Elumoto
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 777
- Tänatud: 5 korda
Elumoto
Kes pole veel kursis, siis 09.03. kuni 11.03. toimub selline üritus: www.elumoto.ee
Ühisliisingu esindajad koha peal vastavad kõikidele mootorratta liisingut puudutavatele küsimustele ning pakkuvad ka tavalisest soodsamatel tingimustel mootorratta liisingut.
Tingimused on toodud selles reklaamsedelis:

Ühisliisingu esindajad koha peal vastavad kõikidele mootorratta liisingut puudutavatele küsimustele ning pakkuvad ka tavalisest soodsamatel tingimustel mootorratta liisingut.
Tingimused on toodud selles reklaamsedelis:

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Kindlustada saab siis kuni 4 aastast ratast? Seega vanemate puhul kehtib intressimäär 12,9%, ma saan nii aru. Miks siis näiteks Hansapanga tagatiseta väikelaen halvem on? Ma leian, et ei olegi, sest seal ei ole nii kirves lepingutasu. Või kuidas? Kõlab krõbedalt igastahes. Suht mittemillegi pakkumine uue sildi all justkui. Ma ei ürita üldse maha teha muide, niisama juurdlen. Messil olen aga kindlalt platsis.
Käisin, vaatasin paar tundi ringi. Päris kena oli vaadata kuidas ducati lavale veereb ja pöördesse aetakse. Muidu super. Väga suur valik erinevaid masinaid. Eriti palju oli veel apriliaid, isegi aprilia mx 50 oli nt. ma pole kunagi seda näinud. ( 15 a ) vana. Samuti oli väga suur valik erinevaid kiivreid, tsikleid, atvesid. Uued mudelid. Samuti olid ka 650 - uued bmwd väljas (enduro, sm, poolenduro). Super üritus. Väga mõnus kui ainult tsiklid, varustus ja atv-d. Kõikidele midagi vaadata. Alates minikrossikatest, rolleritest kuni suurte pillideni. Jah meeldis. Kes pole veel käinud soovitan. 

-
... mõtlesin, et olen vait oma tigeduses, aga...
eht eestlaslik üritus. Müüjad on kohal ja kahjuks enamjaolt suhtumisega, et vaadake siis meid. Kõikidest ratta müüjatest vast 2-3 tegid oma tööd ja üritasid suhelda olemasolevate ja tulevaste klientidega. Kena on vaadata hiina rauda pakkuvat boxi, kus peremees istub oma raua otsas ja vaatab kuidas raha mööda läheb.
Pooltel ratastel on silt "ÄRA ISTU" . Mu naine tahtis ühe ratta selga istuda (marki siinkohal ei maini), ta küsis viisakalt luba, et kas tohib ja vastus oli eitav. Selgituse peale, et tahtsin lihtsalt võrrelda oma rattaga sai vastuseks, et istu siis kui VÄGA soovid - EI enam ei soovind.
Aru ma ei taipa, kallid müüjad miks te messile tulete kui te suhelda ei taha. Kas tõesti peab kõndima messil ringi paar 500ste pakki käes.
Aga see on vaid minu väga väike arvamus. Kui see kellelegi vastu karva, eks siis kustutage ära.
eht eestlaslik üritus. Müüjad on kohal ja kahjuks enamjaolt suhtumisega, et vaadake siis meid. Kõikidest ratta müüjatest vast 2-3 tegid oma tööd ja üritasid suhelda olemasolevate ja tulevaste klientidega. Kena on vaadata hiina rauda pakkuvat boxi, kus peremees istub oma raua otsas ja vaatab kuidas raha mööda läheb.
Pooltel ratastel on silt "ÄRA ISTU" . Mu naine tahtis ühe ratta selga istuda (marki siinkohal ei maini), ta küsis viisakalt luba, et kas tohib ja vastus oli eitav. Selgituse peale, et tahtsin lihtsalt võrrelda oma rattaga sai vastuseks, et istu siis kui VÄGA soovid - EI enam ei soovind.
Aru ma ei taipa, kallid müüjad miks te messile tulete kui te suhelda ei taha. Kas tõesti peab kõndima messil ringi paar 500ste pakki käes.
Aga see on vaid minu väga väike arvamus. Kui see kellelegi vastu karva, eks siis kustutage ära.
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Tore et Sulle meeldis. On ka vastupidiseid arvamusi ... põhiliselt väljas rollerid ja ATV-d, riideid eriti ei pakuta jne. Eks igaüks vaatab ja otsustab ise.Urbanstyle kirjutas:Käisin, vaatasin paar tundi ringi. Päris kena oli vaadata kuidas ducati lavale veereb ja pöördesse aetakse. Muidu super. Väga suur valik erinevaid masinaid. Eriti palju oli veel apriliaid, isegi aprilia mx 50 oli nt. ma pole kunagi seda näinud. ( 15 a ) vana. Samuti oli väga suur valik erinevaid kiivreid, tsikleid, atvesid. Uued mudelid. Samuti olid ka 650 - uued bmwd väljas (enduro, sm, poolenduro). Super üritus. Väga mõnus kui ainult tsiklid, varustus ja atv-d. Kõikidele midagi vaadata. Alates minikrossikatest, rolleritest kuni suurte pillideni. Jah meeldis. Kes pole veel käinud soovitan.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Väga kena ajaveetmise koht. Tulge ja toetage Motomaania ajakirja ka, oleme teisel korrusel. Suured tänud kõigile, kes täna läbi astusid, ostsid ja tellisid ja muidu mõnusalt juttu veeratasid. Aitähhhh!
Ja muide, meie juurest saab tellida ka esimest eestikeelset motoõpikut, "Mootorratturi ABC. Tee täiusliku sõiduoskuseni". Raamat ilmub aprilli keskel, sisuks sõidutehnika, mootorratta käitumine erinevates olukordades, varustuse valik, varjatud ohud jne.
Oli tunda, et kõik messikülastajad suhtusid kaherattalistesse suure soojusega. Seda oli mõnus kogeda.
Sverre
Ja muide, meie juurest saab tellida ka esimest eestikeelset motoõpikut, "Mootorratturi ABC. Tee täiusliku sõiduoskuseni". Raamat ilmub aprilli keskel, sisuks sõidutehnika, mootorratta käitumine erinevates olukordades, varustuse valik, varjatud ohud jne.
Oli tunda, et kõik messikülastajad suhtusid kaherattalistesse suure soojusega. Seda oli mõnus kogeda.
Sverre
DUGATI boks oli üle ootuste "Kobe".. nii motikate kui ka naiste poolest...Urbanstyle kirjutas:Käisin, vaatasin paar tundi ringi. Päris kena oli vaadata kuidas ducati lavale veereb ja pöördesse aetakse.

Loodan, et Ducati esindusest saab ikka korralik ASI, mitte aga selline nagu muruniidukijasaenikerdisepesa nagu ühel Itaalia rauaga kaupleval "konkurendil"
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
kas seal messil mõni nahkses univormis naispolitseinik ka välja oli pandud? Siis teaks kindlasti kas minna, või mitte.
Näen tihti unes, kuidas mind on teepervele võetud ja siis ta tuleb, tumedad suured päikeseprillid palgel, valge kiiver, must nahkkombe, suu nagu kriips nina alla tõmmatud ja naha kriuksumise saatel astub ligi, tasakesi viibutades saua oma käes ning ütleb "tssss...." (eestikeelne vaste väljendile "you have right to remain silent")
kui ta messil oleks siis peaks ikka ka läbi astuma. Asjade pärast nagu polegi mõtet minna. Asjad on juba kõik olemas

Näen tihti unes, kuidas mind on teepervele võetud ja siis ta tuleb, tumedad suured päikeseprillid palgel, valge kiiver, must nahkkombe, suu nagu kriips nina alla tõmmatud ja naha kriuksumise saatel astub ligi, tasakesi viibutades saua oma käes ning ütleb "tssss...." (eestikeelne vaste väljendile "you have right to remain silent")
kui ta messil oleks siis peaks ikka ka läbi astuma. Asjade pärast nagu polegi mõtet minna. Asjad on juba kõik olemas

Usinus-Kasinus-Cosinus
Njahh... see muruniidukijasaenikerdisepesa oli küll paraja hulga asjalikke rattaid kohale vedanud... Rattad on neil küll HEAD, aga kogu see teenindus ja varustus ju sulaselge sõn?ik...davidsoniharald kirjutas:Aga kes siis need muruniidukijasaenikerdisepesa marki rattaid nii palju kohale oli vedanud...? Enamus olid muidugi rollerid seal.
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Käidud. Ja pean paraku arvamusega ühinema. Korralik mess oli... ja ei midagi enamat. Lihtsalt korralik. Olid rattad, olid tüdrukud jne... Aga rattad seisid, tüdrukud istusid ja puhusid omavahel juttu, "wrestlingu" mehed kaalusid 60 kg ja kandsid roosasid liibuvaid trussikuid. Nn. "wildriders" pub oli ikka seesama vana hea korvpallipuhvet, lisaks igavlevale tantsutüdrukule kakerdas leti taga ringi ka rohelise põllega saja-aastane nõudepesijatädi ja kohmetunud pereisad vaatasid tantsutüdruku lähenedes keskendunult oma õlleklaasi...diio2 kirjutas:eht eestlaslik üritus.
Krt, eks ma vist olen väheke idealist, igast sarnasest üritusest ootan "from dusk till dawn´i" aga satun ikka saalitäie poodnike otsa

Ainsad plusspunktid lähevad teisele korrusele, kus (maeimäletamisboxis) tutvustati ühte kiirendamiselukat ja mäkketõusuratast. Tegelane viitsis rääkida, jagas teemat ja tundis ennast mõnusalt.
PS. Kes iganes korraldab Motoexotikat, õppige vigadest, krt, mina ei tea, kasvõi jootke purju see rahvas, kes seal suhtlema peab!

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Jah, eestilik üritus oli. Mul endal oli soov rohkem kiivrit osta. Kevade algust nautida. Kaherattalisi katsuda, peale istuda. Näha on et eesti turg hakkab suurenema. Olen ka täiesti nõus sellega, et osad müüjad, lihtsalt ei viitsi tegelda oma tööga. Endale meeldis Triumphi box. sest seal on müüja juba tuttav, ning ta on alati abivalmis aitama. Motomaania box oli ka tore ning see box kus oli kiirendusmasin ja mäkketõusu masin. Kiirelt sai masinate kohta infot. Ok minu arvamusest kõik.
Rääkige oma arvamusest või liisingust. Teiste üle vingumine on mittesobiv teemase ning olgem positiivsemad.

Rääkige oma arvamusest või liisingust. Teiste üle vingumine on mittesobiv teemase ning olgem positiivsemad.

Urbanstyle kirjutas:

Et siis nii et oli igav aga kirjutan et oli põnev? Seda nimetatakse valetamiseks

Ja oma arvamusest rääkisingi. Nii teemasse kui üldse sai.
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mari elu edetabelid:
minu lemmik oli "tsiklite tutvustaja" timmer, kes luges kõik paberilt maha ja aeg-ajalt pobises "mul pole aimugi, mida see tähendab" ning uuris iga tsikli koha, kui vanad inimesed seda ostavad ja mis värv kõige paremini müügiks läheb. no palun! õpetasin siis teda, et küsigu edaspidi, kas ikka tagarattasse ka läheb. tänas ja lubas meelde jätta.
teise koha pälvisid wrestlerid - kutid paugutasid üksteist taguda ja tegid muidu tola, eesti publik itsitas ainult. no ei peta laivis kuidagi ära, ei peta.
kolmanda auhinnalise koha saavad GSM valve kutid, kes vastasid mu küsimusele "mida te MOTOmessil teete?" lihtsalt: "me käime IGAL messil". no laske käia. müügitöö oli agressiivsem kui ma uneski oskaksin ette kujutada, sealjuures nii üleolev, et kui ma neilt tõesti teenust peaksin ostma, vaatan enne hoolega, milline müügimees minu pealt tulemustasu saab. nimesilte härrad muidug rinda ei pea panema, nii et ei oskagi nimetada, keda ma väldin. kahtlustan siiski värdjalikku firmapoliitikat, mitte selle affi isikuomadusi.
neljandaks tulid rollerid. see on tõesti tore, urbanstyle, et sa "isegi aprilia mx 50" nüüd ära nägid. aga mulle tundub (võibolla kontrollin seda tunnet matemaatiliselt täna), et seal oli rollereid rohkem kui tsikleid. (urbandstyle, kas sa motopaksu ikka oled näinud?)
viiendaks, aga üldse mitte ebaoluliseks: värdjad ootasid, kui motoeksotika rahval motohuvi üles küttis ja turu sisse söötis, ja nüüd polegi muud vaja kui sõrmi nipsutada: meil on motomess! ja rahvas tuleb. seda, kui paljud müüjad kahe nädala pärast viitsivad ette võtta eraldi logistika veel teisele motomessile jõudmiseks, saame näha. kahju kohe ekstootikast - nad on suure töö ära teinud ja neilt võetakse see nii haleda palaganiga käest.
minu lemmik oli "tsiklite tutvustaja" timmer, kes luges kõik paberilt maha ja aeg-ajalt pobises "mul pole aimugi, mida see tähendab" ning uuris iga tsikli koha, kui vanad inimesed seda ostavad ja mis värv kõige paremini müügiks läheb. no palun! õpetasin siis teda, et küsigu edaspidi, kas ikka tagarattasse ka läheb. tänas ja lubas meelde jätta.
teise koha pälvisid wrestlerid - kutid paugutasid üksteist taguda ja tegid muidu tola, eesti publik itsitas ainult. no ei peta laivis kuidagi ära, ei peta.
kolmanda auhinnalise koha saavad GSM valve kutid, kes vastasid mu küsimusele "mida te MOTOmessil teete?" lihtsalt: "me käime IGAL messil". no laske käia. müügitöö oli agressiivsem kui ma uneski oskaksin ette kujutada, sealjuures nii üleolev, et kui ma neilt tõesti teenust peaksin ostma, vaatan enne hoolega, milline müügimees minu pealt tulemustasu saab. nimesilte härrad muidug rinda ei pea panema, nii et ei oskagi nimetada, keda ma väldin. kahtlustan siiski värdjalikku firmapoliitikat, mitte selle affi isikuomadusi.
neljandaks tulid rollerid. see on tõesti tore, urbanstyle, et sa "isegi aprilia mx 50" nüüd ära nägid. aga mulle tundub (võibolla kontrollin seda tunnet matemaatiliselt täna), et seal oli rollereid rohkem kui tsikleid. (urbandstyle, kas sa motopaksu ikka oled näinud?)
viiendaks, aga üldse mitte ebaoluliseks: värdjad ootasid, kui motoeksotika rahval motohuvi üles küttis ja turu sisse söötis, ja nüüd polegi muud vaja kui sõrmi nipsutada: meil on motomess! ja rahvas tuleb. seda, kui paljud müüjad kahe nädala pärast viitsivad ette võtta eraldi logistika veel teisele motomessile jõudmiseks, saame näha. kahju kohe ekstootikast - nad on suure töö ära teinud ja neilt võetakse see nii haleda palaganiga käest.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Muide varustuse valik oli üpris kesine, igaljuhul polnud numbreid ja polnud värve! Ma läksin küll sellise mõttega, et tahan elukaaslasele kiivrit saada, aga vot polnudki nii lihtne! Aga lahenduse sain ja siit ka väike poolehoid meestele, kes olid sõbralikud, suhtlejad ja asjast huvitatud!
Kõigile kiivri otsijatele, soovitan põigata BMW boxi. Kus väikeses kapis on tsirka 4 kiivrit. Seda nüüd ei tea, kui palju seal neid nüüd järel on, aga kiivrid on BMW tellimus Schubert'ilt. (lahti käiva lõuaga) Lõpumüük, kus alghind oli üle 7000.- ja messihinnaks 2000.-. Mina sain oma elukaaslasele igastahes sealt kiivri kätte. Usun, et oli hea pakkumine või äkki keegi laidab hoopis kiivri maha!
Eks näis
Kõigile kiivri otsijatele, soovitan põigata BMW boxi. Kus väikeses kapis on tsirka 4 kiivrit. Seda nüüd ei tea, kui palju seal neid nüüd järel on, aga kiivrid on BMW tellimus Schubert'ilt. (lahti käiva lõuaga) Lõpumüük, kus alghind oli üle 7000.- ja messihinnaks 2000.-. Mina sain oma elukaaslasele igastahes sealt kiivri kätte. Usun, et oli hea pakkumine või äkki keegi laidab hoopis kiivri maha!
Eks näis
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
t*** kyll,mida te virisete iga asja kallal koguaeg.
keegi ei käse teil sinna minna!!
kas te ootate kadakaturu käitumist myyatelt,et niikui teed sammu edasi,nii kohe 5 myyat kallal sind enda boxi tirimas?
nagu näha,Eestis alles areneb see motondus ja tegelikult areneb vägagi hästi.te ootate kohe sellist messi nagu oli soomes??
oimaivõi.
keegi ei käse teil sinna minna!!
kas te ootate kadakaturu käitumist myyatelt,et niikui teed sammu edasi,nii kohe 5 myyat kallal sind enda boxi tirimas?
nagu näha,Eestis alles areneb see motondus ja tegelikult areneb vägagi hästi.te ootate kohe sellist messi nagu oli soomes??
oimaivõi.

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Ja R-kioskis vaatad Motomaania asemel ka neid "teisi" ajakirjuArtemide kirjutas:Sai ka siis Elumotol ära käidud. Ütleme ausalt, mina vaatasin seal küll rohkem mimmisid kui tsikleid.

Oldmoped - see on mingi kummaline, eestlastele omane arusaam, et kui juba suur hulk müüjaid kokku tuleb on tegemist laadaga. Sama suhtumist kohtab ka muudel, mitte ainult motomessidel.
Öö - sa ei olnud ainus kes rollerite ruulimist tähele pani

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.