Elumoto
-
Priit_IZ
- Tänatud: 12 korda
Keegi ütles jube tabavalt - Soome mess on ära hellitanud.
Esiteks hakkas hingepihta mõte, et seal 9€ vs. meie 125.- eek. Mitte, et see 125.- miski ulmesumma oleks. Mitte seda. Aga vägisi tekib küsimus, et miks kohalikud arvavad, et nad kasvõi ligilähedase messi antud pileti eest pakkuda suudavad. Soome messil oli miski 4 tunni jagu huvitav. Vaatamist ja proovimist jätkus vähemalt minu jaoks küll ja veel. Samas, kui Elumoto ammendas ennast tunniga. Ka oli väga paljudel masinatel silt peal, et "Palun mitte istuda". No kurim, mille jaoks see mess siis on??? Peaks see üritus olema just reklaamiva ja tutvustava üritusega, kus huvilised saavad vaadata katsuda, istuda. Meie messil kulub sadulanahk ära, aga 80km. põhja pool, kus kordades rohekm rahvast peal istuda proovib, seal ei kulunud?
Tiba häiris see osadest boksidest kostev oma tümakas, niipalju kui torust tuli. Lasku või Vivaldit, aga muusika võiks olla ikka vaikselt taustaks meeldivama kekskonna kujundamiseks, mitte sedasi, et laseb kõrvad peast lendu ja rääkida ei saa. Viibiti siiski messil, kui promoüritusel, mitte ööklubis.
Tibid - no jah
Kui ma palja peega ja tissivahe kleidiga alaealisi näha tahan, siis ma ei lähe motomessile. Ratta otsas aelevad lapsed, kes rattaid puudutava küsimustele vastavad vaid täppidega täishäälikutega, pole minu meelest sinna messile vaja.
Kui paar meeldivad boksi välja jätta, siis oli minu jaoks negatiivne kogemus see mess ja organiseeritus seal. Antud Elumoto jäi minu jaoks ka viimaseks. Naljaga pooleks võib öelda, et eelmise aasta puudujääke kompenseeris tiba see +18 boks üleval korrusel, kes käis, see teab, millest jutt ![]()
Kuna kogu siin kirjutatud "hala" on sügavalt minu isiklik arvamus, siis poolt ja vastu argumentide üle vaidlema teemas ei viitsi hakata.
Tore, kui mõnele meeldis ja asjaga rahule jäi. Päikest, õlut ja kuiva mätast - olge lahedad!
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.