Raivo Aeg: lubade äravõtmisest saab levinud praktika
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Motopaks kirjutas:Kui ma hakkan tartust tallinna sõitma ja olen selle vahemaa läbimiseks normaaltingimustes planeerinud tund-viiskümmend kuni 2 tundi ...
No kui inimene ei suuda enda päeva ja aega niimoodi planeerida, et arvestada reaalselt eksisteerivate maanteekiirustega, mis teeb olenemata lubatud 90kmh vahepealsetest lõikudest 110kmh, keskmiseks kiiruseks meie teedel kuskil 70kmh kuna vahepeal on ka asulaid, kiiruspiiranguid ja teisi juhte... siis tuleb teil tegelema hakata mingi muu rahulikuma tegevusega, mitte oma ajaplaneerimisega mitte hakkamasaamist hakkama teiste kaela ajama ja sellega oma kiiruseületmisis põhjendama.AzA kirjutas:tallinn-pärnu mnt. eelmise nädala teisipäev.
minu osuti järgi 90 km/h (tegelik kiirus 82-83) @ 100 alas rekkad rõõmsalt sõitvad.
Millegipärast on eriti kiire veel neil, kel on kallis auto, sest rääkige mis tahate, aga 90% suvalistes pimekohtades möödalendajad on uued kallimaotsa keskklassi autod või jeebuskid. Ausõna, mind ei huvita, palju kellegi töötund maksab, et seda peaks liikluses nahaalitsemise ja pressimise arvelt hakkama kokku hoidma ja sellepärast teiste ümberkaudsete eludega riskima. Oma 100K maksava auto ja 240/h kliendile esitatava arvega ei ole mul küll mingit vajadust kihutada ja ei ole mingit paanikat ka siis, kui pean vahepeal mingil põhjusel 70km/h sõitma.
Kaherattalistega olles on nagu veel rahulikum, sest mopeedidel mingit arvestatavat tippkiirust nagunii ei ole ja kruiseri seljas ma üle rahuliku 90km/h kulgemise eriti vajlikuks ja mugavaks kah ei pea.
Viimati muutis oldmoped, 23 Mai 2007, 16:33, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.