Streetfighter
Kuna endal ka fighter,siis minu seisukoht on selline.Sellel lingil antud rattal on veel sitaks palju teha ju.saan aru jah,et "ise tehtud"aga se ei vabanda välja mingi vihmavee torud,mööda keevitused,jnejne.Muidugi suur respect kes viitsivad ise rattad kokku panna ja erineda.Aga samas võiks vähe rohkem vaeva näha.Ja se on ainult minu seisukoht.EduElessar kirjutas:Vot sihukene on minu arvates 6ige fighter. Fighter juba vihjab nimes sellele, et tegu on kurja masinaga, ja see masin näeb t6siselt kuri väljabensiin kirjutas:pealehel on vigane link madallennu kodukale!! http://www.pld.ttu.ee/~erik/
peale selle tegemist, võib posti kustutada.
Anti Biootikum seal on paar pilti Eriku fighteristPaljudes galeriides, millele siin viidatud, asuvad masinad on kull uhked ja voimsad, kuid neil puudub selline KURI välimus. Nad on ules mukitud rattad, mille selgagi ei julge istuda, kuna on hirm, et voib ära rikkuda selle kumme tonni maksva paintjobi. Nad on rohkem nagu chopperid, mis ehitatud vaid näitustel käimiseks. suht pointless.
Siin keegi kirjutas, et ei tohi t6mmata paralleeli fighteri ja rotika vahel. Ehk seletaks keegis siis nende erinevused lahti ka? Kas seda Eriku ratast oleks oigem teie arvates nimetada fighteriks voi rotikaks. Ses suhtes et ta ei ole nii lopuni viimistletud. Ta on säilitanud selle tosise badass välimuse. Mina utleks foori taga sellist nähes kull:"HOLY MOTHERFUCKER!!"
Samas siin foorumis kasutajal "Bash"on/oli väga korralik fighter

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.