Kas kukutud ratas toob ebaõnne ka edaspidi?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Kindlasti ei ole vaja laxu selle arusaamisex.tihti on asi ka rahas.varustus pole odav!tok-tok kirjutas:Mind päris huvitab, kas selle arusaamiseni jõudmiseks oli üht laksu vaja? Muidu ei uskunud kohe kuidagi? Maru valus on linnas vaadata neid kuulikindlaid tsikliste. Alati siis viib mõtteni, et MIKS nad seda teevad?pez kirjutas:Mina peale oma paukku enam ilma varustuseta sõitma ei lähe. Hing on sees küll, aga oma jala peale ei saa 4kuud astuda.
mina panin ausalt oma esimese laxu ilma varustuseta kuna mul ei olnud pappi.viimane plekk läx tsikli ostmisele.. kiivri sain ka ostetud ja siis oli raha otsas.õnnex oli mõistust natukenegi ja ostsn rulluisu kaitsmed ja panin need dreside alla.ei olnud mul kannatust vaadata ka ratast parklas ja oodata natuke raha,et alles siis minna sõitma.. loomulikult kohe kui ratas käes,siis oli vaja ka sõita.ma arvan,et mõnigi sõidab just sellel samal põhjusel varustuseta.Ohtu teataxe,aga ple hetkel võimalust osta varustust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.