Liikluspolitsei teeb pressingu

Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Õnnekas kirjutas:
Raitz kirjutas:
So what? Enamuse LE p*** arust ei ole lihtsalt võimalik et ma jätkuvalt elus olen?
Aga näe olen, pikutan voodil ja vaatan telekat :P
Ja väga loodan, et sinuga midagi ei juhtuks kah. Kui aga peaks juhtuma, mis on sellistel kiirustel vägagi tõenäoline, siis proovi nii, et sa ühtegi "LE p***" endaga hauda kaasa ei vii.
Jätsin meelega kirjutama kus seda tegin :P
Eeldusel et silmaklappideta kodanikud saavad aru, et Eestis pole seda lihtsalt võimalik ohutult teha.
Budapest - Miskolc M3 ja M30
Kui keegi tahab näha peesse kukkunud liikluse reguleerimist, siis minge sõitke väheaega Serbias. Mitte Serbia liiklejad pole haiged, autojuhid on seal normaalsed, võibolla isegi pisut üle keskmise normaalsed, aga liikluskorraldus on saatanast. Ei anna võrreldagi arenenud maailmaga nagu Horvaatia või Ungari või Austria.
Ja ausalt pistke oma 0 tolerants endale tagumikku, kõikjal tsiviliseeritud maailmas sõidetakse natuke kiiremini ja märgid pannakse "väikse varuga", ehk siis nii, et nende järgi liigeldes oleks ohutu liigelda ka järelkäruga rekkaga. On täiesti normaalne et neid piiranguid rekkast dünaamilisemad sõidukid pisut korrigeerivad. Kui Serbia välja arvata, siis politseid nägin seal, kus selleks ka põhjust tundus olema, mitte sirgel ohutul lõigul inimesi peedistamas.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”