Liikluspolitsei teeb pressingu
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
sellise põhjenduse puhul viitad lubamatult aeglasele sõidule ja sellele, et rikud siis eeskirju sihtkohani, mööda kiirendades vaid hetkeksharimal kirjutas:Kõige lihtsam põhjendus on see, et sa ei pea ju mööda sõitma. Võid tossutada sama moodi 80'ga kuni halliks lähedJulge kirjutas:Kui keegi politseinikest seda posti peaks lugema ja selle viimase lõigu osas eriarvamusel olema, siis ootaks küll põhjendusi.

huvitav on asjaolu, et miks nii toimub?
sõidan iga päev 300-400 kilomeetrit ja ikka imeasju kohtab, täna sõideti mulle Pärnus peateele ette 4-l korral poole tunni jooksul

kõik 4 olid ohtlikud olukorrad, aga õnneks ei teinud kõksugi.
3 olid naisterahvad, 1 meesterahvas mersu sprinter korteriga - ei olnudki rullnokad.
kallid pressijad vaadake, mis tase teil sealt autokoolist tuleb ikka ka

kurat minu grupis oli 24 eksamile minejat 2 aastat tagasi, platsisõidus kukkus 11 esimesel katsel läbi, üldse sai load esimesel katsel 3.
Ja seda kõike pärast kooli eksameid, mis olid tükki karmimad kui ark omad.
eile aheti minust vasakpöörde rea kaudu möödasõitu teha, kuna ees oli ülekäigurada koos 3 põnniga seal ääres, blokeerisin blondi näitsiku katse hyunday getziga laia panna.
nutma ajab.
Aga mulle meeldib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.