Kepsu ja väntvõlla vaheline saale
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kepsu ja väntvõlla vaheline saale
Enne kui motodepoo'st tellima hakkan, siis kontrolli mõttes küsin üle sest manual suts segane. Üks saale on õhtal ja keps loksus väntvõlla toru ümber, naaber soovitas mõlema kepsu saaled välja vahetada (2 silindrit, suzuki gs500).
Saale koodi sai nii kokku lappida et kepsu külje peal on number ning väntvõlla taga on samuti paar numbrit.
1. Kas kepsu number on ühe kepsu külje peal või mõlema, mul oli ainult ühe ja see oli nr 2. (Et äkki mul üks keps vahetusse läind ja sellega ka teine number kaduma läind või kehtibki see nr 2 mõlemale kepsule)
2. Väntvõlla taga oli L23R ehk siis left 2, right 3.
Kui nüüd see kepsu nr 2 kehtib mõlema kohta, pean ma valima
vasakule 2x2 ehk pruuni saale
paremale 2x3 ehk kollase saale
---
Kas olen kõigest õieti aru saanud? Idee poolest on selle 2x2 saale peal ka number : F-112 NDC 786L. Kas piisab värvist või oleks mõtekas see kood ka neile anda.
http://www.zone.ee/networkproject/saale-kood.JPG?2
Saale koodi sai nii kokku lappida et kepsu külje peal on number ning väntvõlla taga on samuti paar numbrit.
1. Kas kepsu number on ühe kepsu külje peal või mõlema, mul oli ainult ühe ja see oli nr 2. (Et äkki mul üks keps vahetusse läind ja sellega ka teine number kaduma läind või kehtibki see nr 2 mõlemale kepsule)
2. Väntvõlla taga oli L23R ehk siis left 2, right 3.
Kui nüüd see kepsu nr 2 kehtib mõlema kohta, pean ma valima
vasakule 2x2 ehk pruuni saale
paremale 2x3 ehk kollase saale
---
Kas olen kõigest õieti aru saanud? Idee poolest on selle 2x2 saale peal ka number : F-112 NDC 786L. Kas piisab värvist või oleks mõtekas see kood ka neile anda.
http://www.zone.ee/networkproject/saale-kood.JPG?2
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.