Liikluspolitsei teeb pressingu
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Minu arvates on asi siiski nii: kui 0-tolerants, siis olgu ka märgid paigaldatud vastavalt tegelikele teeoludele. Tuuakse aga Soomet eeskujuks. Soomes on igal pool 100 lubatud, kusjuures kohtades, kus Eestis oleks raudselt 70. Norras on mägedes 80. Krt, tött öelda rohkem ei tahagi, saad sellegagi kummi vilistama. Asi on åhiskondlikus tavas. Seal on tava, et piirang pannakse vastavalt tegelikule vajadusele ja köik arvestavad sellega. Meil on tava, et kui märk on 70, on 90 täiesti ohutu kiirus. Ja KÖIK ARVESTAVAD SELLEGA. Siiani ka politsei. Tava on tegelikult ju åhiskondlik kokkulepe. Ja kui åks pool seda muutma asub, tuleb midagi ka vastu pakkuda. Nt viigu piirangud vastavusse tegeliku vajadusega.
Nagu raudteegi. Saksas, kui kell käib, on kohe ka rong kohal. Åkski hull ei hakka yritama. Ja töke töuseb, kui viimased vagunid veel tee peal. Meil aga - kellad tähendavad, et rong ei tule niipeagi. Köik uhavad yle, kuni rong löpuks tuleb ja siis ollaksegi kaelapidi all. Mulle meenutab see köik seda, kuidas karjapoisid Suurt Töllu narrisid. Ebamöistlik piirang rikub rahvast.
Sry, mingi imearvuti siin pesulas, teeb veidraid tähti.
Nagu raudteegi. Saksas, kui kell käib, on kohe ka rong kohal. Åkski hull ei hakka yritama. Ja töke töuseb, kui viimased vagunid veel tee peal. Meil aga - kellad tähendavad, et rong ei tule niipeagi. Köik uhavad yle, kuni rong löpuks tuleb ja siis ollaksegi kaelapidi all. Mulle meenutab see köik seda, kuidas karjapoisid Suurt Töllu narrisid. Ebamöistlik piirang rikub rahvast.
Sry, mingi imearvuti siin pesulas, teeb veidraid tähti.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.