Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.
Ise taastasin hiljuti m7-t. Komplekt tellides maksis 1 kilo. Minu kulud olid ca 300-400 eeki. Ostsin helicoil "vedrud", keermepuuri komplekti (miskid odavad kuskilt tööriistapoest) ja keermeliimi. Puurisin augu üle, keermestasin uuesti ja keerasin vedru sisse.
Vedru sissekeeramiseks tee ise mõnest vanast poldist endale tööriist. Otsa teed rauasaega lihtsalt ühe soone. Maksumus null ja tulemus nagu peab.
Würth müüb Eestis kahjuks ainult suurt komplekti kus on mingi keermevalik (ei mäleta täpselt millest milleni) ja hind on jube kirves. Lisaks keeldub Würth müümast hiljem ainult keermepunne kui need on otsa lõppenud. Käisin just sellise kadalipu läbi ja tegelikultoskan soovitada ühte USA poodi kes on rõõmuga nõus Eestisse saatma.
Re - ma annan sulle selle pagana m7 vedru kui tahad. sisse läks m6 polt siis. Minu arust püsib seal sees ka peenema keermega polt. On haruldane jah, kuid minu banditil läks tarvis. Minu arust neid niisama lihtsalt ikka ei liigu, pead tellima.
Võiks tegelt proovida nii, et keerad selle keerme lihtsalt üle, paned keermeliimiga helicoili sisse ja 6-ne polt. Niipalju seal ikka keeret on, et helicoil kinni võtta... aga see lihtsalt ideevälgatus
Viimati muutis Bladyhell, 14 Apr 2008, 14:40, muudetud 1 kord kokku.
Kle mehed mis te jamate, neid keermevedrusid ja muhve saab kõigeparemini Baltic Boldist, hinnad normaalsed ja valik suur...
Oskad sa linki panna konkreetsele tootele. Minu teada BB selliste (vähemalt korralike) asjadega ei tegele!
Ise olen küll neid keermevedrusid sealt saanud, ja on keermeliimiga asja saanud ära ajada, samas see vedru on hästi kõva, saab isegi alumiiniumi sisse väga tugeva keerme teha...
kuna 7mm parandusvedru kusagilt ei leidnud, siis tekitasin m8 keerme ning asendasin poldi.
sai siis 3se M8 keermepuuri komplektiga ilus keere sisse, läks õnneks seekord, ruumi on ka 9 ja ehk isegi 10 tegemiseks, kui peaks kunagi vajadus tekkima
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.