load
Moderaator: Moded
Tartus oli ka mul äärmiselt tore eksamineeria. Terve kogu eksami ajal ega ka pärast, ei öelnud ta mulle absoluutseltm itte ühtegi asja, mida oleksin valesti või halvasti teinud. Ei hakanud irisema millegi üle. (noh, võibolla polnudki siis mille üle iriseda, aga kui tahta, leiab ju alati midagi, nagu kuuldavasti osad eksamineeriad on).
8 sõitmine läks mul oma arust küll ikka väga metsa, mul selle esimese käiku lõtk vedamise ja kõiguga pidurdamise vahel nii suur, et läksin vahepeal küll ikka kõvasti rohkem kui 30cm sealt piirdest välja, aga ühel hetkel ta näitas, et tule ära, tehtud, järgmine asi ja kõik läks ideaalselt. Viis mind ka ta Tartus väga väga äärmiselt lihtsatesse ja tavalistesse kohtadesse, mitte mingitesse nipikohtadesse. Ise olen tallinnast ju ka, aga seda sai ta teada alles pärast eksamit.
Habemega oli küll ja tumedam pea ka....Kui platsi asi sai tehtud, siis tunne oli et 75% eksamist on tehtud. Ja veelkord: rahu ja mitte ise provotseerida, vaielda jms. Muidugi tuleb enne ikka trikid selgeks harjutada ka. Pisikesed eksimused ei näita veel kohe, et läbi oled kukkunud. Küll on hea teistele nii öelda, ise olin küll paras närvipundar.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.