Motodepoo tellimuse probleem.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Garol
Tsikkel: Pole
Kontakt:

Motodepoo tellimuse probleem.

Lugemata postitus Postitas Garol »

Tere
On kellegil nii olnud nagu minul? Kunagi ostsin omale silindri ja tahtsin jahutuse ventikat ka. Öeldi, et seda pole laos, et tellime. Lubati mulle, et 2n. pärast on asjad laos. Läksime siis sinna...pole...ja iganädal käinud siis seal ja ikka pole ja pole. Nüüd hakkab juba 7n. nädal jooksma ja ikka pole tulnud. Kõige halvem on see, et raha maksin kohe ära ja arvan, et nad on selle unustanud juba. On kellegil arvamusi/kogemusi ? :oops:
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

mnjah, oled rahast ilma. lõplikult. roller jookseb ka kokku. aju ka. üks ardu ain vähem.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Garol
Kontakt:

No krt ... Credo mis toimub? Keegi küsis sult midagi???
Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Kasutaja avatar

Kawalpea

Lugemata postitus Postitas Kawalpea »

Küsisid ju arvamusi/kogeusi... Mis sa pahandad nüüd Credo peale, ta ju avaldas arvamust :)
Aga jah... olukord on hull.Credol õigus :ner:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

küsi mille taga transa seisab. kust nad tellisid. mis on saadetise tracking number, kui on sellist asja üldse. mismoodi nad tellisid ja kas nad üldse tellisid. kelle käest nad tellisid. ebays ootavad õiget oksjonit või tellisid tehasest. mis maal see koht asub., kust osa telliti. kas nad ootavad suuremat tellimust, et saaks transakulude pealt kokku hoida. kas teisest kohast ei annaks kiiremini tellida. see on see, mida mida kliendid tavaliselt minu käest küsivad :D

kui mingit selget vastust ei saa, siis küsi lihtsalt raha tagasi ja võta järgmine koht. ma tean küll, et natuke s**t on mujalt tellida, sest siis pead jälle ootama hakkama ning vahepeal võib esimene tellimus ka kohale jõuda.. aga no riskida võib.
Kasutaja avatar

MOTODEPOO
Kaupmees
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Re: Motodepoo tellimuse probleem.

Lugemata postitus Postitas MOTODEPOO »

Garol kirjutas:
tahtsin jahutuse ventikat ka. Öeldi, et seda pole laos
Väike selgitus:
lugupeetud kliendile tellitud varuosa näol on tegu väga harva tellitava osaga, mida Aprilia Euroopa kesklaos tellimise hetkel ei olnud. Nagu klient isegi möönab, on teda sellest informeeritud, et osa jäi Motodepoost sõltumatute asjaolude tõttu järeltellimusse. Itaalia tootjad ei informeeri tellijaid sellistel juhtudel liiga täpselt osade saadavuse tähtaegadest. Tänaseks on varuosa kohal ja loodetavasti kõik lõpuks häppid.
Üldiseks infoks - reeglina tulevad Aprilia varuosad sama tempoga, nagu muudegi tootjate omad (u. 14 tööpäeva). Erandiks on väga harva tellitavad või üle 20 a. vanade mootorrataste varuosad, millede tellimus võib venida.
p .s. Aprilial on Eestis ka teine varuosade pakkuja, kui tundub, et meie tarned ei sobi.
----------------------
Infoks: Motodepoost saab tellida soodsate hindadega uusi originaalvaruosi järgmistele mootorratastele:

Honda (ka vanematele kui 1987 a.)
Kawasaki
Suzuki
Yamaha
Aprilia
Moto Guzzi (tellimine varuosa koodi alusel)
Moto Morini (tellimine varuosa koodi alusel)
KTM (tellimine varuosa koodi alusel)
Ducati (tellimine varuosa koodi alusel)
25 kW võimsusepiirajad, kõikidele mootorrattamarkidele. Soovi korral paigaldus ja dokumentatsiooni korraldamine.

NB! e-maili teel varuosi tellides palun segaduse vältimiseks esitada soovitud varuosa kood!

Erik/MD
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Minu soovitus motopoodidele üldiselt - ärge ajage äri lastega, kes ei saa mitte millestki aru ja tekitavad segadust. Las isa tuleb poodi ja temaga tehkegi kaupa!
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

Slayersoul

Lugemata postitus Postitas Slayersoul »

Veidi nõme üleskutse ettevõtjatele "ärge ajage äri lastega". Omast kogemusest tean öelda, et neid motopoode on Tartus teisigi, kus ooteajaks on nädala asemel 7 nädalat ja osi pole ikka veel. Kas tõesti on Eesti kliendid nii alalhoidlikud ja motopoed end nii täis söönud, et kliendi soov ja ootused ei tähenda teenuse pakkujale miskit. Hea näide, sai Tartu Wild Ridersist tellitud Yamahale esimese amordi simmeringid...7 nädalat tagasi ja siiani pole osadest kippu ega kõppu...nu kust kohast need tulema peavad, et 7 nädala jooksul kohale ei jõua. Või ehk peaksid poed ukse peale suure sildi panema, et alla mingi teatud väärtuse olevaid summasid ei võeta tõsiselt...vabandame. Oleks vähemalt kõik riskid välja toodud ja tead millega end seod, kui miskit tihendit tellima lähed..tead siis sügisel ära tellida, et hooaja alguseks ikka kätte saaks...
Vabandan, tuli vist tiba kriitilise kirjutis, aga vahel keeb tõesti üle. Kena nädalavahetust kõigile.

PS! Efendi, kas laps on loll, kui aru ei saa, et 2 nädala asemel mõeldakse 7 nädalat?
Kasutaja avatar

efendi
Mode

Laps on loll niikuinii, aga ta ei ole täisealine ja ei vastuta oma sõnade ja tegude eest - seepärast soovitangi et tellima läheks isa - siis teeb suur mees ka kurja häält kui tükid ei saabu ja ehk liigutab pood ka end kiiremini. Ma töötan iga päev lastega ja uskuge - enamus neist ei KUULA kui neile midagi räägitakse ja veel vähem SAAVAD NAD ARU mida neile räägitakse. Loomulikult on erandeid, aga sellele ei tasu lootma jääda.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Garol
Kontakt:

Niisiis info on teada ja jubin tuli kah täna ära.
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Väga viisakas ja lugupidav vastus MOTODEPOO-lt.
Kohe näha, et tegemist on kliente hindava ja kliendist lugupidava ettevõttega.
Minu silmis tõstis see vastus austust Motodepoo meeskonna vastu.
Respect!

Jõudu tegemistes!
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

no mida te halate.
klaipedast tuleb kaup tallinnasse 7 päeva. mis siis veel kaugematest kohtadest rääkida.
parem minge ja tehke tööd varuosa alal. siis saate aru mis värk on. :evil:
ja see unustage kohe ära et KLIENT ON KUNINGAS. köik me oleme inimesed

Hingeotsija

Lugemata postitus Postitas Hingeotsija »

Klient on kuningas, aga klient peab oskama kuningana käituda ;)
Yhesõnaga, kuningana käituv klient on kunn :)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

K2bi kirjutas:
mis siis veel kaugematest kohtadest rääkida.
Pole probleemi Austraaliast suuremat sorti pakk siia saada kolme päevaga ( smuti non-EU) või Helsinkist Tartusse kiirkulleriga viie päevaga. Kõik sõltub ikkagi sellest, mida tuuakse, kes toob, kes tellib, kes saadab jne. Ülaltoodud hädakisa põhjustas kas halb müüja suhtlemisoskus või ostja vähestest elukogemustest võimendust ammutav umbusk juhul kui talle asi ilusti ära seletati. Ikka juhtub...
Suzuki GSX 750 Inazuma

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tere.

Motodepooga rahul!

Poode nimetamatta mul kogemus, et ühes poes kaup ka tuleb ja tuleb ja tuleb...
Teises kohas (esinduses!) müüja otsib arvutis ja leiab, et sellist tsiklit pole olemas ??

Motodepoos küsin ja müüja võtab lipsti riiulist...?

Kõik oleneb millestki...
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Romka »

spinna kirjutas:
Pole probleemi Austraaliast suuremat sorti pakk siia saada kolme päevaga ( smuti non-EU) või Helsinkist Tartusse kiirkulleriga viie päevaga.
Sain eile kätte Rootsist oksjonilt ostetud eseme, mis tuli ära 2 päevaga (neljapäeval pandi posti ja laupäeval sain kätte)! Minu jaoks siiani müstika! Tavaliselt liiguvad Eestisisesed pakid 3 päeva.
K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4

wide-open

Lugemata postitus Postitas wide-open »

hiljuti teatas quelle, et lapsele tellitud mänguasjad on Eesti Postile üle antud. No mis te arvate, palju aega läks, kuni EP pakiteade saabus? Üks nädal! Terve nädala haudus EP selle paki otsas ja transportis seda Tln-st Sakku...

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Motodepoo kohta pole miskit halba öelda, tavaliselt, kui miskit küsitud siis on müüja joonelt riiulite vahele suundunud..., järelikult laoseis, isegi erinevate rataste puhul neil suht hea.
Mis aga erinevatest kohtadest varuosa tellimisse puutub siis minu jaoks täielik ime on Silberauto. Ükskõik mida või kui suure asja olen sealt tellinud ja tavaline vastus on, et Poola kesklaos on olemas..., küsimuse peale, et millal kätte saab on vastus tavaliselt, et homme ja nii on ka läinud. Mõni teine ei suuda, pooleteise nädalaga, 200g kaaluvat asja isegi siis Soomest kohale saada, kui ütled, et eile oli vaja ja kui palju toimetamine maksma läheb, pole oluline sest asjaga on kiire... Nüüd läks küll pisut mototeemast mööda.
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

efendi kirjutas:
Laps on loll niikuinii, aga ta ei ole täisealine ja ei vastuta oma sõnade ja tegude eest - seepärast soovitangi et tellima läheks isa - siis teeb suur mees ka kurja häält kui tükid ei saabu ja ehk liigutab pood ka end kiiremini. Ma töötan iga päev lastega ja uskuge - enamus neist ei KUULA kui neile midagi räägitakse ja veel vähem SAAVAD NAD ARU mida neile räägitakse. Loomulikult on erandeid, aga sellele ei tasu lootma jääda.
Ära vast nii karmilt laste kohta kah ütle. Ka mina töötan lastega ja saavad aru väga hästi, kui neile seletada neile arusaadavas keeles.
Ilmselt pead sa midagi enda juures muutma.
Kasutaja avatar

efendi
Mode

Õnnekas - asi pole minus - vaevalt motopoe töötaja on saanud koolituse lastele arusadavaks seletamiseks...

btw - kui ma ütlen lastele et EI TOHI SAALIS JOOSTA - siis võid arvata kas nad jooksevad või mitte :D ja võid ka arvata mitu korda nädalas ma neid veriseid ninasid tohterdan siin - seega kuulevad, aga ei kuula...

mihkel99

Lugemata postitus Postitas mihkel99 »

efendi kirjutas:
Õnnekas - asi pole minus - vaevalt motopoe töötaja on saanud koolituse lastele arusadavaks seletamiseks...

btw - kui ma ütlen lastele et EI TOHI SAALIS JOOSTA - siis võid arvata kas nad jooksevad või mitte :D ja võid ka arvata mitu korda nädalas ma neid veriseid ninasid tohterdan siin - seega kuulevad, aga ei kuula...
Ja need samased 8-10 aastased käivad sul motodepoos ja muudes esindustes varuosi tellimas või?
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

wide-open kirjutas:
hiljuti teatas quelle, et lapsele tellitud mänguasjad on Eesti Postile üle antud. No mis te arvate, palju aega läks, kuni EP pakiteade saabus? Üks nädal! Terve nädala haudus EP selle paki otsas ja transportis seda Tln-st Sakku...
Quelle tarib oma pakke Sakust Tallinna... :roll:
Nii et sul läks siis eriti hästi. Ma ise kahtlustan, et su kast oli see mille peale need postitöötajad kaarte tagusid nädalakese.

Sry OT
Royal Einfield 350 Classic

motobike

Lugemata postitus Postitas motobike »

Noh, vaatame siis kui kiiresti tuleb minu varuosa Kawasaki-le. Sai tellitud Motodepoo-st 10 kalendripäeva tagasi. Veel ei jõudnud.

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

NT. tellisin aprilia rx 50 esiratta kodaraid, kui need kohale ei tule siis ma ei imesta, mudel on 2002, veidi vana ja enam neid ei toodeta, kui kohale ei tule siis, vast ei saa kunagi - sest aprilia ... piaggio kaotas oma laod ära ja siis polegi kuskilt juppe saada vaid tehakse või võetakse kuskilt romulast ...

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Tellisin õhufiltri 07.05, lubati nädalaga, siiani pole veel jõudnud.

Erz

Lugemata postitus Postitas Erz »

Varuosa saadavuse ei taga ainult pood, vaid ka tarnitav koht. Vastava ratta osi hetkel ei ole, siis neid ei suuda ka pood välja kuskil otsida. Ise töötan samuti varuosade alal ning näen ladusid üle EU. Harva esinev osa võib tulla mitmeid kuid. See ei tähenda et mina oleksin midagi halvasti teinud vaid lihtsalt ei ole ja kõik. Toodetakse siis saab.
varuga kannatust ning olge mõistlikud.
Mõni aasta vanuste ratastega ei ole eriti probleeme aga vanematega küll. '94 aastast pegasot ei taha AP-moto näiteks üldse näha.
Erti aka Erz
Honda AT RD07

Rebaseonu
Kontakt:

Eesti firmad

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Andke andeks müügimehed aga Eesti firmade kohta võiks küll öelda, et võta üks ja viska teist! Kisub ikka paraja irve näole, kui näed, mismoodi lihtsalt saadetakse kliendid pikalt isegi näiteks mootorratta ostu puhul -- mingit initsiatiivi üles ei näidata, et teha üks lisaliigitus ja üritada ikkagi uurida soovitud mudeli saadavust aga ei...

Mis Motodepoosse puutub siis minu esimene kogemus nendega oli see, et umbes mingi 6 nädalat tagasi saadetud mail tuli tagasi teatega, et nende mailbox on täis. Saatsin siis nädal hiljem, küsisin tagumise hammasratta hinda/saadavust ja siiamaani pole miskit kuulda... Kas ma lähen sinna poodi kohale? Arvatavasti mitte.

Olen läbi aastate palju asju ostnud välismaalt interneti vahendusel ja esmalt ikka üritanud samu asju saada Eestist (mitte küll motikajupid) ja tulemus on sama -- Eesti firmad lihtsalt ei viitsi sinuga asja ajada, samas välismaalt saab kätte. Mida aga Eesti müüjad sulle räägivad on see, kui palju on neil tegemist ja seetõttu ei suuda nad mailidele vastata -- liiga palju kliente on, kes pidevalt helistavad jms -- nad lihtsalt ei jõua... Tundub, et äri Eestis läheb vist liiga hästi. Või siiski mitte?

motobike

Lugemata postitus Postitas motobike »

motobike kirjutas:
Noh, vaatame siis kui kiiresti tuleb minu varuosa Kawasaki-le. Sai tellitud Motodepoo-st 10 kalendripäeva tagasi. Veel ei jõudnud.
14 kalendripäeva- varuosa käes. Originaal, Jaapanist, hind on üllatavalt madal. AAAAA
Kasutaja avatar

etv 1000

Re: Eesti firmad

Lugemata postitus Postitas etv 1000 »

[quote="Rebaseonu"]Andke andeks müügimehed aga Eesti firmade kohta võiks küll öelda, et võta üks ja viska teist! Kisub ikka paraja irve näole, kui näed, mismoodi lihtsalt saadetakse kliendid pikalt isegi näiteks mootorratta ostu puhul -- mingit initsiatiivi üles ei näidata, et teha üks lisaliigitus ja üritada ikkagi uurida soovitud mudeli saadavust aga ei...

Ma arvan et sa võiksid vähem hädaldada ja rohkem alternatiive otsida kui sa nagu eelpool mainisid tellid oma staffi välismaallt ja kui kõik toimub siis anna seda kaudu kuuma edasi.lugesin kuskilt et mingi vend ootas inglismaal oma rattale keskjalga 6 kuud.olen ka endale nii mõndagi depoo kaudu tellinud,kohvri raame ootasin 2 kuud ja siis ütlesin tellimuse üles ja samal hetkel ostsin sealtsamast depoost natuke kallimad raamid mis olid olemas.minu viga et ei mõelnud teiste raamide peale varem võimalik et nende kättesaadavus oli koguaeg maksimum mõnenädala küsimus selle asemel raiskasin kaks kuud oodates midagi mis saabub kunagi......
alati ei pruugi probleem olla firmas kust asi tellitakse probleem võib ka olla detailis mida tellid.
elu on liiga lühike et, seda poole gaasiga läbida.

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Mina ei kurda, apriliast tellisin nüüd rattakodaraid 2ks kuud, helistasin kahe nädala eest motodepoose ja lasin tellida kodarad ja nüüd on nad kohal (täpselt kaks nädalat) ja hind on ka normaalne
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”