Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
Mina olin ja võtan vabaduse veel kommenteerida. Sellel teel on teetööd ja sellega seotud kiirusepiirangud juba üle kuu aja väljas olnud. Loomulikust on kiriku kurvis, mis on suht pime kurv, kiirus piiratud 70 peale, nüüd 50. Koppasid ja muid masinaid teeääred täis ning samuti ka teetöölisi. Milleks on vaja sellises kohas paugutada?CB500 kirjutas:Kui sa just ise seal ei olnud, siis ära targuta.
Soovin frefighterile kiiret paranemist ja rohkem kainet mõistust edaspidiseks.
R65RT
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
No krt, kui on välja pandud 50 märk, siis 50-ga sõites peaks ka hetkega seisma saama.square kirjutas:aga see kiriku esine parkimisplats koos teega on ka ainuvõimalik koht sellisele autole manööverdada. normaalne oleks muidugi, et mõni teetööline oleks kurvi taha hoiatama saadetud.Jutunhamon kirjutas:Nuu rekkamees muidugi ka tore kohe pärast kurvi manööverdama
Kui kihutada, siis ise süüdi.
kiiret paranemist.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.
Kõige raskem õnnetus juhtus kella 21.57 ajal Tartumaal Meeksi vallas Mehikoorma aleviku bussipeatuse juures, kus Aprilia tsikliga sõitnud 18-aastane Taavi kihutas vastu puud. Noormees suri õnnetuskohal, teatas siseministeerium BNS-ile.
Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.
Kella 18.43 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Ranna teel, kus 22-aastane Julia hakkas Mazdaga vasakpööret tegema ja keeras ette Yamaha tsikliga sõitnud 28-aastasele Mihklile. Kiirabi viis viga saanud mehe ravile Ida-Tallinna keskhaiglasse.
Kella 20.23 ajal sõitis Saaremaal Leisi vallas Upa-Leisi tee 31. kilomeetril 22-aastane Helen Nissan Almeraga ette peateel liikunud Suzuki mootorrattale. Tsiklit juhtinud 43-aastane Ainar sai vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse.
Viimane mootorrattaõnnetus juhtus kella 22.07 ajal Tallinnas Narva maantee alguses, kus 30-aastane Herdys kaldus Volvoga veidi vasakule, et anda teed liikumist alustanud bussile. Volvo manöövri tõttu kaotas Suzuki mootorrattaga sõitnud 27-aastane Aleksei juhitavuse, kukkus ja libises sõiduauto alla. Rattur sai vigastada ja viidi ravile Ida-Tallinna keskhaiglasse.
Kõige raskem õnnetus juhtus kella 21.57 ajal Tartumaal Meeksi vallas Mehikoorma aleviku bussipeatuse juures, kus Aprilia tsikliga sõitnud 18-aastane Taavi kihutas vastu puud. Noormees suri õnnetuskohal, teatas siseministeerium BNS-ile.
Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.
Kella 18.43 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Ranna teel, kus 22-aastane Julia hakkas Mazdaga vasakpööret tegema ja keeras ette Yamaha tsikliga sõitnud 28-aastasele Mihklile. Kiirabi viis viga saanud mehe ravile Ida-Tallinna keskhaiglasse.
Kella 20.23 ajal sõitis Saaremaal Leisi vallas Upa-Leisi tee 31. kilomeetril 22-aastane Helen Nissan Almeraga ette peateel liikunud Suzuki mootorrattale. Tsiklit juhtinud 43-aastane Ainar sai vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse.
Viimane mootorrattaõnnetus juhtus kella 22.07 ajal Tallinnas Narva maantee alguses, kus 30-aastane Herdys kaldus Volvoga veidi vasakule, et anda teed liikumist alustanud bussile. Volvo manöövri tõttu kaotas Suzuki mootorrattaga sõitnud 27-aastane Aleksei juhitavuse, kukkus ja libises sõiduauto alla. Rattur sai vigastada ja viidi ravile Ida-Tallinna keskhaiglasse.
Nonii ... Vanus, nimi ja ratta mark sobivad minuga 100%. Kuid ei olnud see mees mina. Vaene ema siiani väriseb, kuna kuulis uudist hommikul raadiost ...sang kirjutas:Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.
Tont võtaks! Minu marsruut, minu tavapärane sõiduaeg ja sama valmistaja sõidukki. Õnneks ei olnud mina. Jõudsat paranemist.sang kirjutas:Kella 20.23 ajal sõitis Saaremaal Leisi vallas Upa-Leisi tee 31. kilomeetril 22-aastane Helen Nissan Almeraga ette peateel liikunud Suzuki mootorrattale. Tsiklit juhtinud 43-aastane Ainar sai vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Ehee - sorry, et Su ema värisema panin - kahjuks olin see mina:(kurg kirjutas:Nonii ... Vanus, nimi ja ratta mark sobivad minuga 100%. Kuid ei olnud see mees mina. Vaene ema siiani väriseb, kuna kuulis uudist hommikul raadiost ...sang kirjutas:Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.
Nüüd tean oma vanaemale kindlalt väita, et 25aastseid Kristosid on veel, kes Hondaga ringi täristavad:)
Halbade asjade kokkulangevus.ants01 kirjutas:Zebra- miks Sa siis pidama ei saanud?
Aga tegelikult - pidurdasin liiga järjult kohas, kus suure tõenäosusega oli maas ka midagi libedat (liiv, õli - kuna tegu oli bussipeatusega), mille tulemusel esiratas läks blokki, gaas jäi peale ning kaotasin tsikli üle kontrolli - nii ta tuli.
Väga loll, aga samas suhteliselt õnnelik juhus:(
TALLINN, 03. juuli, BNS - Harjumaal Harku vallas sai esmaspäeva hommikul vigastada veokiga kokku põrganud mootorrattur.
Õnnetus juhtus kella 8.17 ajal Tallinna-Klooga maantee 10. kilomeetril, kus 30-aastane Heiki hakkas Suzuki mootorrattaga autodekolonnist mööda sõitma ja rammis Scania treilerveokit, mis oli hakanud tagasipööret tegema.
Siseministeeriumi teatel sai rattur vigastada ja viidi ravile Mustamäe haiglasse.
Õnnetus juhtus kella 8.17 ajal Tallinna-Klooga maantee 10. kilomeetril, kus 30-aastane Heiki hakkas Suzuki mootorrattaga autodekolonnist mööda sõitma ja rammis Scania treilerveokit, mis oli hakanud tagasipööret tegema.
Siseministeeriumi teatel sai rattur vigastada ja viidi ravile Mustamäe haiglasse.
Tiba ajab n2rvi need numbrid, peaaegu 300 alkostmatsi kes kimavad teedel ringi ja tundub, et trahvid on v2iksd. Ja eriti kahju on muidugi tsiglameestest( naistest) kes ennast kasti s6idavad. Mu parim s6ber kohtus 17 aastaselt emmii ja puuga, masekas tuleb peale, kui n6nna toredat inimest minemas n2ed.RIP k6igile toedatele inimestele 2 rattalise roolis.
Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
Yamaha XJ600S
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
olin just pea sealsamas kui sind kiirabi autosse viidi - kiiret paranemist ja ohutut sõitukurg kirjutas:Nonii ... Vanus, nimi ja ratta mark sobivad minuga 100%. Kuid ei olnud see mees mina. Vaene ema siiani väriseb, kuna kuulis uudist hommikul raadiost ...sang kirjutas:Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
417 kirjutas:olin just pea sealsamas kui sind kiirabi autosse viidi - kiiret paranemist ja ohutut sõitukurg kirjutas:Nonii ... Vanus, nimi ja ratta mark sobivad minuga 100%. Kuid ei olnud see mees mina. Vaene ema siiani väriseb, kuna kuulis uudist hommikul raadiost ...sang kirjutas:Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.

Challenge the Adventure.Ride The World
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
sind oli jutumärkides aga need ei toiminudPrimo kirjutas:417 kirjutas:olin just pea sealsamas kui sind kiirabi autosse viidi - kiiret paranemist ja ohutut sõitukurg kirjutas:Nonii ... Vanus, nimi ja ratta mark sobivad minuga 100%. Kuid ei olnud see mees mina. Vaene ema siiani väriseb, kuna kuulis uudist hommikul raadiost ...sang kirjutas:Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
-
tere
juhtus jah siin üks eelnevalt nimetatud õnnetus....ei <font color=#ff0000>viitsi</font> pikemalt sallest vesta...kuna pole võimeline. tänud aga nendele meestele, kellelt sain lisaõppetunni- kontekstis`äkki oli nii`... ilmset ei nähta mind eales siin ega mujal nii kirjutamas.
oli üks s**t õnnetus lihtsalt....Ja muide, kindlustuse silmis jäin õigeks meheks.
juhtus jah siin üks eelnevalt nimetatud õnnetus....ei <font color=#ff0000>viitsi</font> pikemalt sallest vesta...kuna pole võimeline. tänud aga nendele meestele, kellelt sain lisaõppetunni- kontekstis`äkki oli nii`... ilmset ei nähta mind eales siin ega mujal nii kirjutamas.
oli üks s**t õnnetus lihtsalt....Ja muide, kindlustuse silmis jäin õigeks meheks.
Kiiret paranemist sulle, loodame sind varsti teel näha.frefighter kirjutas:tere
oli üks s*** õnnetus lihtsalt....Ja muide, kindlustuse silmis jäin õigeks meheks.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
http://www.meiemaa.ee/index.php?content ... rtid=18237
Kohaliku lehe ülevaade + pilt Saaremaal Upa-Leisi teel toimunud liiklusõnnetusest.
Ära mainiti see lugu siin teemas juba eelpool.
Kohaliku lehe ülevaade + pilt Saaremaal Upa-Leisi teel toimunud liiklusõnnetusest.
Ära mainiti see lugu siin teemas juba eelpool.
Suzuki GSX 750 Inazuma
TALLINN, 6. juuli, BNS - Raplamaal said neljapäeval vigastada kaks mootorrattaga kihutanud meest.
Õnnetus juhtus neljapäeva õhtul kell 20.53 Kohila vallas Kernu-Kohila maantee 6. kilomeetril, kus mootorratas Honda CB 900F sõitis valesti valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja, teatas siseministeerium.
Kiirabi viis Põhja-Eesti regionaalhaiglasse 1976. aastal sündinud Aleksei ja ühe seni kindlaks tegemata mehe.
Õnnetus juhtus neljapäeva õhtul kell 20.53 Kohila vallas Kernu-Kohila maantee 6. kilomeetril, kus mootorratas Honda CB 900F sõitis valesti valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja, teatas siseministeerium.
Kiirabi viis Põhja-Eesti regionaalhaiglasse 1976. aastal sündinud Aleksei ja ühe seni kindlaks tegemata mehe.