Liikluspolitsei teeb pressingu
Aga sellest ma ei saa aru, miks politseisi nüüd NII kartma hakati. Ma ei tea kas need olid mingid juhused, või igatahes see 70 ala tee saku suurhallist kristiineni ja järvevana tee, nendes sõitis kogu see hõre õhtune auto mass miski natuke üle 50, vahel isegi natuke üle 60 ja no 65 max. Ja mu spidomeeter on täiesti õige ka. Ja mina olen selline, et "aaga siin võib ju 70-nega sõita ja siis ma seal vahetasin aeg-ajalt ridasi, et ikka 70-nega sõita.
Aga jah, pilt on muutunud, 50 alas sõidetakse ikka täpipiealt 50-nega. Kuigi ega teed peab ka ju jälgima, mittea inult spidomeetrit, nii et vahepeal vajub ju 45 ja 55 peale ka näiteks, aga see ei ole küll migni kihutamine, lihtsalt gaasi on raske nii täpselt hoida koguaeg.
Aga jah, pilt on muutunud, 50 alas sõidetakse ikka täpipiealt 50-nega. Kuigi ega teed peab ka ju jälgima, mittea inult spidomeetrit, nii et vahepeal vajub ju 45 ja 55 peale ka näiteks, aga see ei ole küll migni kihutamine, lihtsalt gaasi on raske nii täpselt hoida koguaeg.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.