Kas kukutud ratas toob ebaõnne ka edaspidi?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 164
- Tsikkel: Yamaha R1, KTM 530 EXC
Kas kukutud ratas toob ebaõnne ka edaspidi?
Räägitakse ikka et kui autoga oled korra avarii teinud , siis tuleb ka järgmine kas tsikliga on sama?
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Kas kukutud ratas toob ebaõnne ka edaspidi?
pez kirjutas:Räägitakse ikka et kui autoga oled korra avarii teinud , siis tuleb ka järgmine kas tsikliga on sama?
ei.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
teades korket,siis võin öelda,et see peab paikapez kirjutas:Räägitakse ikka et kui autoga oled korra avarii teinud , siis tuleb ka järgmine kas tsikliga on sama?
Mul on selline pahaaimdus tekkinud, et kui kukkunud ratas osta, siis paneb see ratas uue omaniku käes peale korda tegemist ka laksu. Endal juhtus ja tuttava tuttaval juhtus. Kumbki ise süüdi ei olnud meist. Mul läks vähe paremini, tema omal jalal veel ei käi.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
XS400 kirjutas:olen kuulnud, et kui kiiver kukub maha siis pidavat litter tulema..![]()
samas... paaril tuttaval minu nähes on kiiver maha kukkunud ja kanäe... paha lugu, nad ongi külje maha pannud.
võta nüüd kinni
see ka ei toimi. Ma oleks muidu suurest libisemisest juba ära kulunud

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Pigem siis nii ,et iga omandatud sõiduvahend saab üsna kähku mingi kõksu külge.
Kui see on ära käinud siis on rahu majas,sinnamaani pead põdema kas tuleb see suur või väike.
Vahet pole,kas poest toodud uus auto ( kits viis esitule )või remonditud vana
Järg siis selline, et kui ilusti-põhjalikult remonditud... tuleb uus
kui remondid nii enamvähem... ei tule.
Peeter aka Hondarebel aka Basilio
Kui see on ära käinud siis on rahu majas,sinnamaani pead põdema kas tuleb see suur või väike.
Vahet pole,kas poest toodud uus auto ( kits viis esitule )või remonditud vana
Järg siis selline, et kui ilusti-põhjalikult remonditud... tuleb uus
kui remondid nii enamvähem... ei tule.
Peeter aka Hondarebel aka Basilio
Think positive

Aga seda on ennegi juhtunud kui tuleb metsavahel teele 1 metsiga siis tea et tal sörgib neid järel veel oma 10 `kond tükki - siis tasuks aeg maha võtta ja nautida seda ilu ja võlu mitte mängida lotot et kas läbi jõuda enne teisi.
Ja kukkumistega kah sama. Mõni kohe oskab kukkuda samas teine küssib lollilt et miks sa kukkusid siis...

Ja kui ratas ikka tehniliselt korras siis pole ju see ratta viga kui ise jamasid korraldad. - Ikka selle tihendi vea tõttu kes kas istub rattal lenksude taga või on kaasliikleja su kõrval, tänaval - autos.

Elukooli õpilane
pole just viiemees!
VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
pole just viiemees!

VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!

56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
-
-
Mul on kiivrid igasuguseid õhulende teinud. Ka sõitva auto katuselt.
nagu Motopaks ütles - peaksin kõikide kiivrite kukkumiste peale juba asfaldile kulunud olema
Tsiklitest - tahaks näha tsiklit, mis paar aastat vana ja pole kordagi külge maha pannud. See oleks tõsine rariteet.
Ise väidan, et iga tsikkel, mis on algaja mehe või naise käest läbi käinud, on kasvõi kohapeal seistes, korra külje maha visanud. Ehk algajad kipuvad enne tsikli peatumist juba jalad maha panema ja puterdavad paagi otsa või siis pidurdavad liiga järsku, jalga maha ei pane ja jälle külili. Mul pole veel ühtegi ratast olnud, mida naine poleks horisontaalselt parkinud
Minu kogemuse järgi peaks seega praktiliselt kõik enam kui paar aastat vanad tsiklid ja kiivrid ülimalt äraneetud olema ning kõik nende kasutajad juba manalas
PS! Ise olen vaid 1 korra korralikult külje maha pannud ja seegi vaid omast ülimast lollusest - külmade rinkarehvidega külmal mühklikul asfaldil kurvis järsku gaasi andes. Enne seda oli üle 40k km kogemusi 4 riigis
nagu Motopaks ütles - peaksin kõikide kiivrite kukkumiste peale juba asfaldile kulunud olema

Tsiklitest - tahaks näha tsiklit, mis paar aastat vana ja pole kordagi külge maha pannud. See oleks tõsine rariteet.
Ise väidan, et iga tsikkel, mis on algaja mehe või naise käest läbi käinud, on kasvõi kohapeal seistes, korra külje maha visanud. Ehk algajad kipuvad enne tsikli peatumist juba jalad maha panema ja puterdavad paagi otsa või siis pidurdavad liiga järsku, jalga maha ei pane ja jälle külili. Mul pole veel ühtegi ratast olnud, mida naine poleks horisontaalselt parkinud

Minu kogemuse järgi peaks seega praktiliselt kõik enam kui paar aastat vanad tsiklid ja kiivrid ülimalt äraneetud olema ning kõik nende kasutajad juba manalas

PS! Ise olen vaid 1 korra korralikult külje maha pannud ja seegi vaid omast ülimast lollusest - külmade rinkarehvidega külmal mühklikul asfaldil kurvis järsku gaasi andes. Enne seda oli üle 40k km kogemusi 4 riigis

jah, see peab paika. Nii nagu kukutud ratas toob ebaõnne, toob kukkumata ratas metsiku õnne. Näiteks H.Tamm Viljandimaalt ostis ratta mis polnud kunagi kukkunud, kusjuures tegu oli krossirattaga. natuke aega peale tsikli ostmist võitis ta Viljandi Olympic kasiinos nelisada krooni mille eest ostis ühe Iisraeli geenitehnoloogia firma aktsiad. Tänaseks päevaks on ta miljonär. Ratas on senini garaazis, kinnitatud maa külge, et ei kukuks.
Veel näiteid, K. Jürgenson Järvamaalt püüdis lennult kinni kiivri mis oleks maha kukkunud. Mõni minut hiljem hääletas tee ääres imekena blond 168cm pikk 52 kilo ( millest 2 kilo oli rindade arvel) neiu ( J. Simpson). Jürgenon on siiamaani veel orgasmijärgses seisundis ning keeldub väljumast.
Arvan, need näited kinnitavad seda teooriat kohe kindlalt.
Veel näiteid, K. Jürgenson Järvamaalt püüdis lennult kinni kiivri mis oleks maha kukkunud. Mõni minut hiljem hääletas tee ääres imekena blond 168cm pikk 52 kilo ( millest 2 kilo oli rindade arvel) neiu ( J. Simpson). Jürgenon on siiamaani veel orgasmijärgses seisundis ning keeldub väljumast.
racerx kirjutas:jah, see peab paika. Nii nagu kukutud ratas toob ebaõnne, toob kukkumata ratas metsiku õnne. Näiteks H.Tamm Viljandimaalt ostis ratta mis polnud kunagi kukkunud, kusjuures tegu oli krossirattaga. natuke aega peale tsikli ostmist võitis ta Viljandi Olympic kasiinos nelisada krooni mille eest ostis ühe Iisraeli geenitehnoloogia firma aktsiad. Tänaseks päevaks on ta miljonär. Ratas on senini garaazis, kinnitatud maa külge, et ei kukuks.

IRW IRW IRW - sinuga - kui sa sellist juttu viitsid puhuda võiks ka vahest kuskil viina visata

Elukooli õpilane
pole just viiemees!
VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!
56 940 571
... rääkimata JAWA`dest
pole just viiemees!

VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!

56 940 571
... rääkimata JAWA`dest
Eks see ole rohkem ebausus kinni, umbes nagu horoskoopidesse uskumine. Kui usud, siis hakkadki selle järgi elama ja kõik, mis kirjas on lähebki täide.pez kirjutas:Räägitakse ikka et kui autoga oled korra avarii teinud , siis tuleb ka järgmine kas tsikliga on sama?
-
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
teadjamehed ammu kindlaks teinud : mida kardad , seda tõmbad ka ligi. kardad koera , tuleb koer sind hammustama. kui sinu peanupu sees pole programmi , et see ratas tõmbab laksu ligi ja ise lollusi ei tee , siis ei juhtu ka miskit.pez kirjutas:Räägitakse ikka et kui autoga oled korra avarii teinud , siis tuleb ka järgmine kas tsikliga on sama?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.