ik, alati on keegi omanikest ka kohal ja silma peal hoidmas asjadel. hinnad on m6istlikud: alkovaba ja muidu 6lu on ~25 eeki pudel, p2evapraadi (35.-) j2tkub enamasti hilis6htuni. rattad saab parkida maja kyljele ulatuvasse parklasoppi , millele avaneb vaade pubi akendest ja terrassilt teiselt korruselt).. 6htuti s88gik6rvale seinapealt vana rockiklassikavideosid.. enamus minuga seal k2ijaid on toidud ja teeninduse vastuv6etavaks tunnistanud. teenindajate hulgas on ka s6itjaid ( kaks kiivrit seisavad suht tihti kylmkapi peal) neiu Pix, keda m6ned teavad, servast seal t88l ja seisab hea k6hut2ie eest. kevadel lubati yhel 6llega veidi hoogu l2inud ratturil oma kroomivaat pubisse sisse ajada ja see seisis seal ysna mitu p2eva, samuti mahub kaks ratast "garderoobi" ning pisike roller esikusse. testitud, kindel. ma arvan et mäksi k2est r22giks v2lja ka mingi " sooduka " vms .. kuigi hinnad on niigi head: kalleim praad on vist 60 eeku "ahjuliha metsaseenekastmes"
Õlu ei teki ega kao vaid muutub ühest olekust teise.
-
- Kontakt:
suitsuvaba tsoon? mina olen mittesuitsetaja aga mind ei ole h2irinud veel, et samas ruumis suitsetatakse. muidugi, kui keegi otseselt peale puhub siis hakkab segama aga see on k6ik individuaalse tunnetamise kysimus. ventilatsioon seal on ja toimib. koju tulles on riietelt ikkagi tunda, et on kuskil k2idud. samas sellisel kellaajal ei ole pubis eriti palju inimesi. ma k2in sellel ajal tavaliselt enne kojuminekut seal s88mas.
Õlu ei teki ega kao vaid muutub ühest olekust teise.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.