Liikluspolitsei teeb pressingu → möödasõit
-
möödasõit
kisub juba OT kanti, aga jutud möödasõitudest tuletasid meelde, kui sõitsin Tallinnast Tartusse. Minu ees sõitis naisterahvas 100 km/h alas, hakkas eespoololijast mööda sõitma. Vaatasin, et auto, mis vastu tuleb, on veel väga kaugel, et ma sõidan ka mööda, siis selle naisterahva sabas. Aga see oli viga. Naisterahvas sõitis täpselt 100ga, möödasõit venis ja venis. Mõtlesin juba pidureid vajutada ja taanduda. Siis hakkas naisterahvas oma ratta tagasi võtma ja mis ta tegi - võttis hoo maha ning liikus sama kiiresti kui see, kellest ta mööda sõitis, vahe selle autoga nii väike, et vahele ei mahu. Vastutulev auto oli aga juba liiga lähedal. Eks ma siis pressisin ennast jõuga taas naisele sappa nii, et tagumine auto pidi hoogu maha võtma.
Loost sain õpetust, et pole ikka tarvis teise sabas möödasõitu teha, kuna inimesed võivad olla üliettearvamatud.
Loost sain õpetust, et pole ikka tarvis teise sabas möödasõitu teha, kuna inimesed võivad olla üliettearvamatud.
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
1: Never tell them everything you know.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.