kõllid rollusse?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Las see sinu sõber teeb kõik algusest lõpuni. Sa ise ei jaga elektrotehnikast tuhkagi ja ühestki terminist aru ka ei saa, samuti nagu enamus siinseid "tarku" soovitajaid. Kogu seda jura siin kuulates/lugedes lähed ainult rohkem segadusse. Ja sina pole küll see mees, kes siit mingeid teadmisi korjaks ja siis suudaks neid sõbrale (kes loodetavasti oskab sinust rohkem) edasi anda.
-
-
-
-
Ühesõnaga, kui te tahate ka sõidu ajal muusikat kuulda, siis kindlasti mingitest täiesti tavalistest kräppidest ei saa midagi. Pmst, on mõtekas panna kõlarid istme alla, et saaks kuulata kohapeal, sest tõesti sõidu peal eriti midagi ei kuule. TÄna ise proovisin, kõlarid logitech S-200, mingine 12w rms, ja kogusüsteem istme all. Peale 50km/h kuuled ainult mütsumist, ja peale 70 tunned aint perse alla peksvat bassikõlarit. Vb. asi ka selles,et all sport summuti, ja Speedfight viliseb tohutult.
See nö. asjatundja olen mina.
Asi selles, et ei oska täpselt öelda mispidi juhtmed akukülge läevad kui trafo eemaldatud. Otsin testrit taga, aga ei leia. Ei julge eriti midagi läbi ka kärsatada teise rollul. Vähe see rollu ei maksa
Lisan:
Kas kellegil on veel probleeme olnud Motodepooga?
Minul öeldi niimodi algus (tellimisel), et 2n. läheb aega, aga mul juba 6n. jookseb. Lootsin sünnip. juba ringi sõita. Mõte selles, et kas kellegil on ka nii kaua aega läinud ja miks?
Asi selles, et ei oska täpselt öelda mispidi juhtmed akukülge läevad kui trafo eemaldatud. Otsin testrit taga, aga ei leia. Ei julge eriti midagi läbi ka kärsatada teise rollul. Vähe see rollu ei maksa

Lisan:
Kas kellegil on veel probleeme olnud Motodepooga?
Minul öeldi niimodi algus (tellimisel), et 2n. läheb aega, aga mul juba 6n. jookseb. Lootsin sünnip. juba ringi sõita. Mõte selles, et kas kellegil on ka nii kaua aega läinud ja miks?

Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
kõll
asi selles et kõllidel pole + ja - , sest üks on faasi juhe ja teine null juhe nii, et vahet ei ole kuidas yhendad, teiseks genekas ei saa mingi nipiga läbi põleda vms, sest enne põleb sull kaitse läbi ja kõllid ei saa ka läbi põleda, sest enamus kõllidel on kaitse sees.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kui 2.1 siis peab ühe voolu juhtme akusse ka viima , muidu nad ei mängi. 2.0 saad otse mp3-ga ühendada küll , aga patarei ei pea kaua vastu.realxone kirjutas:palju lihtsam on ju 1 000.- eest makk osta ja see istme alla panna?:D
kui kulutad rolleri akut
sound ka hea 1 000.- makil nii et jamh:D
kulutad ainult patareisid ega midagi muud:p
kuid kui kõllid osta. Arvutikõllid, siis nii ei saa et ma lihtsalt ühendan mp3-ega? ei tahaks akusid koorama hakata:S

-
Teema algataja
-
Teema algataja
RCA ikka, mitte AUXyammu kirjutas:Lihtsalt ei juhtu küll midagi, ja kui sa asjast midagi ei tea siis parem ära hakka üldse midagi rääkima.raitonrait2 kirjutas:lihtsalt paned mp3 otsa sinna kylge
tahtes ühendada makile mp3 mängija pead ennem uurima kas üldse makil on "aux in"sisend olemas.

Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
RCA on lihtsalt pistiku tüüp!Garol kirjutas:RCA ikka, mitte AUXAUX on kodus muusikakeskusel...
Lisaseadme ühendust markeeritakse AUX (auxilliary)... ja ei ole üldse oluline, millist pistikustandardit see kasutab.
Just kodused muusikakeskused kasutavad põhiliselt RCA ühendust.
Tihti on automakkidel omad tootjapõhised ühendused.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Milliseid osta?
Aga milliseid kõlareid osta, kui plaan juba korralik tümm istme alla saada? Rollule eraldi aku tümmi jaoks (et ei peaks koguaeg siis laadima) osta ja mis veel? Tglt, mul ka cd-pleier, sellega saaks ka niisama arvuti kõllid ühendada..
Ei tahaks eriti üle 1500.- selle peale kulutada..

-
Teema algataja
Re: Milliseid osta?
Oeh.noottaur kirjutas:Aga milliseid kõlareid osta, kui plaan juba korralik tümm istme alla saada? Rollule eraldi aku tümmi jaoks (et ei peaks koguaeg siis laadima) osta ja mis veel? Tglt, mul ka cd-pleier, sellega saaks ka niisama arvuti kõllid ühendada..Ei tahaks eriti üle 1500.- selle peale kulutada..
osta Labteci , või mingi tuntud firma kõlarid, hinnavahemikus 600-800.-, Subwoofer võiks olla ~25-30w rms, siis on seda piisavalt.
Pane istme alla, kõrged kuhugi ette, ning on piisavalt mütsu, kui aku korralik, siis kui pikem kuulamine on, lihtsalt vahepeal käi sõitmas rolleriga,( selleks ajaks pane muusika kinni

-
Teema algataja
Ma suudan äikese ajal välku piimapudelisse püüda, kuid ma ei saa aru mille kuradi pärast on vaja rollerile kõlarid peale panna? Mitte et ma kade oleksin, kuid minu arvates on nagu liiga võlts a'la rollerit tankides makk tööle panna ja ise seejuures veel asjaliku näoga olla.
Kui tõesti on nii suur muusika kuulamise soov, siis võiksid osta iPodi - mis on tõenäoliselt tunduvalt parem lahendus.
Kui tõesti on nii suur muusika kuulamise soov, siis võiksid osta iPodi - mis on tõenäoliselt tunduvalt parem lahendus.
-
Teema algataja
Aidake ~!!
Sai ostetud creativid!
Inpire 2.1 Suht normaalsed kuidas saaksin pann apeale ni et kõll läbi ei läheks kaitsmneid vms!
Inpire 2.1 Suht normaalsed kuidas saaksin pann apeale ni et kõll läbi ei läheks kaitsmneid vms!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.