kõllid rollusse?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

Seest ära võtma ? EI ole midagi vaja seest ära võtta.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.

Teema algataja
Keeway

Lugemata postitus Postitas Keeway »

yammu kirjutas:
Seest ära võtma ? EI ole midagi vaja seest ära võtta.
mul sõber ajas midagi et trafo peab vahelt ära võtma
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Las see sinu sõber teeb kõik algusest lõpuni. Sa ise ei jaga elektrotehnikast tuhkagi ja ühestki terminist aru ka ei saa, samuti nagu enamus siinseid "tarku" soovitajaid. Kogu seda jura siin kuulates/lugedes lähed ainult rohkem segadusse. Ja sina pole küll see mees, kes siit mingeid teadmisi korjaks ja siis suudaks neid sõbrale (kes loodetavasti oskab sinust rohkem) edasi anda.
-
-

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Ühesõnaga, kui te tahate ka sõidu ajal muusikat kuulda, siis kindlasti mingitest täiesti tavalistest kräppidest ei saa midagi. Pmst, on mõtekas panna kõlarid istme alla, et saaks kuulata kohapeal, sest tõesti sõidu peal eriti midagi ei kuule. TÄna ise proovisin, kõlarid logitech S-200, mingine 12w rms, ja kogusüsteem istme all. Peale 50km/h kuuled ainult mütsumist, ja peale 70 tunned aint perse alla peksvat bassikõlarit. Vb. asi ka selles,et all sport summuti, ja Speedfight viliseb tohutult.
Kasutaja avatar

Garol
Tsikkel: Pole
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garol »

See nö. asjatundja olen mina.
Asi selles, et ei oska täpselt öelda mispidi juhtmed akukülge läevad kui trafo eemaldatud. Otsin testrit taga, aga ei leia. Ei julge eriti midagi läbi ka kärsatada teise rollul. Vähe see rollu ei maksa :D

Lisan:
Kas kellegil on veel probleeme olnud Motodepooga?
Minul öeldi niimodi algus (tellimisel), et 2n. läheb aega, aga mul juba 6n. jookseb. Lootsin sünnip. juba ringi sõita. Mõte selles, et kas kellegil on ka nii kaua aega läinud ja miks? :o
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja

Teema algataja
krstjn

Lugemata postitus Postitas krstjn »

kui testrit ei leia, siis võid ju proovida kasvõi 9v patarei pealt.
Kasutaja avatar

Garol
Kontakt:

Vot, aga patareid pole kuskilt võtta. :D
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad

Teema algataja
krstjn

Lugemata postitus Postitas krstjn »

poest :shock:
Kasutaja avatar

Garol
Kontakt:

Kui pood kell 20:00 kinni ei läheks siis meeleldi ostaks, aga teema ei seisne selles hetkel.

Teema algataja
yamaha15

Lugemata postitus Postitas yamaha15 »

Endal peal ka creative kõllid.
Kõigepealt tuleb vaadata kõllid mis töötaksid ka 12v pealt.Siis tuleb adapter vahelt ära lõigata.Kõige lihtsam kui paned kui paned ühe otsa akule(+) ja teise ühendad rolleri kere külge(kuna keresse jookseb (-)
Need creative kõllis on poes kuskil 450.- kr

Teema algataja
7eleven

kõll

Lugemata postitus Postitas 7eleven »

asi selles et kõllidel pole + ja - , sest üks on faasi juhe ja teine null juhe nii, et vahet ei ole kuidas yhendad, teiseks genekas ei saa mingi nipiga läbi põleda vms, sest enne põleb sull kaitse läbi ja kõllid ei saa ka läbi põleda, sest enamus kõllidel on kaitse sees.
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

ma ostsin ka kunagi k6llid rollusse siis v6tsin kaitsme seest v2lja ning yhendasin juhtmed tagasi :lol: ning siis sai yksp2ev aku tyhjaks rollul ma ei viitsinud panin pistikusse k6llid ja oligi k6ik :P
S¤Ã¤Ã¤S¤E

Teema algataja
Arx123

Lugemata postitus Postitas Arx123 »

Alaldi tuleb kohe kindlasti vahelt võtta,kui otse paned siis genekas saab ülekoormuse ja suss mis suss......samas 12 volti võib kõllidele palju olla.Pead vaatama mis alaldil kirjas on seinast saab 220 volti ja kirjas kui mitme voldini alaldab .....arvan et mingi 4-6 volti ot kõllile norm

Teema algataja
Arx123

Lugemata postitus Postitas Arx123 »

Alaldi tuleb kohe kindlasti vahelt võtta,kui otse paned siis genekas saab ülekoormuse ja suss mis suss......samas 12 volti võib kõllidele palju olla.Pead vaatama mis alaldil kirjas on seinast saab 220 volti ja kirjas kui mitme voldini alaldab .....arvan et mingi 4-6 volti ot kõllile norm

Teema algataja
realxone

Lugemata postitus Postitas realxone »

palju lihtsam on ju 1 000.- eest makk osta ja see istme alla panna?:D
kui kulutad rolleri akut :)
sound ka hea 1 000.- makil nii et jamh:D
kulutad ainult patareisid ega midagi muud:p
kuid kui kõllid osta. Arvutikõllid, siis nii ei saa et ma lihtsalt ühendan mp3-ega? ei tahaks akusid koorama hakata:S
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

realxone kirjutas:
palju lihtsam on ju 1 000.- eest makk osta ja see istme alla panna?:D
kui kulutad rolleri akut :)
sound ka hea 1 000.- makil nii et jamh:D
kulutad ainult patareisid ega midagi muud:p
kuid kui kõllid osta. Arvutikõllid, siis nii ei saa et ma lihtsalt ühendan mp3-ega? ei tahaks akusid koorama hakata:S
Kui 2.1 siis peab ühe voolu juhtme akusse ka viima , muidu nad ei mängi. 2.0 saad otse mp3-ga ühendada küll , aga patarei ei pea kaua vastu.
Pilt
Pilt

Teema algataja
aquacould

Lugemata postitus Postitas aquacould »

adaparti juhtme teed otsast paljaks siis ühendad vastu+ ja- klemme ,siis mpkas järele ja korras 5min töö(isoleeri igaks juhuks ära ka

Teema algataja
-antz-

Lugemata postitus Postitas -antz- »

hehe ma teen kerge õpetuse...
Kui sul on 2.0 kõlarid siis seal kus on pistiku ots sealt tõmma ots maha või kui sul on kõlarite ja pistiku vahel adabter siis tõmma adabteri juures maha ja teed juhtme kaheks osaks + ja - ja paned need aku külge...
ja ongi asi kakrass ;)
Kasutaja avatar

Garol
Kontakt:

yammu kirjutas:
raitonrait2 kirjutas:
lihtsalt paned mp3 otsa sinna kylge
Lihtsalt ei juhtu küll midagi, ja kui sa asjast midagi ei tea siis parem ära hakka üldse midagi rääkima.

tahtes ühendada makile mp3 mängija pead ennem uurima kas üldse makil on "aux in"sisend olemas.
RCA ikka, mitte AUX :D AUX on kodus muusikakeskusel...
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Garol kirjutas:
RCA ikka, mitte AUX :D AUX on kodus muusikakeskusel...
RCA on lihtsalt pistiku tüüp!
Lisaseadme ühendust markeeritakse AUX (auxilliary)... ja ei ole üldse oluline, millist pistikustandardit see kasutab.
Just kodused muusikakeskused kasutavad põhiliselt RCA ühendust.
Tihti on automakkidel omad tootjapõhised ühendused.

Teema algataja
weedman

Lugemata postitus Postitas weedman »

endal creative inspire 2.1 kõllid, hästi mängivad, vahel pole kuidas ühendad juhtmed kuid KAITSET SOOVITAN KINDALT

Teema algataja
noottaur

Milliseid osta?

Lugemata postitus Postitas noottaur »

Aga milliseid kõlareid osta, kui plaan juba korralik tümm istme alla saada? Rollule eraldi aku tümmi jaoks (et ei peaks koguaeg siis laadima) osta ja mis veel? Tglt, mul ka cd-pleier, sellega saaks ka niisama arvuti kõllid ühendada.. :wink: Ei tahaks eriti üle 1500.- selle peale kulutada..

Teema algataja
Gryffubyffu

Lugemata postitus Postitas Gryffubyffu »

Aga mis täpselt peaksin tegema kui mul 2.1 kõllid ühendan nag tavaliselt aga enne adaprit lõikan maha ja siis ühendan akule plussi ja miinuse ja kõik!

Robskar

Re: Milliseid osta?

Lugemata postitus Postitas Robskar »

noottaur kirjutas:
Aga milliseid kõlareid osta, kui plaan juba korralik tümm istme alla saada? Rollule eraldi aku tümmi jaoks (et ei peaks koguaeg siis laadima) osta ja mis veel? Tglt, mul ka cd-pleier, sellega saaks ka niisama arvuti kõllid ühendada.. :wink: Ei tahaks eriti üle 1500.- selle peale kulutada..
Oeh.
osta Labteci , või mingi tuntud firma kõlarid, hinnavahemikus 600-800.-, Subwoofer võiks olla ~25-30w rms, siis on seda piisavalt.
Pane istme alla, kõrged kuhugi ette, ning on piisavalt mütsu, kui aku korralik, siis kui pikem kuulamine on, lihtsalt vahepeal käi sõitmas rolleriga,( selleks ajaks pane muusika kinni ;) ) ja kestab.

Teema algataja
aquacould

Lugemata postitus Postitas aquacould »

tehke algul endale põhitõed selgeks kui hakkate tegema

Teema algataja
ThaNukks

Lugemata postitus Postitas ThaNukks »

Ma suudan äikese ajal välku piimapudelisse püüda, kuid ma ei saa aru mille kuradi pärast on vaja rollerile kõlarid peale panna? Mitte et ma kade oleksin, kuid minu arvates on nagu liiga võlts a'la rollerit tankides makk tööle panna ja ise seejuures veel asjaliku näoga olla.

Kui tõesti on nii suur muusika kuulamise soov, siis võiksid osta iPodi - mis on tõenäoliselt tunduvalt parem lahendus.

Teema algataja
Gryffubyffu

Aidake ~!!

Lugemata postitus Postitas Gryffubyffu »

Sai ostetud creativid!
Inpire 2.1 Suht normaalsed kuidas saaksin pann apeale ni et kõll läbi ei läheks kaitsmneid vms! :roll:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”