Raivo Aeg: lubade äravõtmisest saab levinud praktika

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

K2bi kirjutas:
kui sa tahad vähegi linnas autoga kuhugi jöuda siis sa pead endast seda nahhaalsust üles näitama :(
Kogu lugupidamise juures Sinu vastu pean ütlema, et Sul ei ole päris lõpuni õigus. Olen üle 20aasta sangas olnud ja usu, et selle ajaga olen miskit ka õppinud. Väga hästi saab linnas sõidetud ka ilma nahhaalsuseta ja seal juures kuskile poole hilinemata. Kunagi sõitsin kah autoga linnavahel kiirendus-järsk reavahetus-pidurdus. Kõik mis saavutasin oli ümbritsevate juhtide pahameele, kõrgendatud kütusekulu ja kiirelt ära kulunud piduriklotsid, "vesi üle klaasiserva" sõidustiil, rikkis närvid ja 20kilomeetri peale võibolla kuni viis minutit ajavõitu. Ja SEE ajavõit ei tasunud küll küünlaid. Praegu kasutan aga suunatuld. Jah, on juhte, kes vahele ei lase aga mitte miskit ei juhtu, kui selline mööda lasta ja tema taha reastuda. Ongi parem, sest sihuke võib mõne teise sõiduki vaheletulemise takistamiseks sulle tagant sisse kah sõita.

Aga teemast. Mina olen küll juhtimisõiguse äravõtmise poolt. Kui selline aktsioon kasvõi ühe inimese elu päästab või kasvõi ühe lapse vigastamisest säästab on see oma ülesande täitnud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”