Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

square

Lugemata postitus Postitas square »

CB500 kirjutas:
Kui sa just ise seal ei olnud, siis ära targuta.
Mina olin ja võtan vabaduse veel kommenteerida. Sellel teel on teetööd ja sellega seotud kiirusepiirangud juba üle kuu aja väljas olnud. Loomulikust on kiriku kurvis, mis on suht pime kurv, kiirus piiratud 70 peale, nüüd 50. Koppasid ja muid masinaid teeääred täis ning samuti ka teetöölisi. Milleks on vaja sellises kohas paugutada?
Soovin frefighterile kiiret paranemist ja rohkem kainet mõistust edaspidiseks.
R65RT
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

HeitiKender kirjutas:
Kaks sammu rivi ette võiks ikka astuda kui nii kõvad mehed on :)

Karistuseks võiks need kaks Sauga rajale saata ning nende ringiajad avalikult teada anda.
10 punkti :)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Niih, keegi eilset (01.07.2007) Merivälja muuli ääres toimunut oskab kommida?
Challenge the Adventure.Ride The World

Jutunhamon

Lugemata postitus Postitas Jutunhamon »

Nuu rekkamees muidugi ka tore kohe pärast kurvi manööverdama,sõitsin minagi sealt omiku mööda ja tõesti terve tee pärast kurvi oli teda täis,aga Heikile(frefighter) kiiret paranemist

square

Lugemata postitus Postitas square »

Jutunhamon kirjutas:
Nuu rekkamees muidugi ka tore kohe pärast kurvi manööverdama
aga see kiriku esine parkimisplats koos teega on ka ainuvõimalik koht sellisele autole manööverdada. normaalne oleks muidugi, et mõni teetööline oleks kurvi taha hoiatama saadetud.
R65RT

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

square kirjutas:
Jutunhamon kirjutas:
Nuu rekkamees muidugi ka tore kohe pärast kurvi manööverdama
aga see kiriku esine parkimisplats koos teega on ka ainuvõimalik koht sellisele autole manööverdada. normaalne oleks muidugi, et mõni teetööline oleks kurvi taha hoiatama saadetud.
No krt, kui on välja pandud 50 märk, siis 50-ga sõites peaks ka hetkega seisma saama.
Kui kihutada, siis ise süüdi.
kiiret paranemist.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

TALLINN, 2. juuli, BNS - Eesti eri paigus juhtus pühapäeval viis mootorrattaõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga neli ratturit.

Kõige raskem õnnetus juhtus kella 21.57 ajal Tartumaal Meeksi vallas Mehikoorma aleviku bussipeatuse juures, kus Aprilia tsikliga sõitnud 18-aastane Taavi kihutas vastu puud. Noormees suri õnnetuskohal, teatas siseministeerium BNS-ile.

Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.

Kella 18.43 ajal juhtus õnnetus Tallinnas Ranna teel, kus 22-aastane Julia hakkas Mazdaga vasakpööret tegema ja keeras ette Yamaha tsikliga sõitnud 28-aastasele Mihklile. Kiirabi viis viga saanud mehe ravile Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kella 20.23 ajal sõitis Saaremaal Leisi vallas Upa-Leisi tee 31. kilomeetril 22-aastane Helen Nissan Almeraga ette peateel liikunud Suzuki mootorrattale. Tsiklit juhtinud 43-aastane Ainar sai vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse.

Viimane mootorrattaõnnetus juhtus kella 22.07 ajal Tallinnas Narva maantee alguses, kus 30-aastane Herdys kaldus Volvoga veidi vasakule, et anda teed liikumist alustanud bussile. Volvo manöövri tõttu kaotas Suzuki mootorrattaga sõitnud 27-aastane Aleksei juhitavuse, kukkus ja libises sõiduauto alla. Rattur sai vigastada ja viidi ravile Ida-Tallinna keskhaiglasse.
Kasutaja avatar

kurg

Lugemata postitus Postitas kurg »

sang kirjutas:
Kella 15.20 ajal sattus mootorrattur õnnetusse Pärnus, kui Ringi ja Pika tänava ristmikul sõitis 25-aastane Kristo Honda mootorrattaga tagant otsa foori ees peatunud Toyota Avensisele. Rattur sai vigastada.
Nonii ... Vanus, nimi ja ratta mark sobivad minuga 100%. Kuid ei olnud see mees mina. Vaene ema siiani väriseb, kuna kuulis uudist hommikul raadiost ...
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

sang kirjutas:
Kella 20.23 ajal sõitis Saaremaal Leisi vallas Upa-Leisi tee 31. kilomeetril 22-aastane Helen Nissan Almeraga ette peateel liikunud Suzuki mootorrattale. Tsiklit juhtinud 43-aastane Ainar sai vigastada ja kiirabi viis ta haiglasse.
Tont võtaks! Minu marsruut, minu tavapärane sõiduaeg ja sama valmistaja sõidukki. Õnneks ei olnud mina. Jõudsat paranemist.
Suzuki GSX 750 Inazuma

zebra

Lugemata postitus Postitas zebra »

kurg kirjutas:
sang kirjutas:
Nonii ... Vanus, nimi ja ratta mark sobivad minuga 100%. Kuid ei olnud see mees mina. Vaene ema siiani väriseb, kuna kuulis uudist hommikul raadiost ...
Ehee - sorry, et Su ema värisema panin - kahjuks olin see mina:(
Nüüd tean oma vanaemale kindlalt väita, et 25aastseid Kristosid on veel, kes Hondaga ringi täristavad:)
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Zebra- miks Sa siis pidama ei saanud?
Saadetud kettaga lauatelefonist!

zebra

Lugemata postitus Postitas zebra »

ants01 kirjutas:
Zebra- miks Sa siis pidama ei saanud?
Halbade asjade kokkulangevus.
Aga tegelikult - pidurdasin liiga järjult kohas, kus suure tõenäosusega oli maas ka midagi libedat (liiv, õli - kuna tegu oli bussipeatusega), mille tulemusel esiratas läks blokki, gaas jäi peale ning kaotasin tsikli üle kontrolli - nii ta tuli.

Väga loll, aga samas suhteliselt õnnelik juhus:(
Kasutaja avatar

sang

TALLINN, 03. juuli, BNS - Harjumaal Harku vallas sai esmaspäeva hommikul vigastada veokiga kokku põrganud mootorrattur.

Õnnetus juhtus kella 8.17 ajal Tallinna-Klooga maantee 10. kilomeetril, kus 30-aastane Heiki hakkas Suzuki mootorrattaga autodekolonnist mööda sõitma ja rammis Scania treilerveokit, mis oli hakanud tagasipööret tegema.

Siseministeeriumi teatel sai rattur vigastada ja viidi ravile Mustamäe haiglasse.
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Eelmisel lehel siis pikem jutt temast :)
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Lugemata postitus Postitas redhott »

Tiba ajab n2rvi need numbrid, peaaegu 300 alkostmatsi kes kimavad teedel ringi ja tundub, et trahvid on v2iksd. Ja eriti kahju on muidugi tsiglameestest( naistest) kes ennast kasti s6idavad. Mu parim s6ber kohtus 17 aastaselt emmii ja puuga, masekas tuleb peale, kui n6nna toredat inimest minemas n2ed.RIP k6igile toedatele inimestele 2 rattalise roolis.
Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Ma siin suht kesklinnas ja alati on kuulda kui läheb politsei ja kiirabi tema kannul (vahel ka ees) siis on teada, et on jälle mingi laibakas. Tuletõrje läheb teise häälega.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

redhott kirjutas:
RIP k6igile toedatele inimestele 2 rattalise roolis.
:shock: :shock: :shock:
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

kurg kirjutas:
sang kirjutas:
olin just pea sealsamas kui sind kiirabi autosse viidi - kiiret paranemist ja ohutut sõitu
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Primo

417 kirjutas:
kurg kirjutas:
sang kirjutas:
olin just pea sealsamas kui sind kiirabi autosse viidi - kiiret paranemist ja ohutut sõitu
:)
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Primo kirjutas:
417 kirjutas:
kurg kirjutas:
sang kirjutas:
:)
sind oli jutumärkides aga need ei toiminud
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

No mis teha. Kiirabi vaatas, et nimi klapib, vanus klapib, ratas ka klapib ja sikutasidki vale mehe autosse :lol:
Joel

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

tere

juhtus jah siin üks eelnevalt nimetatud õnnetus....ei <font color=#ff0000>viitsi</font> pikemalt sallest vesta...kuna pole võimeline. tänud aga nendele meestele, kellelt sain lisaõppetunni- kontekstis`äkki oli nii`... ilmset ei nähta mind eales siin ega mujal nii kirjutamas.
oli üks s**t õnnetus lihtsalt....Ja muide, kindlustuse silmis jäin õigeks meheks.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

frefighter kirjutas:
tere

juhtus jah siin üks eelnevalt nimetatud õnnetus....ei <font color=#ff0000>viitsi</font> pikemalt sallest vesta...kuna pole võimeline. tänud aga nendele meestele, kellelt sain lisaõppetunni- kontekstis`äkki oli nii`... ilmset ei nähta mind eales siin ega mujal nii kirjutamas.
oli üks s*** õnnetus lihtsalt....Ja muide, kindlustuse silmis jäin õigeks meheks.
Kiiret paranemist sulle, loodame sind varsti teel näha.
Just enjoy ... nothing less, nothing more

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

tänud! ja nagu käppad lälle lenskuni ulatavad... (crash) :D
Kasutaja avatar

AN-400
Tsikkel: Suzuki 650
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

keegi uljaspea koos kaaslasega põrutas punase hornetiga täna kurvist välja otse kraavi seal Adila kandis pärast kernut. tsiklist pole enam sittagi järgi.. avariigrupp ütles, et juht ja kaassõitja viidi mustamäe intensiivi. vot see on juba paha lugu :roll:
kohapealne pilt oli masendav :?
Suzuki 650 K7
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

http://www.meiemaa.ee/index.php?content ... rtid=18237

Kohaliku lehe ülevaade + pilt Saaremaal Upa-Leisi teel toimunud liiklusõnnetusest.
Ära mainiti see lugu siin teemas juba eelpool.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

sang

TALLINN, 6. juuli, BNS - Raplamaal said neljapäeval vigastada kaks mootorrattaga kihutanud meest.

Õnnetus juhtus neljapäeva õhtul kell 20.53 Kohila vallas Kernu-Kohila maantee 6. kilomeetril, kus mootorratas Honda CB 900F sõitis valesti valitud sõidukiiruse tõttu teelt välja, teatas siseministeerium.

Kiirabi viis Põhja-Eesti regionaalhaiglasse 1976. aastal sündinud Aleksei ja ühe seni kindlaks tegemata mehe.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

hmm... see käkk pidi tulema vahetult peale seda, kui nad meile vastu sõitsid järelikult. me olime samal ajal samas kohas, kuid mingit õnnetust ei näinud, küll aga kahte tsiklit sõitmas...
Kasutaja avatar

Primo

Oh shit, Piipz, me sõitsime samal aja Raplast Tallinna.Meile tulid ju miskised baigid vastu :?
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

nad põhimõtteliselt pidid meie selja taga kukkuma. hoog oli küll päris kõva, ning kui hästi meenutada, siis ühel rattal oli jah kaks inimest. äkki tuul puhus käe ära, kui lehvitas (must huumor). igatahes head paranemist ratturitele
Suletud

Mine “Vaba teema”