2007 Hooaja avamised..

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

Tafka kirjutas:
Virago535 kirjutas:
Tafka kirjutas:
Arvatavasti stardin ise ka Nõmmelt(Hiiult) nii,et Len võid järgi sõita kui sobib Transalpi kannul sõita:P Reedel täpsustan täpsemalt kas on kindel minek....kui just padukat ei tule siis kohal! Et kui soov koos RocalMaresse sõita siis ES abiks ja võid mainida kus täpsemalt asud Nõmmel,et teaks kus oodata/sappa korjata. :)
Me ka Nõmmekas, teeks äkki Nõmmekate "paraadi" paraadile :lol: Treffamiskoht näiteks Pääsküla Neste/Hesburgeri kant :shock:

Hans
Minugi poolest :)
Võtame Hannes N-i ka kampa kui ta Sauelt tuleb :wink:
Et Len Pääsküla Neste/Hesburgeri juurde oskad tulla? Et stardiks siis sealt:) 12.00 või hiljem?
sobib :) teeme 11:45 - 12:00 seal nestes, seda tean :) 8) :bsmile: (ma siis musta GSX F iga, et ära tunneks :) ...)
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Kust kohast muidu selle n.ö. "põhiparaadi" kohta infot saab? Siin ainult juttu sellest, kuidas Roccast sinna "põhiparaadile" minna. Aga "põhiüritusest" endast mitte sõnagi... Mõni link äkki välja pakkuda kellelgi?
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=3 ... torder=asc
Julge kirjutas:
Kust kohast muidu selle n.ö. "põhiparaadi" kohta infot saab? Siin ainult juttu sellest, kuidas Roccast sinna "põhiparaadile" minna. Aga "põhiüritusest" endast mitte sõnagi... Mõni link äkki välja pakkuda kellelgi?
Ära rohkem peale võta :twisted:
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Küsimus- Kas jääb ära rongkäik või toimub.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

O_o

miks peaks ära jääma?
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Kardan et kuni olukorra rahunemiseni on keelatud kõik kogunemised miitingud ja rongkäigud pealinnas.

Sellega satuksime seadusega vastuollu.

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Ma kardan, et ma olen R417 samal arvamusel.
Eks näis mis saab, kas palutakse viisakalt laiali minna, või mitte.
See, et meie avame hooaega - oleme rahumeelsed, pole mõtet kirjutada.
See politseid ei huvita, kui on kogunemised keelatud (st kui otsustatakse, et on keelatud) siis nii ka on.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

pole ju midagi keelatud, ärge nüüd üle reageerige :wink:
Kasutaja avatar

KamikazeSuicide
Tsikkel: HD FLHRCI

Lugemata postitus Postitas KamikazeSuicide »

No ja kui keelavadki Tallinnas ära, siis saab Tallinna rahvas pühapäeval Pärnu motoüritusest osa võtta.

Nagu Pihelgas ütles, et ei tasu üle reageerida 8)

katusemees

Lugemata postitus Postitas katusemees »

ega nad siis baarides ei keela :shock:
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Suzumen kirjutas:
Antud momendiks pole keegi midagi või miskit ära keelanud.
Tallinna kohta ei ole üritiuste ja kogunemiskeeldu lisaks alkopiirangule kuulnud, aga Kiili vald oma territooriumil näiteks keelas:
Kiili vallavalitsus otsustas reede hommikul peatada Kiili vallas alkohoolsete jookide jaemüügi õigus 27. aprillil kella 14-ni kuni 2. mail 2007 kella 9-ni kõikides müügikohtades. Keelatud on ka siseruumides toimuvad avalikud üritused.
Kasutaja avatar

417

oldmoped kirjutas:
Suzumen kirjutas:
Antud momendiks pole keegi midagi või miskit ära keelanud.
Tallinna kohta ei ole üritiuste ja kogunemiskeeldu lisaks alkopiirangule kuulnud, aga Kiili vald oma territooriumil näiteks keelas:
Kiili vallavalitsus otsustas reede hommikul peatada Kiili vallas alkohoolsete jookide jaemüügi õigus 27. aprillil kella 14-ni kuni 2. mail 2007 kella 9-ni kõikides müügikohtades. Keelatud on ka siseruumides toimuvad avalikud üritused.

nagu pulmad või matused - ny camoon
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

infoks siis - homne biker.ee paraad TOIMUB!

Politseipoolsed soovitused kirjutab siia varsti Suzumen.

Igaks juhuks detailne info uuesti:

Seoses biker.ee paraadiga teen vabatahtlikele (aga kogenud ja Tallinna tundvatele) ratturitele ettepaneku koguneda Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklasse juba kell 12.00. Siis teeme väikese koosoleku, tutvustame marsruuti ja jagame ülesanded. ES saatnuid oli juba neli, aga minu arvutuste kohaselt on meid vaja kokku 19.

Mõned põhireeglid paraadil sõitmiseks:

1. juhtratas sõidab ees kiirusega 40 km/h.
2. keelatud on möödasõidud paraadi siseselt.
3. keelatud on igasugune trikitamine
4. asetsemine on üksteise kõrval (mitte malelauas) kogu sõidusuuna laiuselt.
5. hoidke mõistlikku pikivahet, kuid ärge jätke vahet eessõitjaga oluliselt suuremaks, kui 15-20 meetrit.
6. üks reegel tehakse teatavaks kohapeal :wink:

Kogunemine on MCDonaldsi kõrval, paraadiks rivistume sirgele, mis jääb Saku Suurhalli ja Haabersti ringtee vahele.

katusemees

Lugemata postitus Postitas katusemees »

mina olen 100% kohal ja loodan head üritust. :) .las need hullavad kellel sellega asja on minul ei ole....
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Oh kurja, oli ikka võimas paraad küll :D:D:D Tulin Rocca juurde kavatsusega vaadata seltskond üle ja siis kottu tagasi- korviga vene raskeraua pidurdusvõime pole just parim kolonnis sõitmiseks ;) ... avastasin aga ennast eneselegi ootamatult kolonnist, ja hästi oligi- sellise ürituse mahamagamine on kuritegu inimsuse vastu :) Tänud korraldajatele! Fotograafid- ärge hoidke pilte peidus, riputage raffale vaatamiseks. Ehk õnnestub mõnele serveripinnale ka videod üles riputada??
Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Minu jaoks oli tegu siis esimese paraadiga....väga lahe oli...muud polegi vaja öelda!
Bikeri paraad paraadile :lol: oli 5+....korralik rivistus,hea korraldus!
"Õige" paraad oli kuidagi hajevil....ehk vahepeal oli 3 rida siis 5 jne....aga üldjoones oli ka see paraad fantast minu jaoks! Kiitus ja tänud kõigile korraldajatele!
Oleks ka Bikers pubi jäänud edasi üritusele aga kuu lõpp ja raha otsas....paraad sai ka reservi pealt sõidetud :roll:
Aga igatahes järgmise korrani!
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

Teema algataja
arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Nii nagu ikka, oli meie paraad supper lux ja see üldine korratu linnatrip. Aga see on kokkuvõttes hea, sest teistel on arenguruumi :)
Ülilahe ja nagu Pikk juba ütles ilma Biker.ee seltskonnata, polekski suurt paraadi.
Lahe, kordame sügisel hooaja lõpetamisel.

Kellel pildimaterjali riputage üles.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

mina tänan kõiki biker.ee paraadil osalejaid ja abilisi. Arukate inimestega on alati mõnus asju koos teha :bsmile:
Kasutaja avatar

AN-400
Tsikkel: Suzuki 650
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

mina olin ka paraadiga rahul, polnud jalus ja maha ka ei jäänud. korraks lagunes kolonn ära aga saba sai kiirelt kätte.
vahepeal sõitis miski sinivalge kolonni sisse ja peatas paar venda seal rannamäe kandis, tea mis viga oli :roll:

ja siis käis järvevanal otse minu kõrval üks vend külili ja vajus otsa kõrvalolevale sõitjale :shock: no olen palju sealt üle sõitnud ja ei saa aru mismoodi niimoodi saab külili vajuda... kas siis liig madal kiirus või liig diagonaalis ülesõit... võta kinni.

aga muidu oli megalahe. päikest kõigile!!!
Suzuki 650 K7
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Piipz kirjutas:
t*** värdjad suunasid jälle suure paraadi mööda järvevana. no kus kurat mõistus oli? piki peapekki tuleks paar korda selle idee generaatorile anda. kuldkalamälu on vist asja nimi.
Imestasin, et mida te jahute siin Järvevana ülesõidust, enam ei imesta- poleks korvi küljes olnud, oleksin olnud üks kukkujate statistikas juures- suusatasin esiratas rööpas päris pika maa enne kui aru sain, et mis värk.

Üks mõte- kleepsutaks järgmisel korral oma rattad (või kiivrid) kasutajanimedega- suur seltskond, aga ei oska kasutajanimesid kokku viia nägudega...

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Mõned kiired pildid
SIIT: http://www.fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=76187

Väga hea üritus, kõik ristmikud on koguaeg ületatavad, nii pikka tsiklite rivi pole ammu näinud, 50ccm masinaid teisi ei näinud kuigi osad lubasid tulla.
Kasutaja avatar

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

Otsin inimest (suure kroomiga oli vist), kes kukkus paraadil Narva mnt. ja Pronksi ristmikul, kui üks hull oma autoga arvas heaks rataste vahelt läbi pressida.
Kui keegi teab kannatanut võiks lasta tal saata es-i.
Ma sõitsin sellele vennale järgi ja ta andis mulle oma kontaktid.
Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

Space
Tsikkel: GSR600
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

ishijupp kirjutas:
Üks mõte- kleepsutaks järgmisel korral oma rattad (või kiivrid) kasutajanimedega- suur seltskond, aga ei oska kasutajanimesid kokku viia nägudega...
Mõte suurepärane! Mina võtan sellest mõttest tuld ja panen oma ühevärvilisele kiivrile nime kleepsuga külgedele. 8)
Kirjude kiivrite puhul ei ole see näha või rikub mustrit, siis saab (hüüd)nime rattale kleepida. See oleks biker'ite eristuvuseks, aga võibolla uue moevoolu algus kõikide mootorratturite seas. :idea:
Rohkem ilusaid ilmasid!

UpGrader

Lugemata postitus Postitas UpGrader »

Minugi poolt suured tänud korraldajaile toreda ürituse eest. Muide kas tundus teistele ka või ainult minule, et seekord puudus paraadi ajal kolonnist mööda kihutajad. Tore kui areng positiivses suunas kulgeb
vötab kaua võtab, aga valmis ta saab K-55 (1956), raud on raud Qingqi cruiser 250
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Sammuti mõned kiired pildid .

http://beta.album.ee/album/30006588/50048628

Toetan sammuti mõtet panna rattale Bikeri kasutaja nimi.
Kasutaja avatar

Jaffimees
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Jaffimees »

Bikeri kolonn oli 5+
Kella kahene kolonn aga 3--
Millegipärast tuli Russalka juures 120-ga lasta, et kolonni sabas püsida, siis need kukkumised - sõelumised kolonni tagaosas.
Tartu kevadpäevade kolonn on olnud alati rahulikum ja tsiviliseeritum, enam Tallinnasse paraaditama tulla ei taha.
Jarko
Jawa 350
Kasutaja avatar

Graal

Lugemata postitus Postitas Graal »

Samad sõnad. Bikeri paraad 5++++++ (oletan pildi järgi, et see mees oli Pihelgas, kes loengu tegi), peaparaad 3 ja väga pika miinusega. Just seepärast, et oli korraldajate poolt jäänud tegemata kodutöö. Vahepeal sõideti viies reas, siis sõideti must mööda eest, tagant, ülevalt ja alt. No kurat küll. Kas oli raske sõita kahes reas ja normaalse vahega???? Kui jätsingi pärast möödasõitjat uuesti miski 10 meetrise vahe, siis mingi vend arvas kohe heaks täie vilega sinna sõita, miskipärast just baigimehed. Haige värk. Olen ka ise baigimees, aga mu arvamus liigikaaslastest muutus üksjagu. Kus need baigimehed siis olid, kui olid Bikeris igasugu osavusmängud ratastele? :twisted: Aga loodan, et kõik arenevad ja on õppimisvõimelised. Seega järgmine aasta võiks sellised mehikesed lihtsalt rivist välja võtta ja las paarutavad mujal. Aga aitab halast. Muidu oli päev kuni õhtuni igati OK.

NEED TULEKS KUDREEGLIKS TEHA JÄRGMINE KORD

1. juhtratas sõidab ees kiirusega 40 km/h.
2. keelatud on möödasõidud paraadi siseselt.
3. keelatud on igasugune trikitamine
4. asetsemine on üksteise kõrval (mitte malelauas) kogu sõidusuuna laiuselt.
5. hoidke mõistlikku pikivahet, kuid ärge jätke vahet eessõitjaga oluliselt suuremaks, kui 15-20 meetrit.

õunapunn

Lugemata postitus Postitas õunapunn »

Osaletud!! Väga rahul!!Just see Roccast Madarasse osa oli korralik.Pärast oli küll vähe sebimist ja sagimist,aga üldmulje väga hea :P :P
Huvitav palju rattaid osales??Pildistajad ärge hoidke pilte peidus,riputage julgelt välja :wink:

Raul

Lugemata postitus Postitas Raul »

Lisan ka mõne pildi, mis seebikaga sai tehtud. Kuna sõidu ajal ei tahtnud kindas käega pilti teha proovida, siis kahjuks kolonnist pilte pole - kuna aga ratastega pildistajaid tee ääres ikka nägin, siis palun uppige oma tööd kõigile vaatamiseks.
Sellest ei saanud küll ka mina aru, et mis seltskond meie paraadiga Tulika tänaval liitus suureks paraadiks, et ei suutnud enam kokku lepitud kahekaupa liikumist hoida ja miks pagana pärast pidi suure paraadi teekond poolelt osalt saladuseks jääma - kas korraldajad kartsid juba ette Järvevana ülesõidu ületamist ?!
Pole midagi öelda, aga biker.ee inimeste orgunni suurel paraadil kõrvalteede liikluse kinni hoidmisel oli positiivne näha, vaevalt et neil seda enne spetsiaalselt teha oli palutud. Siinkohal võiks käesoleva teema arvamusi ka suure paraadi korraldajatega jagada, õppida neil üht-teist ikka on.

http://beta.album.ee/album/30025910/50048727

Elessar

Lugemata postitus Postitas Elessar »

Kas keegi luges või oskab äkki arvata, mitu ratast siis paraadist osa võttis?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”