Väga lahe,et ikka sõideti ,ise ma kahjuks ei jõudnud ,küsin ainult,et kuidas teeolud olid,sest täna oli ju jahedam,kui eelnevatel päevadel,mul oli autogi jääga kaetud.
Aga näe,täna oli jälle täiesti suvine olukord ja see ei tähenda muud kui et tsiklile hääled sisse ja veel seda,et hakata planeerima järgmist kogunemist näitex 01.01.2008 samal ajal samas kohas,sest mis olex meeli ülendavam,kui veeta aasta esimene päev tsikliga
Panen vist homme st. laup. oma gixxerile hääled sisse ja sõidan ERSSO,pärast kella 2 paiku päeval laian Moskva eest läbi ja vaatan kas teisi gladiaatoreid ka näha on,kohtumiseni
Mul plaan mõlemad rattad välja ajada (esmaspäeval) ja teha sõbraga 1 rahulik tiir Tartu peal. Mitte eriti pikalt, ei vinna külmetada, nohu saan ma kindlasti Kes tahab ühineda, andku teada siia.
Honda cbr 600 F4i 02.a. from the usa.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
Täna poole nelja paiku bussiga Jõgevalt Tartu sõites nägin ka üht baikerit. Linnas sõitis buss temast mööda, vaatasin ,et maru tuttava kohvriga ratas. Ivoonu,äkki võtad teo omaks
Head vana aasta lõppu kõigile!!!Sai kah täna selle aasta viimane sõit tehtud.Ise olen ülimalt rahul mõned inimesed tee ääres vaatasid küll sellise näoga, nagu oleks mul sama palju mõistust , kui õues lund, aga eks ilu ole vaataja silmis ja mis mul sellest Nüüd jään kevadet ootama.
Täna poole nelja paiku bussiga Jõgevalt Tartu sõites nägin ka üht baikerit. Linnas sõitis buss temast mööda, vaatasin ,et maru tuttava kohvriga ratas. Ivoonu,äkki võtad teo omaks
Selle aasta viimane sõit siis tehtud. Mina,mu küljeluu, Ivoonu ja Eero tegime sõidu Saadjärve äärde Äksi, MC39 klubisse kus pakuti tassike kohvi. Sai väheke soojagi. Niidisokid ja bikesaapad pole parim kooslus sellise temperatuuriga.
Kohvi joodud, sai hakatud linna poole kulgema, (Ivo läx vähe varem ees ära). Ja siis, Tere talv- hakkas lörtsi segust lund tulema. Väjast visiir märg, seest ihusoojusest niiskusepiiskadega udune- nähtavus saast. Aga linna me jõudsime, tore oli, missest, et külm.....prrrr.
Riia mäel Canoni ees seisis 1 must Kawasaki kaa aga kokku ei trehvanud.
Head vana lõppu ja uut paremat kõigile ratturitele
Honda cbr 600 F4i 02.a. from the usa.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
Eile käisin niisama sõitmas, et ratas veeremist ära ei unustaks, täna aga oli vaja käia lagunenud autole juppi hankimas, nii et aasta viimasel päeval sõit ka kirjas. Õnneks olin teinud ettenägelikult kindlustuse jaanuari lõpuni.
Endal ratas laiali, aga hiinalinnas kimab ringi pidevalt 1 pägalik võrri ja delta ristsugutisega ( tund tagasi nägin), kui ta oma enesetapjaliku liikumisega surma ei saa, siis kunagi teeb A kati ära ja muretseb korralikuma asja
Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
nüüd siis ka sellel aastal esimesed 30km sõidetud... sõita lõbus, aga midagi tuleb vist karpa kaitseks ette võtta.
Momendil pikalt järjest täisgaasiga sõita ei saanud - ilmastikust sinna ümber tekkiv keskond nii külm + lõõris tekkiv hõrendus ja lõõr hakkab härma minema ja viskab segu kapitaalselt paigast ära. Kui korraks hoog maha lasta, siis mootori soe suudab natukenegi lahti sulatada
Ma seisin eile pärastlõunal kesklinnas, viru bussipeatuse läheduses suunaga järvele. Üks must 1000 gixxer kiirendas minema ja mul tekkis pisar silma . Freedom Fighter
Head uut motoaastat! Eelmine aasta sai väikse 50 km ringiga ära saadetud. Päris mõnusad ilmad on siiani olnud ja detsembris sai üle ootuste mitmeid kordi sõitmas käidud. Kuigi talve alguspäeval ka väikse äpardusega jäisel tänaval. Õnneks oli kiirus väike ja seega ka tagajärjed mitte kõige hullemad. Aga tõelist sõiduhuvilist see ei heiduta ja peale seda sai veel mitmeid kordi sõitmas käidud. Igatahes 2007.a. lõppes hästi, sest viimane sõidupäev meie kliimas - aasta viimane päev ei kõla halvasti. Loodan, et uus 2008.a. hooaeg saab alata ka varakult.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.