Liikluspolitsei teeb pressingu

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Liikluspolitsei teeb pressingu

Lugemata postitus Postitas spinna »

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=16285876

Keegi on asja ikka tõsiselt ette võtnud või on politseiametil uus pressiesindaja. Iga päev sellised uudised, nagu oleks keegi magava karu üles ajanud :o
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Aizar

Lugemata postitus Postitas Aizar »

Kuu ajaga
736 roolijoodikut,
333 rohkem kui 40 km/h,
2860 rohkem kui 21-40 km/h tunnis

See on 25 roolijoodikut, 10 40+ sõitjat ja 95 20+ sõitjat päevas. Ja seda praeguse politsei suhteliselt limiteeritud järelvalveressurssi juures. Ütleks, et viimane aeg ärgata.
Aivar

harimal
Tänatud: 2 korda

Tabasalu kardiraja plats

Lugemata postitus Postitas harimal »

Nati OT, aga peaks servapidi siia sobima.

Nimelt käisin eile Tabasalu kardiraja platsil (ringrada on kruusakihi all ja ootab asfalti). Esimest käiku päris piirajasse ei jõudnud sõita, aga 110 sai kätte küll nii, et pärast pidurdamist jäi veel 40 meetrit reservi platsi lõpuni (sealt tiba liivane, seega sinna ei tahtnud jõuda).

Samuti oli seal 3 saart, mille ümber sai 8 sõita ja ussirada kummkoonustega. Kokkuvõttes küll ringrajaga võrrelda ei anna ja 285 km/h sõiduga ka mitte, aga aseainena mõjus väga hästi. Nagu metadoon heroiinisüstijatele :P

Tsikli kohta on platsi kasutus 25 krooni tunnist.

Minusugustele Tallinnlastele, kel tilk testosterooni lööb veel pissi kohati pähe, soovitan kindlasti sinna minna. Homme on Aravetel ja Raplas vihm, mis minu sealt eemale hoiab.

8 sõitmine annab ka väga hästi mõista, kui sitad inimese sõidu- ja kallutusoskused tegelikult on, sest esmaste katsete kiirus on ikka naeruväärselt väike. Kiiresti ussisõitmine treenib pisimanööverdust ja esimese käigu piirajasse sõidu katsetus annab väga hästi mõista, kui pikk 200kg kaaluva tsikli pidurdusmaa tegelikult on, seega võtab linnas aktiivse liiklusega kohas kõvatamise isu suhteliselt edukalt ära.
Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

Huvitav jah mille eest sellele seltskonnale siis siiamaale palka maksti ja kus nad olid ?
Kuude kaupa ei näinud ühtegi ja nüüd on tõesti näha.
Koosseisud ju suuremaks pole läinud?

Aga platsil harjutamine on abiks tõesti.

Peeter aka Basilio
Think positive
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

...Kuude kaupa ei näinud ühtegi ja nüüd on tõesti näha.
Koosseisud ju suuremaks pole läinud?...
Terve armee abipolitseinikke on ju nüüd kasutada...

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Eile Pärnu kandist tulles sain tegelikult suhteliselt suure üllatuse osaliseks. Nimelt tee peal oli kokku 4 politseiniku. Ning nägin VAID ÜHTE autot, kes julmalt teistest mööda oleks trüginud. Ülejäänud liiklus oli vaikne ja rahulik ja isegi üks bike mees tiksus rahulikult 100 sõita. Kurat seda teab aga äkki on kasu ka sellest pressingust.
Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Re: Tabasalu kardiraja plats

Lugemata postitus Postitas Habib »

harimal kirjutas:
Nati OT, aga peaks servapidi siia sobima.

Nimelt käisin eile Tabasalu kardiraja platsil
Kus kohas asub Tabasalu kardiraja plats? Ja mis kellast-kellani see asi seal toimib?
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Õismäelt mööda Paldiski mnt välja Keila poole. Harku vanadekodu (Harku mägi, kus näitab viit paremale Tabasalu peale (mingi 5 km Õismäelt ehk). Mööda seda teed 2,5 km ja siis jääb kohe paremat kätt selle tee äärde. Lahtiolekuaegasi ei tea.
Õigekirjaoskus massidesse!

harimal

Lugemata postitus Postitas harimal »

Tallinna poolt tulles põruta mööda Paldiski maanteed linnast välja. Sõidad ühest künkast üle ja lased aga edasi. Millalgi näed paremat kätt silti "Tabasalu", see on Rannamõisa tee. Põruta Paldiski maanteelt seega paremale Rannamõisa teele ning paari kilomeetri pärast näedki paremat kätt asfaltplatsi, kus igasugused koonused ja autokummid peal.

Tööpäeviti on seal üks naisterahvas, kes hoiab platsi 20:00ni vaba, seejärel tõmbab värava ette. Puhkepäevade kohta ei oska midagi öelda. Ise lähen kindlasti katsetama.

Äkki kellelgi on sealsete inimeste tel nr või oskab niisama lahtiolekuaegu öelda?

faithinchaos

Lugemata postitus Postitas faithinchaos »

ma töötan seal kõrval, võin öelda hiljem täna.

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Hondarebel kirjutas:
ja kus nad olid ?
Lugusi Hiiumaalt...

Peale jaanipäeva praamisappa teel olles vastutulijad üliusinalt vilgutavad - ok lasen rahulikult edasi, selja taha jõudnud kiirustajad rahunevad ka 100-ni. Silmad otsivad tuntud kohtadest siniseid inimesi ja ennäe - tuttav naisterahva kuju seisabki. Peale esimest kurvi hakkab tagumistel kole kiire - iga võidetud auto vähendab ju mahajäämise riski. Veel paar kurvi ja kilomeetrit... "Kõik puhuvad"!!! Vist oli 6 masinat reas.
Kasutaja avatar

Kännu
Tsikkel: Honda Shadow 750

Lugemata postitus Postitas Kännu »

Ma ei tea kuidas teistel, ise vilgutan ka alati kui politsei teeääres aga mitte kunagi siis kui tegemist puhumisega. Las raisad jäävad vahele kui joomasena sõitma lähevad. Kiirus on teine asi.
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Kännu kirjutas:
Ma ei tea kuidas teistel, ise vilgutan ka alati kui politsei teeääres aga mitte kunagi siis kui tegemist puhumisega. Las raisad jäävad vahele kui joomasena sõitma lähevad. Kiirus on teine asi.
sama siin, puhumisaktsioone ei vilguta muul puhul aga küll
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

mul oli teisipäeval riiga sõites oopis pullim lugu, kui Pärnu pollarid mu autoga Pärnu ringtee peal kinni pidasid. Et sangas istudes ikka kiirus suurem kipub olema kui peaks, siis on aktiivseid kiiruseületuse protokolle perealbumis juba mitu ning autoroolis olles hoian "ära kiirust ületa" nuppu kindlalt sees.

Minu küsimusele et: "Mis põhjusel härra natshalnik mind peatate?" vastati: "meile helistati et Sauga kandis tegi valge bemmi dziip imelikke manöövreid nagu oleks purjus". Puhusin oma 0,0000 promilli neile ära, vahetasime mõned sõbralikud naljad ja ma kulgesin oma trassi edasi.

Aga siis alles mõnekümne minuti pärast tuli mulle meelde, et just Sauga kandis üks vana Mitshubishi sõitis 50 km/h kramplikult teeservas, juhil klaasistunud pilk ees. No täpselt nagu enese purjusolekust teadlikud hoolsad inimesed teevad.

Järeldasin siis sellest, et need slovaki talupoja sõidustiiliga tüübid tagasid endale Pärnusse "vaba sissepääsu" kui pollaritele helistasid ja nad kõik valget bemmi dziipi taga ajama saatsid. Geniaalne.

Selle peale ei oskagi muud kosta kui et väide "Janu ei võida kunagi" ei ole Eesti oludes tõene väide.

Ühtlasi võiks algatada ka mängu "kes suudab pollareid kõige paremini t...st tõmmata, sest minu meelest nad koguvad oma praeguse nulltolerantsi kampaaniaga odavat poliitilist populaarsust tigedate vanaeitede hulgas, mitte ei taga sujuvat sõbralikku liiklust. Lätis-leedus sõitsin 105 km/h ja liilkus sujus. Eestis sõitsin 102 ja iga kümne kilomeetri kohta on väga ohtlik möödasõidumanööver. Eestis on ikka politsei tervest mõistusest suur puudus.
Usinus-Kasinus-Cosinus
Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

Möku kirjutas:
mul oli teisipäeval riiga sõites oopis pullim lugu, kui Pärnu pollarid mu autoga Pärnu ringtee peal kinni pidasid. Et sangas istudes ikka kiirus suurem kipub olema kui peaks, siis on aktiivseid kiiruseületuse protokolle perealbumis juba mitu ning autoroolis olles hoian "ära kiirust ületa" nuppu kindlalt sees.

Minu küsimusele et: "Mis põhjusel härra natshalnik mind peatate?" vastati: "meile helistati et Sauga kandis tegi valge bemmi dziip imelikke manöövreid nagu oleks purjus". Puhusin oma 0,0000 promilli neile ära, vahetasime mõned sõbralikud naljad ja ma kulgesin oma trassi edasi.

Aga siis alles mõnekümne minuti pärast tuli mulle meelde, et just Sauga kandis üks vana Mitshubishi sõitis 50 km/h kramplikult teeservas, juhil klaasistunud pilk ees. No täpselt nagu enese purjusolekust teadlikud hoolsad inimesed teevad.

Järeldasin siis sellest, et need slovaki talupoja sõidustiiliga tüübid tagasid endale Pärnusse "vaba sissepääsu" kui pollaritele helistasid ja nad kõik valget bemmi dziipi taga ajama saatsid. Geniaalne.

Selle peale ei oskagi muud kosta kui et väide "Janu ei võida kunagi" ei ole Eesti oludes tõene väide.

Ühtlasi võiks algatada ka mängu "kes suudab pollareid kõige paremini t...st tõmmata, sest minu meelest nad koguvad oma praeguse nulltolerantsi kampaaniaga odavat poliitilist populaarsust tigedate vanaeitede hulgas, mitte ei taga sujuvat sõbralikku liiklust. Lätis-leedus sõitsin 105 km/h ja liilkus sujus. Eestis sõitsin 102 ja iga kümne kilomeetri kohta on väga ohtlik möödasõidumanööver. Eestis on ikka politsei tervest mõistusest suur puudus.
nonäedsasiis, ütle veel, et purjus inimesel pea ei lõika...

terv.
Alar
Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959

-Tomm

Lugemata postitus Postitas -Tomm »

Tegelikult hakkab see meenutama tüüpilist Eesti Vabariiki, kus alguses ollakse ühes kraavis ja siis järsku pannakse sealt hooga minema - ja otse teisele poole kraavi. Mind võeti maha tsikliga. Maanteel oli möödasõidul kiirus 105. Palju õnne.

Tegemist oli siiski äärmiselt normaalsete politseinikega. Ampulli puhusin ära ja trahvi ei tehtud. Aga see pidev korrutamine kiiruse ületamisest? Tavaliselt, kui niisama minema saab, siis jääb ikka selline tore ja hea mälestus, aga nüüd on kuidagi s..t tunne hinges. Midagi ilmselt sellist, et kui järgmine kord normaalsete vendade otsa ei satu, siis küll millegi eest ikka saad. Enam alla/paremuse poole ei näe enda harjumusi nagu põhjust muuta.

Ehk siis kokkuvõtteks: miks peab meil alati nii olema, et lastakse mingil teemal täiesti käest minna ja siis selle rööpasse tagasi saamiseks hakatakse jälle normaalsetele inimestele liiga tegema. Tore kül, et liikluspilt on paranemas, samas - kas oli ikka vaja lasta asjad enne käest ja neid nüüd vastu rinda tagudes natsa kommu vahenditega korda ajada. Kus te kallid politseinikud siis ikka enne olite. Minu meelest peaks lehes kirjutama ka sellest, mida politsei enda sees edaspidi kavatseb ette võtta.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

-Tomm kirjutas:
Mind võeti maha tsikliga. Maanteel oli möödasõidul kiirus 105. Palju õnne.
Asi kisub ikka vaikselt absurdiks ära vist kohati. Kunagi kui Lepikson siseminister oli, tahtis ta ju teha seadusemuudutuse, mis lubaks ainult möödasõidu ajal kiirust ületada. Tundub, et oleks seda vaja küll, sest varsti hakkavad kindlasti osa ärahirmutatud kodanikke tegema tavalisest ülipikkadest möödasõitudest veel pikemaid üliülipikke möödasõite.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Möödasõidul kiiruse ületamine on vajalik ohutu manöövri tegemiseks. Peaga mõtlev politseinik peaks sellest aru saama ma usun.
Just enjoy ... nothing less, nothing more

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Ja saavadki aru
"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

Šulik

Lugemata postitus Postitas Šulik »

vilosius kirjutas:
Ja saavadki aru
Ei saa!!!
Praegu 0 tolerants. eksisid, kohe saad. Raha panevat inimese mõtlema. Tee trahvi- ära räägi inimesega.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere

Lugemata postitus Postitas petz »

kiirust ületades möödasõitu tehes ja põhjendades seda ohutu manöövri tagamisega, ütleb enamik pollareid, et möödasõit pole kohustuslik.
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S

Lugemata postitus Postitas hannes »

Kännu kirjutas:
Tegelikult on kiirus täpselt sama asi, kohati isegi hullem.
Mina ei anna kellegile politsei olemasolust tuledega märku. Ja pole üldsegi solvunud, kui mulle sellest teada ei anta. Miks peaks kellegile, kes on otsustanud liikluslotot mängida, ette ütlema? Las ta saab oma väikse võidu kätte, äkki see paneb mõtlema ja kokkuvõttes jääb vähemaks neid, kes jackpoti saavad. Sealjuures on eriti tähtis, et jackpoti osaliseks ei saaks need kodanikud, kes ise aktiivselt liikluslotot ei mängi.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Noh seni olen mina ikke vilgutanud. Poolas näiteks on suhteliselt võimatu liikluseeskirja mitte rikkuda kuna seal on üks kuradi küla teise otsas ja igal pool peab sõitma 50-ga. Alati olen seda koletut riiki üritanud öösel läbida aga noh..ma ei plaani ka edaspidi seal kõiki märke jälgida. Seni oma 13 aastase juhistaaži juures pole ühtegi kahju teistele põhjustanud.
Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600

joki

Lugemata postitus Postitas joki »

kui kõik sõidaksid 90 või natuke rohkemaga siis ei oleks mingit probleemi ju.aga alati tuleb ette neid kes sõidavad aeglasemalt ja see tekkitab juhtites närvilisust ja kiiruse suurenemist ning liiklus ohtlike olukordi.
vaba kui lind...

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »


Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 22:00, muudetud 1 kord kokku.

loomha

Lugemata postitus Postitas loomha »

Kreisiraadiostki tuttav hüüdlause...
SÕIDA, AGA ÄRA MÖLISE!

Minu arust on nii, et kui oled otsustanud lubatust kiiremini sõita, siis vahele jäämise tõenäosuse protsent on küll väike, aga kui jääd, maksad trahvi ja sõidad edasi. Muidugi, teiste elu ei tohi ohtu seada kõvatamisega või muu taolisega.

Ja muidugi mendil eest ära sõita küll ei maksa... :twisted: MUAHHHAAHHHAAAHHHHHHHAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAA.....
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

jussuf kirjutas:
joki kirjutas:
kui kõik sõidaksid 90 või natuke rohkemaga siis ei oleks mingit probleemi ju.aga alati tuleb ette neid kes sõidavad aeglasemalt ja see tekkitab juhtites närvilisust ja kiiruse suurenemist ning liiklus ohtlike olukordi.
Ehk peaks "natuke rohkemaga" sõitmise asemel närviarsti juurde minema?

Oma sõite tehes on vaja arvestada sellega, et teel on aeglasemaid liiklejaid, sest mitte kunagi ei hakka kõik liikuma maksimaalse lubatud kiirusega. Kui see fakt kohale ei jõua, siis viska juhiluba minema ja kasuta ühistransporti - teed teene nii endale kui teistele.
Lubatud kiiusest aeglasemad sõitjaid tuleks karistada liikluse takistamise eest. Või kui on tõesti mingi põhjus, et ei saa normaalselt sõita tuleks teha patusi ja lasta selja taha kogunenud kolonn mööda. See on ju idiootsus kui maanteel näiteks iga 20-nes auto sõidab lubatust aeglasemalt ja ülejäänud hakkavad temast möödasõitu tegema. Autoga sõidan maanteel püsikiirusehoidjaga ühtlases tempos vastavalt märgile +10, ehk siis nii nagu 80% teisi liiklejaid. tsikliga sõidan nii kuidas tuju on.
Stark Varg EX
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Tihver kirjutas:
tsikliga sõidan nii kuidas tuju on.
Ja kui tuju kisub 200+??? :evil:
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Õnnekas kirjutas:
Tihver kirjutas:
tsikliga sõidan nii kuidas tuju on.
Ja kui tuju kisub 200+??? :evil:
Siis sõidan 200+
Üleeila lasin just 260 km jutiga keskmiselt 160km/h, vahepeal ka 180 ja rohkem. ok, korra pöörasin tanklasse ka sisse vahepeal, seega jääb keskmine ilmselt ikka alla 160. So what? Enamuse LE p*** arust ei ole lihtsalt võimalik et ma jätkuvalt elus olen?
Aga näe olen, pikutan voodil ja vaatan telekat :P
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi

plant

Lugemata postitus Postitas plant »

Minu meelest see 0 tolerants rikub liikluse ära, nt rohuneeme mnt, 50 lubatud, varem sõitsid kõik 70-ga. Isegi rollerid ja väiksed ässad, aga nüüd autod sõidavad umbes 55, rollerid üritavad neist mööda saada, tehes vägagi ohtlike manöövreid, kuna lihtsalt masin ei võta rohkem. Endal mx 50, mis liigub sugugi hästi, ja endal mõõdasõitudega probleeme ei ole ja minu meelest kui ma sõidan ühte sama teed, iga päev vähemalt 3-4 korda, siis ma tõesti arvan et ma võin seal natukene kiirust ületada, ja tean kus pidurdada, ja sõites umbes 80-ga ei ole hullu, vahest öösel ka koju kiire, ja tulen nii palju kui torust tuleb, isegi siis on ment vastu sõitnud, ja mitte midagi teinud. Jookis peaga ma ka sõitmist ei talu, kuid kiiruse kontrollidest minu meelest oleks õige teada anda, muidugi mitte neile kes rallitavad päevasel ajal autode vahel. Saan aru et on vaja mingit moodi adrenaliini saada, kui rajale minna ei saa, sõitke kasvõi kella 4 paiku, ja siis saab ka mingi laksu kätte. Või ostke masin millega saate metsa minna; ma saan oma adrenaliini vajaduse seal küll kenasti rahuldatud;
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”