"Traktoristide" ohjeldamine
Ah igasuguseid leidub.Viimati saime sõimata Saku lähedal avalikul kruusateel Endurodega sõites mingi noor pere oli vist sinna maja ostnud ja tulid õiendama et midame tolmutame.kusjuures olime ainult korra sakupoole sõitnud ja tagasitulles ronisid teele.Hirmus isu oli öelda et omaviga on et rott oled ja ei osta norm kohta maja.Aga neid kaebajaid ja vingujaid olen küll ja küll elus näinud ,sõidad mootorattaga-paha, istud suurema kambaga kuskil -paha istud arvutis-paha ,sõidad tsikliga metsas paha- sõidad jalgrattaga paha-(Olen saanud sõimata et hagutuan koeri tänaval).ja kodus istud oled ka veidrik kuna näe imelik mees ei tee midagi teistel on ikka mingid huvid.Olen küsinud nendelt vingujatelt et mis häda on et on siis parem kui noored joovad ja laamendavad. kuna ei lasta isegi metsavahel tsikliga rahus sõita.Samas sellest saan aru et majadevahel vingutakse ja et tõesti käib närvidele.Aga ntx isegi saku metsas olen vaadanud et ei lasta noortel rahus sõita.Samas tahaks ju teinekord isegi pääkülast vb krossikaga otse saku minna.Ega siis jäägi paljudel muud üle kui mite rattaga sõita vaid juua vms jamaga tegeleda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.