Saatesse?

Kasutaja avatar

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

Hea, kui mõnel on anaalne faas juba läbitud ja tuttav teema (help)
tramaeivõi, kui mind see teema ei huvitaks, siis ma ju poleks kirjutanud :wack:
Mind hakkas juba ära tüütama,
olen liiga kaua kasutanud "õigust mitte kirjutada", ja varsti peab tõesti kasutama "õigust mitte lugeda".

Minu poolt pole kuskil eristatud mootorratturid ja baikerid...
... aga nagu ma aru saan, ongi see padjaklubi teema baikerite (baigijuhtide? :) ) rida.

Äkki oleks teemaks täistuledega ratturitele täie rauaga trahvimise kampaania alustamine.
Proovi vahel teiste peale ka mõelda ja kui sa tõesti muidu liikluses ellu ei jää, kui teiste elusid ohtu seades, kas siis poleks aeg ravile minna?

Teles esinemise vastu polnud mul midagi, aga just need teemad on meedia ajuloputuse vili (keelame, käsime, karmistame karistusi).

OT
aga selle saate kohta ("Kaua Võib?") ka niipalju, et mina ei ole seda saadet näinud, ainult reklaame (hea meelega vaataks, aga ilmselt on minu jaoks valel ajal eetris).
Samas liiklussaateid juhtun nägema suhteliselt tihti.
ma isegi ei tea, millal nad eetris on, aga neil on vist isegi mitu kordust, seega mingit halba eetriaega ei tasu liiklussaadetele küll ette heita.

..eks ma siis järgmine kord keeran mõnele täistulegapimestajale ette :twisted:

Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”