Motodepoo tellimuse probleem. → Re: Eesti firmad
Re: Eesti firmad
[quote="Rebaseonu"]Andke andeks müügimehed aga Eesti firmade kohta võiks küll öelda, et võta üks ja viska teist! Kisub ikka paraja irve näole, kui näed, mismoodi lihtsalt saadetakse kliendid pikalt isegi näiteks mootorratta ostu puhul -- mingit initsiatiivi üles ei näidata, et teha üks lisaliigitus ja üritada ikkagi uurida soovitud mudeli saadavust aga ei...
Ma arvan et sa võiksid vähem hädaldada ja rohkem alternatiive otsida kui sa nagu eelpool mainisid tellid oma staffi välismaallt ja kui kõik toimub siis anna seda kaudu kuuma edasi.lugesin kuskilt et mingi vend ootas inglismaal oma rattale keskjalga 6 kuud.olen ka endale nii mõndagi depoo kaudu tellinud,kohvri raame ootasin 2 kuud ja siis ütlesin tellimuse üles ja samal hetkel ostsin sealtsamast depoost natuke kallimad raamid mis olid olemas.minu viga et ei mõelnud teiste raamide peale varem võimalik et nende kättesaadavus oli koguaeg maksimum mõnenädala küsimus selle asemel raiskasin kaks kuud oodates midagi mis saabub kunagi......
alati ei pruugi probleem olla firmas kust asi tellitakse probleem võib ka olla detailis mida tellid.
Ma arvan et sa võiksid vähem hädaldada ja rohkem alternatiive otsida kui sa nagu eelpool mainisid tellid oma staffi välismaallt ja kui kõik toimub siis anna seda kaudu kuuma edasi.lugesin kuskilt et mingi vend ootas inglismaal oma rattale keskjalga 6 kuud.olen ka endale nii mõndagi depoo kaudu tellinud,kohvri raame ootasin 2 kuud ja siis ütlesin tellimuse üles ja samal hetkel ostsin sealtsamast depoost natuke kallimad raamid mis olid olemas.minu viga et ei mõelnud teiste raamide peale varem võimalik et nende kättesaadavus oli koguaeg maksimum mõnenädala küsimus selle asemel raiskasin kaks kuud oodates midagi mis saabub kunagi......
alati ei pruugi probleem olla firmas kust asi tellitakse probleem võib ka olla detailis mida tellid.
elu on liiga lühike et, seda poole gaasiga läbida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.