Liikluspolitsei teeb pressingu
Moderaator: Moded
Liikluspolitsei teeb pressingu
Keegi on asja ikka tõsiselt ette võtnud või on politseiametil uus pressiesindaja. Iga päev sellised uudised, nagu oleks keegi magava karu üles ajanud

Tabasalu kardiraja plats
Nimelt käisin eile Tabasalu kardiraja platsil (ringrada on kruusakihi all ja ootab asfalti). Esimest käiku päris piirajasse ei jõudnud sõita, aga 110 sai kätte küll nii, et pärast pidurdamist jäi veel 40 meetrit reservi platsi lõpuni (sealt tiba liivane, seega sinna ei tahtnud jõuda).
Samuti oli seal 3 saart, mille ümber sai 8 sõita ja ussirada kummkoonustega. Kokkuvõttes küll ringrajaga võrrelda ei anna ja 285 km/h sõiduga ka mitte, aga aseainena mõjus väga hästi. Nagu metadoon heroiinisüstijatele

Tsikli kohta on platsi kasutus 25 krooni tunnist.
Minusugustele Tallinnlastele, kel tilk testosterooni lööb veel pissi kohati pähe, soovitan kindlasti sinna minna. Homme on Aravetel ja Raplas vihm, mis minu sealt eemale hoiab.
8 sõitmine annab ka väga hästi mõista, kui sitad inimese sõidu- ja kallutusoskused tegelikult on, sest esmaste katsete kiirus on ikka naeruväärselt väike. Kiiresti ussisõitmine treenib pisimanööverdust ja esimese käigu piirajasse sõidu katsetus annab väga hästi mõista, kui pikk 200kg kaaluva tsikli pidurdusmaa tegelikult on, seega võtab linnas aktiivse liiklusega kohas kõvatamise isu suhteliselt edukalt ära.
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Re: Tabasalu kardiraja plats
Kus kohas asub Tabasalu kardiraja plats? Ja mis kellast-kellani see asi seal toimib?harimal kirjutas:Nati OT, aga peaks servapidi siia sobima.
Nimelt käisin eile Tabasalu kardiraja platsil
Tööpäeviti on seal üks naisterahvas, kes hoiab platsi 20:00ni vaba, seejärel tõmbab värava ette. Puhkepäevade kohta ei oska midagi öelda. Ise lähen kindlasti katsetama.
Äkki kellelgi on sealsete inimeste tel nr või oskab niisama lahtiolekuaegu öelda?
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Lugusi Hiiumaalt...Hondarebel kirjutas:ja kus nad olid ?
Peale jaanipäeva praamisappa teel olles vastutulijad üliusinalt vilgutavad - ok lasen rahulikult edasi, selja taha jõudnud kiirustajad rahunevad ka 100-ni. Silmad otsivad tuntud kohtadest siniseid inimesi ja ennäe - tuttav naisterahva kuju seisabki. Peale esimest kurvi hakkab tagumistel kole kiire - iga võidetud auto vähendab ju mahajäämise riski. Veel paar kurvi ja kilomeetrit... "Kõik puhuvad"!!! Vist oli 6 masinat reas.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
sama siin, puhumisaktsioone ei vilguta muul puhul aga küllKännu kirjutas:Ma ei tea kuidas teistel, ise vilgutan ka alati kui politsei teeääres aga mitte kunagi siis kui tegemist puhumisega. Las raisad jäävad vahele kui joomasena sõitma lähevad. Kiirus on teine asi.
Minu küsimusele et: "Mis põhjusel härra natshalnik mind peatate?" vastati: "meile helistati et Sauga kandis tegi valge bemmi dziip imelikke manöövreid nagu oleks purjus". Puhusin oma 0,0000 promilli neile ära, vahetasime mõned sõbralikud naljad ja ma kulgesin oma trassi edasi.
Aga siis alles mõnekümne minuti pärast tuli mulle meelde, et just Sauga kandis üks vana Mitshubishi sõitis 50 km/h kramplikult teeservas, juhil klaasistunud pilk ees. No täpselt nagu enese purjusolekust teadlikud hoolsad inimesed teevad.
Järeldasin siis sellest, et need slovaki talupoja sõidustiiliga tüübid tagasid endale Pärnusse "vaba sissepääsu" kui pollaritele helistasid ja nad kõik valget bemmi dziipi taga ajama saatsid. Geniaalne.
Selle peale ei oskagi muud kosta kui et väide "Janu ei võida kunagi" ei ole Eesti oludes tõene väide.
Ühtlasi võiks algatada ka mängu "kes suudab pollareid kõige paremini t...st tõmmata, sest minu meelest nad koguvad oma praeguse nulltolerantsi kampaaniaga odavat poliitilist populaarsust tigedate vanaeitede hulgas, mitte ei taga sujuvat sõbralikku liiklust. Lätis-leedus sõitsin 105 km/h ja liilkus sujus. Eestis sõitsin 102 ja iga kümne kilomeetri kohta on väga ohtlik möödasõidumanööver. Eestis on ikka politsei tervest mõistusest suur puudus.
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
nonäedsasiis, ütle veel, et purjus inimesel pea ei lõika...Möku kirjutas:mul oli teisipäeval riiga sõites oopis pullim lugu, kui Pärnu pollarid mu autoga Pärnu ringtee peal kinni pidasid. Et sangas istudes ikka kiirus suurem kipub olema kui peaks, siis on aktiivseid kiiruseületuse protokolle perealbumis juba mitu ning autoroolis olles hoian "ära kiirust ületa" nuppu kindlalt sees.
Minu küsimusele et: "Mis põhjusel härra natshalnik mind peatate?" vastati: "meile helistati et Sauga kandis tegi valge bemmi dziip imelikke manöövreid nagu oleks purjus". Puhusin oma 0,0000 promilli neile ära, vahetasime mõned sõbralikud naljad ja ma kulgesin oma trassi edasi.
Aga siis alles mõnekümne minuti pärast tuli mulle meelde, et just Sauga kandis üks vana Mitshubishi sõitis 50 km/h kramplikult teeservas, juhil klaasistunud pilk ees. No täpselt nagu enese purjusolekust teadlikud hoolsad inimesed teevad.
Järeldasin siis sellest, et need slovaki talupoja sõidustiiliga tüübid tagasid endale Pärnusse "vaba sissepääsu" kui pollaritele helistasid ja nad kõik valget bemmi dziipi taga ajama saatsid. Geniaalne.
Selle peale ei oskagi muud kosta kui et väide "Janu ei võida kunagi" ei ole Eesti oludes tõene väide.
Ühtlasi võiks algatada ka mängu "kes suudab pollareid kõige paremini t...st tõmmata, sest minu meelest nad koguvad oma praeguse nulltolerantsi kampaaniaga odavat poliitilist populaarsust tigedate vanaeitede hulgas, mitte ei taga sujuvat sõbralikku liiklust. Lätis-leedus sõitsin 105 km/h ja liilkus sujus. Eestis sõitsin 102 ja iga kümne kilomeetri kohta on väga ohtlik möödasõidumanööver. Eestis on ikka politsei tervest mõistusest suur puudus.
terv.
Alar
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Tegemist oli siiski äärmiselt normaalsete politseinikega. Ampulli puhusin ära ja trahvi ei tehtud. Aga see pidev korrutamine kiiruse ületamisest? Tavaliselt, kui niisama minema saab, siis jääb ikka selline tore ja hea mälestus, aga nüüd on kuidagi s..t tunne hinges. Midagi ilmselt sellist, et kui järgmine kord normaalsete vendade otsa ei satu, siis küll millegi eest ikka saad. Enam alla/paremuse poole ei näe enda harjumusi nagu põhjust muuta.
Ehk siis kokkuvõtteks: miks peab meil alati nii olema, et lastakse mingil teemal täiesti käest minna ja siis selle rööpasse tagasi saamiseks hakatakse jälle normaalsetele inimestele liiga tegema. Tore kül, et liikluspilt on paranemas, samas - kas oli ikka vaja lasta asjad enne käest ja neid nüüd vastu rinda tagudes natsa kommu vahenditega korda ajada. Kus te kallid politseinikud siis ikka enne olite. Minu meelest peaks lehes kirjutama ka sellest, mida politsei enda sees edaspidi kavatseb ette võtta.
Asi kisub ikka vaikselt absurdiks ära vist kohati. Kunagi kui Lepikson siseminister oli, tahtis ta ju teha seadusemuudutuse, mis lubaks ainult möödasõidu ajal kiirust ületada. Tundub, et oleks seda vaja küll, sest varsti hakkavad kindlasti osa ärahirmutatud kodanikke tegema tavalisest ülipikkadest möödasõitudest veel pikemaid üliülipikke möödasõite.-Tomm kirjutas:Mind võeti maha tsikliga. Maanteel oli möödasõidul kiirus 105. Palju õnne.
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Tegelikult on kiirus täpselt sama asi, kohati isegi hullem.Kännu kirjutas:Ma ei tea kuidas teistel, ise vilgutan ka alati kui politsei teeääres aga mitte kunagi siis kui tegemist puhumisega. Las raisad jäävad vahele kui joomasena sõitma lähevad. Kiirus on teine asi.
Mina ei anna kellegile politsei olemasolust tuledega märku. Ja pole üldsegi solvunud, kui mulle sellest teada ei anta. Miks peaks kellegile, kes on otsustanud liikluslotot mängida, ette ütlema? Las ta saab oma väikse võidu kätte, äkki see paneb mõtlema ja kokkuvõttes jääb vähemaks neid, kes jackpoti saavad. Sealjuures on eriti tähtis, et jackpoti osaliseks ei saaks need kodanikud, kes ise aktiivselt liikluslotot ei mängi.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
lisavarustuseks GSR600
SÕIDA, AGA ÄRA MÖLISE!
Minu arust on nii, et kui oled otsustanud lubatust kiiremini sõita, siis vahele jäämise tõenäosuse protsent on küll väike, aga kui jääd, maksad trahvi ja sõidad edasi. Muidugi, teiste elu ei tohi ohtu seada kõvatamisega või muu taolisega.
Ja muidugi mendil eest ära sõita küll ei maksa...

Lubatud kiiusest aeglasemad sõitjaid tuleks karistada liikluse takistamise eest. Või kui on tõesti mingi põhjus, et ei saa normaalselt sõita tuleks teha patusi ja lasta selja taha kogunenud kolonn mööda. See on ju idiootsus kui maanteel näiteks iga 20-nes auto sõidab lubatust aeglasemalt ja ülejäänud hakkavad temast möödasõitu tegema. Autoga sõidan maanteel püsikiirusehoidjaga ühtlases tempos vastavalt märgile +10, ehk siis nii nagu 80% teisi liiklejaid. tsikliga sõidan nii kuidas tuju on.jussuf kirjutas:Ehk peaks "natuke rohkemaga" sõitmise asemel närviarsti juurde minema?joki kirjutas:kui kõik sõidaksid 90 või natuke rohkemaga siis ei oleks mingit probleemi ju.aga alati tuleb ette neid kes sõidavad aeglasemalt ja see tekkitab juhtites närvilisust ja kiiruse suurenemist ning liiklus ohtlike olukordi.
Oma sõite tehes on vaja arvestada sellega, et teel on aeglasemaid liiklejaid, sest mitte kunagi ei hakka kõik liikuma maksimaalse lubatud kiirusega. Kui see fakt kohale ei jõua, siis viska juhiluba minema ja kasuta ühistransporti - teed teene nii endale kui teistele.
Siis sõidan 200+Õnnekas kirjutas:Ja kui tuju kisub 200+???Tihver kirjutas:tsikliga sõidan nii kuidas tuju on.
Üleeila lasin just 260 km jutiga keskmiselt 160km/h, vahepeal ka 180 ja rohkem. ok, korra pöörasin tanklasse ka sisse vahepeal, seega jääb keskmine ilmselt ikka alla 160. So what? Enamuse LE p*** arust ei ole lihtsalt võimalik et ma jätkuvalt elus olen?
Aga näe olen, pikutan voodil ja vaatan telekat

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.