Elumoto

Annushka

Lugemata postitus Postitas Annushka »

Tere,

Mina tahaks viriseda natuke. Ei hakanud eile postitust kirjutama kuna emotsioonid olid pisut laes. Öeldakse, et hommik on õhtust targem!
Mind kohe koledasti häirisid need tibid rataste otsas. Nad segasid kõik ära, st nad segasid just mind. Ma tahtsin ratast vaadata aga nemad hargitasid oma jalgu seal :lol:
Või siis tahtsin teha pilti mõnest põnevast võrrist aga tibinad jälle ees. Palju ei puudunud, et koputaksin mõnele õlale öeldes: viitsid roni rattalt maha, tahaks seda vaadata, mitte sind! Vähemalt ma nii vastik olin küll, et kommenteerisin kõva häälega ala näedsa! tibinad rikuvad foto ära! See mõjus :lol: Plats oli kohe puhas. Hääd kommentaarid siiski VELT´i boksi aadressil, seal olid plikad vähemalt rõõmsate nägudega ja Suzu tädi oli ka rõõmus.

Vägisi tikkus ka mõte pähe, et kas Eesti teedel liigub siis nii vähe naisrattureid, kel on piisavalt ka kaubanduslikku välimust? Ei usu hästi! Minu isiklik arvamus, et ratast võiks aidata näidata selline tädi, kes ise ka sõidab. Või siis lihtsalt on tsiklitädidel ego küsimus, et kas kõlbab end eksponeerida seal!
Ehk siiski on õige, et kokku käivad ilus tsikkel ja sellise kohtlase pilguga tibin... ikka tahaks vastu vaielda sellele. Kas tõesti töötab nipp, et kenama tibiga müüme rattaid paremini. Ma küll ei osta näiteks autot selle pärast, et tore müügimees oli.

Üldist juttu kah: korralduslik pool oli messil üsna ok, keegi ei nüginud ega midagi, ruumi oli ringi vaadata. Millegi pärast arvasin, et kasutatud rattaid on rohkem müügil aga see selleks.
Järgmine aasta uuesti, ehk on ka minu silmal siis midagi vaadata
8)

Olin õel ja vastik, tampige nüüd :evil:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”