Sõidupäeva jutud
Moderaator: Moded
äkki tahab mõni joyridega sõitma tulla.võiks laupäeval võrtsjärvele tiiru peale teha ,nüüd rendikatel naelad ka all kui ilm nõuab. saaks äkki mingi 4-6matkajat kokku võiks puurima minna küll,kui on huvilisi anname minna.
tervitades lärm 5014885
www.joyride.ee
Täna sai natuke ringi tiirutatud ( oma 3-4 tundi linnavahet, Ülemiste,kesklinn,mustamäe,nõmme,pääsküla jne....) Nüüd on hing rahul, aga ootan juba homset, et veel tiiruke teha kui ilm lubab.....
Sõidumõnu toovad juurde inimeste näod, kes vaatavad tsiklimehi nagu purulolle praeguste ilmadega
Kas keegi veel metsa ka saku kandis sõidab? kui võimalik võiks algajate pundi kokku ajada ja natuke metsas ronida? sry kui OT tuli...
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
ulmo kirjutas:Primo kirjutas:kaska kirjutas:Primo kirjutas:Ma pole oktoobri algusest sõitnud...
And who's fault is that
![]()
![]()
ei pea nii tsiklimees olema ju
Pealegi, my licence were suspendedkui nii valus on oma rahva keelt rääkida ja peab tingimata võõrkeeles ütlema, siis vihjeks: was suspended.
Kui sa ikka nii kibestunud oled, siis jah, tõesti, sa omasid ära mu inglise keele oskuse.KUID SA SUUTSID SEDA TEHA KALENDRIMÕÕDUSTIKUS, et selle peale tulla.Ja ära tule seletama, et sa "omad päriselu ka, et käia iga päev foorumis TEISI PARANDAMAS"
Sinu väljaütlemiste kohta VALJUDE SUMBUTITE kohta on mul ka oma arvamus, mida ma hoidsin enda teada, kuni selle teate ilmumiseni - tead sa mees, kes jumala eest ei talu ühtegi valjemat prääksatust - OSTA ÕIGE OMALE KÕRVAKLAPID VÕI HANGI OMALE KILO NAELU, ET NENDEGA OMA KÕRVU SÜGADA.
Jah, ja selline ma olengi...
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Primo kirjutas:ulmo kirjutas:kui nii valus on oma rahva keelt rääkida ja peab tingimata võõrkeeles ütlema, siis vihjeks: was suspended.
Kui sa ikka nii kibestunud oled, siis jah, tõesti, sa omasid ära mu inglise keele oskuse.KUID SA SUUTSID SEDA TEHA KALENDRIMÕÕDUSTIKUST, et selle peale tulla.Ja ära tule seletama, et sa "omad päriselu ka, et käia iga päev foorumis TEISI PARANDAMAS"
Sinu väljaütlemiste kohta VALJUDE SUMBUTITE kohta on mul ka oma arvamus, mida ma hoidsin enda teada, kuni selle teate ilmumiseni - tead sa mees, kes jumala eest ei talu ühtegi valjemat prääksatust - OSTA ÕIGE OMALE KÕRVAKLAPID VÕI HANGI OMALE KILO NAELU, ET NENDEGA OMA KÕRVU SÜGADA.Jah, ja selline ma olengi...
ulmo kirjutas:Jutt igasugu ägedatest ja hästi kaitsvatest ning mugavatest kiivritest on tore küll, aga praktikas tuleb kahjuks piirduda selle vähesega, mis poodides saada on. Ise käisin kevadel kõik poed läbi ja ostsin kiivri, mis ainsana pähe sobis. Hinda vaadata ei saanud ega tootjat, sest enamus tsiklisõitjaid on väikese ja ümara peaga - ainult sellistele peadele meie poodides suur kiivrivalik.
Kõik on ikka peakujus kinni
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
piloot kirjutas:Primo kirjutas:ulmo kirjutas:kui nii valus on oma rahva keelt rääkida ja peab tingimata võõrkeeles ütlema, siis vihjeks: was suspended.
Kui sa ikka nii kibestunud oled, siis jah, tõesti, sa omasid ära mu inglise keele oskuse.KUID SA SUUTSID SEDA TEHA KALENDRIMÕÕDUSTIKUST, et selle peale tulla.Ja ära tule seletama, et sa "omad päriselu ka, et käia iga päev foorumis TEISI PARANDAMAS"
Sinu väljaütlemiste kohta VALJUDE SUMBUTITE kohta on mul ka oma arvamus, mida ma hoidsin enda teada, kuni selle teate ilmumiseni - tead sa mees, kes jumala eest ei talu ühtegi valjemat prääksatust - OSTA ÕIGE OMALE KÕRVAKLAPID VÕI HANGI OMALE KILO NAELU, ET NENDEGA OMA KÕRVU SÜGADA.Jah, ja selline ma olengi...
ulmo kirjutas:Jutt igasugu ägedatest ja hästi kaitsvatest ning mugavatest kiivritest on tore küll, aga praktikas tuleb kahjuks piirduda selle vähesega, mis poodides saada on. Ise käisin kevadel kõik poed läbi ja ostsin kiivri, mis ainsana pähe sobis. Hinda vaadata ei saanud ega tootjat, sest enamus tsiklisõitjaid on väikese ja ümara peaga - ainult sellistele peadele meie poodides suur kiivrivalik.
Kõik on ikka peakujus kinni
See on juba huumor
-
- Tänatud: 5 korda
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Kontakt:
Teil pole lund? Meie hommik oli selline. http://pilt.delfi.ee/my_picture/2066811/
Oh, kui palju lund seal on, et kohe ilus vaadata. Meil on 3-4 kraadi sooja, ja haljasaladel on mingi jäine möga, aga autoteed on täiesti nagu suvel vihmase ilmaga lihtsalt. Nii et kes sõidab suvel vihmaga, saaks täna sama moodi ka tallinnas rinig baarutada, veits soojemalt riide, muud midagi. Aga ise ei taha enne müüki rattaga midagi teha eriti.
-
- Kontakt:
numan kirjutas:Dziises mehed, lõpetage see võistlus, et kes kauem sadulas püsib, enne kui keegi viga saab. Nähtavus praegu niigi sittane aga meie venda pole selgel suvepäevalgi heast näha.
Aga edu teile sellegipoolest
Ärge pullige jah. Uuel hooajal saab piisavalt sõita. Parem ennast ja ratast hoida. Libedus tutvustas mind täna hommikul ühele puule. Õnneks endal midagi viga ei ole.
Rattaga pole juba mõnda aega sõitnud.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
eelmine nädal tuli mulle pimedas midagi valget ja kaherattalist õhtuhämarues Haljala lähedal vastu, keegi veel sõitis...Ise ajasin korraks ka ratta välja kui lumi oli vähe paksemaks läinud, jah, rattast sai kaherattalise asemel kaherattaline kahe jalaga...külg oli peaaegu kogu aeg ees vaatamata väga ettevaatlikule gaasikäele ja jalad maas,Selgus,et shotlaseruudulise sokimustriga tagarehv ikka sulailmaga erit edasi ei vii ..
Täna Tallinnas ikka SUVI täielik:D
6 kraadi sooja ja kõik teed täiesti briliant kuivad. mitte üht piiska märgust pole, ja taevast ei tule ka midagi ja reede õhtu ka:d
Käisin just tegin kesklinnas mõned kiiremad tiirud, ja tõesti väga nauditav oli sõit, sest sai teksadega sõita isegi, pikad aluspüksid all ja põlvekaitsmed ka, nii et külm küll ei olnud kohe mitte kuidagimoodi ja inimestel oli ka tore vaadata nagu ma nägin. Üle väga pika aja jälle sõiduilm täitsa. Südasuvel veel halvemaidki ilmasi kõvasti olemas, kui täna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.