kõllid rollusse?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kõllid rollusse?
tahaks panna tavalised 2.0 arvutikõllid rollusse..kõlaril peab olema saba seinas et töötaks..kuidas saaksin need rollusse panna?
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
seda ka jh..kutsusin sõbra appi..ta selline nö.asjatundja..ta rääkis midagi et kui valesti juhtmed panna kärssab genekas läbi ja kõllilt peab mingi asja vahelt ära võtmarccmtrx kirjutas:Kui sa neid kõlareid rollerisse paigaldada tahad siis kutsu parem keegi asjatundja appi. Foorumis kirjutades on väga raske algajale seletada lihtsalt!
Oleneb kõlaritest, kui kõlaritel endal sees pole juhtmed märgitud ntx värvidega, või mingite "märkidega" siis on pohhui ,mis pidi sa nad paned.
Ntx. logitech S-200, Olen neid kõlareid juba ~5 korda pannud, koguaeg pole vaadand, kubm juhe + panen, kumma -, sest kõlari võimendisse lähevad 2x kollast, seega pole seal vahet kumba pidi paned.
Kui tahad kindel olla ,siis tester kätte, ja mõõtma.
Ntx. logitech S-200, Olen neid kõlareid juba ~5 korda pannud, koguaeg pole vaadand, kubm juhe + panen, kumma -, sest kõlari võimendisse lähevad 2x kollast, seega pole seal vahet kumba pidi paned.
Kui tahad kindel olla ,siis tester kätte, ja mõõtma.
-
Teema algataja
Peaasi, et pane ikka kaitse sinna vahele, igaksjuhuks.
Kunagi sai isegi muusika peale ehitatud, olin loll ja algaja- ilma kaitsmeta ja asjadeta ühendasin lihtsalt akuga, selle tulemusena lasin maki läbi.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... torder=asc
loe see teema läbi, ning saad targemaks
Kunagi sai isegi muusika peale ehitatud, olin loll ja algaja- ilma kaitsmeta ja asjadeta ühendasin lihtsalt akuga, selle tulemusena lasin maki läbi.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... torder=asc
loe see teema läbi, ning saad targemaks

Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
Eeem, Kusjuures, igatahes, neil logitehi kõlaritel oli ka kaitse.
Jätsin ka igaks juhuks vahele, aga hiljem kui ära ühendasime, ja kõlarid sisse lülitasime, siis mingi 5 sekundit mängis, ja siis kadus vool ära kõlaritest.
Võtsime kaitsme vahelt, ja siiani mängib.
Enne kõlareid on lüliti, et ööga askut tühjaks ei tõmbaks, kuigi kõlaritel endal ka l´üliti.(ültse, pole minu kõlarid, pole minu aku, pole minu mp3, aint roller minu, ja vahest hea kuulata).
Jätsin ka igaks juhuks vahele, aga hiljem kui ära ühendasime, ja kõlarid sisse lülitasime, siis mingi 5 sekundit mängis, ja siis kadus vool ära kõlaritest.
Võtsime kaitsme vahelt, ja siiani mängib.
Enne kõlareid on lüliti, et ööga askut tühjaks ei tõmbaks, kuigi kõlaritel endal ka l´üliti.(ültse, pole minu kõlarid, pole minu aku, pole minu mp3, aint roller minu, ja vahest hea kuulata).
Mis mõttes püsiv?
Eelmine aasta tegime sõbra rolleri peale, aga see aasta ta ei kuuland ültse.
Siis, mul enda aku suht puuks, endale ostis uue, siis ma proovisin ta vana, ja see oli tiba parem, kui minu puuksus aku.
Siis Mõltesin,et kõlarid võiks ka peale panna( kuna kuskilt imekohatdest juhtmeid vedama ei pea, siis oli ainuke vaev paigutada kõlarid istme alla, ja juhe akuni viia) Et, vahest hea kuuulata. Homme teen pistiku ka, kui vaja korraks maha võtta, kui uue aku endale ostan, siis võtan ültse maha, sest korraliku akut pole vaja ära jebida sellega.
Kõlarid ise ikka püsivad.
Eelmine aasta tegime sõbra rolleri peale, aga see aasta ta ei kuuland ültse.
Siis, mul enda aku suht puuks, endale ostis uue, siis ma proovisin ta vana, ja see oli tiba parem, kui minu puuksus aku.
Siis Mõltesin,et kõlarid võiks ka peale panna( kuna kuskilt imekohatdest juhtmeid vedama ei pea, siis oli ainuke vaev paigutada kõlarid istme alla, ja juhe akuni viia) Et, vahest hea kuuulata. Homme teen pistiku ka, kui vaja korraks maha võtta, kui uue aku endale ostan, siis võtan ültse maha, sest korraliku akut pole vaja ära jebida sellega.
Kõlarid ise ikka püsivad.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Muidugi on olemaskymco kirjutas:seda pead kah vaatama kas need kõlarid töötavad ikka 12V pealt.
seda saad vaatada adapteri pealt.
2.0 kõlarid on olemas üldse?![]()
ainult kõrgsagedusi tahad mängima panna?
sul nendest kõlaritest pilti pole?
pilte v6id siit vaatata
http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arv ... ypeID=1516
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Mul oli 80watine autokõlar,automakk ning sinna veel omakorda ühendatud cd-pleier(kuna siis mp3 mängija oli defitsiitkaupKeeway kirjutas:aga kas oleks mõtet panna mingi 12v autokõlarit?kuidas see mängiks kui mp3 taha ühendada(kasvõi mingi haledam kõlar)

Mürtsus istme all nii, et vähe polnd.
-
Teema algataja
aga kuidas see ilma makita mängiks?et otse mp3 taha ühendadayammu kirjutas:Mul oli 80watine autokõlar,automakk ning sinna veel omakorda ühendatud cd-pleier(kuna siis mp3 mängija oli defitsiitkaupKeeway kirjutas:aga kas oleks mõtet panna mingi 12v autokõlarit?kuidas see mängiks kui mp3 taha ühendada(kasvõi mingi haledam kõlar))
Mürtsus istme all nii, et vähe polnd.
-
Lihtsalt ei juhtu küll midagi, ja kui sa asjast midagi ei tea siis parem ära hakka üldse midagi rääkima.raitonrait2 kirjutas:lihtsalt paned mp3 otsa sinna kylge
Keeway- puhtalt autokõlarit mp3ga ühendada on rohkem peavalu kui asjal mõtet. Lihtsam variant on ikkagi automakile panna kõlar külge. Maki viid akupeale toidet võtma. ( tahtes ühendada makile mp3 mängija pead ennem uurima kas üldse makil on "aux in"sisend olemas.
Aga kui su kõlaritel on olemas toitejuhe, siis võimalus on ka see toitejuhe lahti harutada ja viia akupeale(ikka ja jälle ainult koos kaitsmega) ja seejärel ühendad kõlarite sisendi juhme mp3 mängijaga.
-
Teema algataja
kõllidelt peab midagi seest ära kh võtma?yammu kirjutas:Lihtsalt ei juhtu küll midagi, ja kui sa asjast midagi ei tea siis parem ära hakka üldse midagi rääkima.raitonrait2 kirjutas:lihtsalt paned mp3 otsa sinna kylge
Keeway- puhtalt autokõlarit mp3ga ühendada on rohkem peavalu kui asjal mõtet. Lihtsam variant on ikkagi automakile panna kõlar külge. Maki viid akupeale toidet võtma. ( tahtes ühendada makile mp3 mängija pead ennem uurima kas üldse makil on "aux in"sisend olemas.
Aga kui su kõlaritel on olemas toitejuhe, siis võimalus on ka see toitejuhe lahti harutada ja viia akupeale(ikka ja jälle ainult koos kaitsmega) ja seejärel ühendad kõlarite sisendi juhme mp3 mängijaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.