Sõidupäeva jutud

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

plin500 kirjutas:

sai täna uhatud Tabasalust Viimsi taha, sealt kesklinna, Keila-Joale ja uuesti Tabasallu. Peab ütlema, et tunnetus on päris käes ja talve põbin üle läinud :lol: Keegi ette ei keeranud, keegi ilma suunata minu ette ei reastunud, mõni võttis isegi tee äärde, kui tagant tulin, kuigi sõidan kogu aeg lähituledega. Seega tänane sõidupäev igati täkkesse läinud :bsmile:

Mu meelest sõitsid sa eile minust Vabaduse pst-l mööda :D ......kena oli vaadata, kuidas kaaslasi järgi ootasid (juhul, kui ma isikuga puusse ei pane).

ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Sõita on igati tore aga silmad peavad olema nii ees, taga ja külje peal ja hea oleks kui neid oleks kokku 8 paari. Liiklus on karm ja mõned dziibi ja muidu kõvad mehed kellele on auto ost andnud tugevalt m...i pikkust juurde ja ilmselt see liiga pikk m.... on otsaga vastu gaasi pedaali vajunud ning sõidavad taga nii lähedal et tunned lisadulesid vastu selgroogu nii et kui oleks vaja pidurdada siis käid kohe rattakoopast läbi ja autojuht ei tee teist nägugi kuna arvatavasti oli teepeal mingi auk ja räägib rahulikult mobiiliga edasi ise poolpikali rooli taga. Tuleb osta ikka helkurrihm omale selga, siis on lootust et sind rohkem märgatakse. Raske on ka väljendada seda et miks sa jätad eessõitva autoga pikema vahe sisse ??? No ikka selleks et näha neid auke mis eessõitva auto alt tulevad et nendest mööda põigata mitte nendest läbi kolistada ja siis kõhuli olla aga noh mõni ei saa aru ja sõidab järsu liigutusega mööda ja on õnnelik et sai 10 m sihtkohale lähemale aga foori taha jõudes on ta ikka selja taga jälle kui vähegi ruumi on temast mööduda ja see on ohutu. Keegi pole perfektne aga mõni on paraku vist ilma ajudetta.

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

sain siis ka lõpuks niikaugele et esimene paagitäis pena ära põletada, talvega on igasuguseid asju juhtund, sadul näiteks on kivistunud ja näkku on miskeid lihaseid juurde kasvand et pea pold enam kiivrikujuline, pärast mootori laialikäppimist oli tühikäik kadund millega seoses lõin munad kolaki vastu paaki :D arvake ära mismoodi see omavahel seoses on. ja vasaku käe sõrmekõõlused venisid välja. muidu oli mõnna, mitmesuguse suhtumisega autod lisavad elule vürtsi :)

...nagu ratta peal...

Huck
Tsikkel: zr550 "Zephyr"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Huck »

Ghost kirjutas:

....liiga pikk m.... on otsaga vastu gaasi pedaali vajunud ning sõidavad taga nii lähedal et tunned lisadulesid vastu selgroogu nii et kui oleks vaja pidurdada siis käid kohe rattakoopast läbi ja autojuht ei tee teist nägugi kuna arvatavasti oli teepeal mingi auk ja räägib rahulikult mobiiliga edasi ise poolpikali rooli taga....

Huvitav jah... mõnele kohe meeldib nii p*rses nokkida... nii linnas kui maanteel. Suht ebameeldiv on peeglisse vaadates seal ainult tagumise(reeglina tõesti jeebi :? ) tulesid näha. Ja selle vastu ei aita helkurrihm ka.

Puud hüppavad teele väliskurvist!
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"

Teema algataja
tarx76

Lugemata postitus Postitas tarx76 »

Nüüdseks ca 700 km sõidetud.

Maanteel panen ikka helkurvöö peale ilma ei sõida, linnas kus kiirused väiksemad saab ilma hakkama.

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 185 korda

Sõidupäeva jutud

Lugemata postitus Postitas Vint »

Heh.. Täna siis kohtasin neiusid "miilitsaid" Viskasid sõidupealt jällegi käppa (lol) :ner:
Mull Valge dominator ja vahest panen soojad töö roobad selga mis helkurribadega ja väliselt meenutab "motopoliisi" riietust.

Valagamaal mind kohtate, võite rahulikult hingata(ja madalalt lennata) :bsmile:

Teema algataja
stoner

Lugemata postitus Postitas stoner »

no mõnel on elu ikka lill kohe :o
mul nei miilitsaonudega nii head suhted ei ole...laupäeval sunniti aktsiaid ostma...no mis mul üle jäi-tuli ära võtta. veidike tingimist ja kaup koos.
tegelikult tänud herr miilitsaonudele kes nii lahkesti load alles jätsid ja seda juba ennem kui jõudsin hakata kurtma oma elu kahe naise, nelja lapse ning pangalaenudega :roll:
möödasõidul 147 kellal ja pealegi veel teine pahandus sel aastal(autoga täitsa kogemata 70 alas 90ga :? )
niiet jah...

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

Täitsa lõpp mis täna õhtul linnas toimus :shock: Kaherattalised iga nurga peal nii kahel kui ühel rattal nagu näha oli :wink:
Ja sina hayabusamees vabakal...Ma loodan et su seljakott südamerabandust ei saanud :twisted:

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

Mis punt täna kella 15-16 ajal Piibe mnt ääres oli(peale Aegviitu)?
Palju neid seal oli igatahes :D

Ja üks uuemat sorti XT660 liikus ka metsas :D

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 185 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Täna sai töölt tulles Tõrvast läbi sõidetud, parklasse oli juba seltskond
tsiklitega kogunenud.(Otepääle minejad? )Südantsoojendav pilt!
Ühele kolmerattalisele lõppes manööverdamine natukene kurvalt, tõmbas
seisva auto stange irvakile, loodan et saite kokkuleppele :?

Kasutaja avatar

Hendri
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Hendri »

Kas sina kes seisid täna punase fazeriga kiili ja jõelähtme vahel tee taskus olid kombes? Olin autoga, läksid mööda must ja siis hiljem seisid, mobiil käes ja tegid midagi. Vihm oli ka lähenemas. Seisma ei saanud jääda tol hetkel, oleks küsinud kas kõik OK.

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Hendri kirjutas:

Kas sina kes seisid täna punase fazeriga kiili ja jõelähtme vahel tee taskus olid kombes? Olin autoga, läksid mööda must ja siis hiljem seisid, mobiil käes ja tegid midagi. Vihm oli ka lähenemas. Seisma ei saanud jääda tol hetkel, oleks küsinud kas kõik OK.

Eino mis siin enam küsida.. Oleks võind siis kohe seisma jääda ju! (togi)
Ei see ei olnd seal mina, ära selle pärast pabista. :roll:

Keretööd

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Ilmataat ikka kiusab mind täna. Kolm või neli korda täna vaatan aknast välja kui vihm on järgi jäänud, asfalt peaagu kuiv, panen varustuse selga ja kui garaaši jõuan tuleb padukat. Masendav on olla juba, Ilmataat narrib raisk :D

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

mart211 kirjutas:

Ilmataat ikka kiusab mind täna. Kolm või neli korda täna vaatan aknast välja kui vihm on järgi jäänud, asfalt peaagu kuiv, panen varustuse selga ja kui garaaši jõuan tuleb padukat. Masendav on olla juba, Ilmataat narrib raisk :D

Maha magasid :D:D
Ma jõudsin küll tund aega ringi sõita tuppa sain, siis hakkas sadama kah :lol:

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

RaPtile kirjutas:
mart211 kirjutas:

Maha magasid :D:D
Ma jõudsin küll tund aega ringi sõita tuppa sain, siis hakkas sadama kah :lol:

Kadestan :D
Korra paistab nagu taas selginevat, ma lähen proovin korra veel, äkki saan ka tiiru tehtud, siis oleks päev kirjas :D

Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

sai ka täna sõidetud ja no muidugi nii õnnetult et korralik padukas pähe tuli...kui tihti ikka saad saabastest vett välja kallata :lol:

born under a bad sign
Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

Ma mõtlesin, et see oli vaid minu saabaste viga et vett täis said :) Tegelikult sõitsime täna ka kuskil 300 km täielikus laussajus. Igatahes testisin oma varustuse ära. Küll oli hea kodus kuuma vanni minna. Sellist Jaanipäeva pole mul veel olnud :lol:

Kasutaja avatar

breva
Tsikkel: BMW K1300R

Lugemata postitus Postitas breva »

Ma mõtlesin, et see oli vaid minu saabaste viga et vett täis said Tegelikult sõitsime täna ka kuskil 300 km täielikus laussajus. Igatahes testisin oma varustuse ära. Küll oli hea kodus kuuma vanni minna. Sellist Jaanipäeva pole mul veel olnud

OT:Kuidas siis Halvarssoni roobad vihma pidasid?
Kas ma võin sukelduma minna? :lol:

sääreväristaja-Jawa 350(1967)-Moto Guzzi Breva V1100(2006)-BMWK1300R(2015)
Kasutaja avatar

lynxitar

Et siis sedasi: tuulekindlus oli väga hea üldiselt, jakil polnud alusvoodrit all aga külm ei hakanud (all oli vaid õhuke dressikas) pükstel oli vooder sees aga kubemesse puhus tuul ja hiljem ka vesi tuli sisse ning ostan mingid tuultpidavad pikemad püksid alla selliseks pikaks sõiduks. Vihmapidavust oli sellise peenikese ja mitte intensiivse vihmaga miski tund poolteist aga padu ja tiheda saju jaoks need riided pole, tuleb peale osta siiski vihmariietus. Eile olime 7 tundi vihma käes ja olin koju jõudes kui kassipoeg aluspesuni märg. Saapad olid peale 5 tundi vihmas olekut kah märjad ja koju jõudes kallasin vett välja. Plusspunkti saavad Richa core soojad kindad, ilma milleta ma poleks vastu pidanud. Hoidsid piisavalt kaua käed kuivas ja kui niiskeks läks siis tuult pidasid endiselt ja ei lasknud käsi külmaks. Aga tegelikult oli täiesti julm sõit meil...nähtavus oli kohati suht nullilähedane, tuul oli tugev, kogemusi sellise ilmaga sõitmiseks polnud mul tegelikult üldse. Ja veel, dokumendid tuleb panna kilesse, mul said need sisetaskutes märjaks (mitte küll oluliselt aga siiski) Ja need pealmised taskud mis on kuidagi eriliselt tehtud, nagu oleksid vihmakindlad...need ei olnud seda. Telefonitaskusse ei tulnud vett :)

Kasutaja avatar

Soss-Sepp
Tsikkel: VFR 800, 2002->2009

Lugemata postitus Postitas Soss-Sepp »

Vihmaga läks mul ka eile suht õnnetult. Koju sõita 100 km. Ja esimeste kilomeetritega hakkas padukat tulema ja täiesti märjaks kohe. Pärast tuli isegi päike välja. Oleks natuke selle minekuga kannatanud ... :)

-Vägivald ei ole lahendus, aga see aitab-
Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

lynxitar kirjutas:

Et siis sedasi: tuulekindlus oli väga hea üldiselt, jakil polnud alusvoodrit all aga külm ei hakanud (all oli vaid õhuke dressikas) pükstel oli vooder sees aga kubemesse puhus tuul ja hiljem ka vesi tuli sisse ning ostan mingid tuultpidavad pikemad püksid alla selliseks pikaks sõiduks. Vihmapidavust oli sellise peenikese ja mitte intensiivse vihmaga miski tund poolteist aga padu ja tiheda saju jaoks need riided pole, tuleb peale osta siiski vihmariietus. Eile olime 7 tundi vihma käes ja olin koju jõudes kui kassipoeg aluspesuni märg. Saapad olid peale 5 tundi vihmas olekut kah märjad ja koju jõudes kallasin vett välja. Plusspunkti saavad Richa core soojad kindad, ilma milleta ma poleks vastu pidanud. Hoidsid piisavalt kaua käed kuivas ja kui niiskeks läks siis tuult pidasid endiselt ja ei lasknud käsi külmaks. Aga tegelikult oli täiesti julm sõit meil...nähtavus oli kohati suht nullilähedane, tuul oli tugev, kogemusi sellise ilmaga sõitmiseks polnud mul tegelikult üldse. Ja veel, dokumendid tuleb panna kilesse, mul said need sisetaskutes märjaks (mitte küll oluliselt aga siiski) Ja need pealmised taskud mis on kuidagi eriliselt tehtud, nagu oleksid vihmakindlad...need ei olnud seda. Telefonitaskusse ei tulnud vett :)

Tere Ynxi.
Lisaks et kui osta 150 kroonine neoonroheline vihmariietus mida kasutavad teetöölised, siis saavad munad ikka tunduvalt hiljem märjaks, juhul kui seespoolt ise ei aita märjaks saada,kui teistel oli rinnaesine märg siis ma sain kiidelda kui kuiv mul on olla.
Selle eest pean tänama Vinci kes oli sellise kola oma kaubamootorrattale toppinud. :)
Aga Ynxi me peame ikka oma motikatele ka kottid taha panema :)

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid
Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Eelmisel reedel sai vihmaga pooleks maale sõidetud ja täna tagasi tuldud ning jällegi vihma saadud. Tore oli näha, et ma polnud ainuke hulluke vihmas. Oli neid nii reedel kui ka täna :P

Aga siit tekib üks küsimus. Eelmine reede siis sai Paide statikas(see mis tartu mnt ääres) peatatud ning seal ootas ees juba üks hayabusaga sõitja. Sai küll räägitud natuke, aga kõige peamine jäi mul küsimata. Nimelt olid tal saabaste ümber sellised mustad kotid, et jalad märjaks ei läheks. Ehk on õnne ja loeb see sama mees või siis, keegi oskaks suunata, kuidas internetist selliseid asju leida. Tundusid teised päris asjalikud :)

Kasutaja avatar

lynxitar

mulle sõber andis sellise lingi http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=78&item=709
Uuri edasi sealt

Kasutaja avatar

Hanno
Tsikkel: R1200GS
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Hanno »

pole küll see inimene, aga spekuleerin, et võibolla oli tegemist sellise neopreenist kingakattega, mida jalgratturid bahilladeks nimetavad. Kuigivõrd veekindlad (v.a. see auk tallas, kust kaudu king pedaali külge kinnitub). Jalgratturid kannavad neid külmade ilmadega.

näiteks

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

lynxitar kirjutas:

Uuri edasi sealt

Aitäh, seal on juba midagi sellist mida mõtlesin. Natuke ise veel uurides jõudis sõnade kombinatsioonini "rain boot covers". Googlist mitmeid vasteid, nüüd natuke uurida ja siis endale sobivad ära osta. Aitäh mõlemale vastajale :)

Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Kaszpar kirjutas:
lynxitar kirjutas:

Uuri edasi sealt

Aitäh, seal on juba midagi sellist mida mõtlesin. Natuke ise veel uurides jõudis sõnade kombinatsioonini "rain boot covers". Googlist mitmeid vasteid, nüüd natuke uurida ja siis endale sobivad ära osta. Aitäh mõlemale vastajale :)

Mine hüppa Motodepoost läbi(kui juba pole käinud).
Sügisel oli seal täitsa müügil need saabaste otsa käivad "kilesussid".

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tere.

Võrust Tallinna läbi Otepää ja kogu aeg sadas. Mul jalad täitsa kuivad.
Jalas SIDI saapad.
Kindakaitsmed, mis indiaanlaselt sai ostetud (Elumotolt), hakkasid küll läbi laskma, aga samast ostetud soojad kindad koos kaitsmetega pidasid vett.
Seljas "teetööliste" vihmakuub ja ainult krae vahelt pigistas veits vett sisse, aga kiirus polnud ka eriti legaalne. Nolani uus mudel kübar - mitte udu raasugi visiiril. Eelmine aasta pea sama teekond ja kuidagi vana Nolani visiir läbi ei tahtnud paista.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

Huck
Tsikkel: zr550 "Zephyr"
Kontakt:

Re: Sõidupäeva jutud

Lugemata postitus Postitas Huck »

Ikka päris palju rattureid on linnapeal. Sattusin Bally's kasiino ees ühe Jawaga kõrvuti... täitsa kobedas korras paistis- vahva vaadata, et keegi ka "vanakesi" elus viitsib hoida (w)

Puud hüppavad teele väliskurvist!
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Me täna 5 sikkeliga tegime väikese Rakvere-Ontika-Toila-Voka-KohtlaJärve-Rakvere. Kogunesime nagu tavaliselt kl 19 tavalises kohas ja silmasime väikest vihmapilve lähenevat- panime punuma... pilveke püsis täpselt meie pea kohal ca 40km enne kui ära kuivas :wack: Oleks me vastu tuult läinud oleksime minutiga pilve alt läbi sõitnud :D
Ja siis poole tee pealt üks koer tahtnud endale tsikli mängimiseks saada ja kargas minu esirattasse, õnneks põrkas tagasi ilma, et ma käna oleks käind :twisted:

Tsiklimees on tsiklimehele sõber

lärm

Lugemata postitus Postitas lärm »

Tere
Sai siis eile idas käidud .
Alustasime Kiviõli lähedalt Maidlast.Sealt panime otse Kiviõli kaevandus valdustesse,kus hullasime oma paari h jagu ja jõudsime Kohtla-Nõmmele.Seal külastasime vana söerada-küsisime hetke peremehelt luba ja see oli lahkesti nõus et me seal sõidaks.Seejärel näitas ta veel et oli valmistanud lähedal asuva tuhamäe otsa krossiraja.Huvitavad on Kohtla-Nõmmel asuvad metsa sisse kasvanud tuhast ja muust materialist mäed,samuti kui aega on astuge muuseumisse sisse ,mis pidi ka uhke olema.
Sealt suundusime otse mööda raudtee äärt Kiviõlli tagasi(täiest hästi sõidetav).
Tankisime ja siis peaaegu tankla tagant suundusime kõrgepinge liini alla kus oli maastik mis on iga enduuro mehe unistus. Enne me liini alt välja ei keeranud ,kui olime Uljastes väljas.Ühesõnaga soovitan soojalt minna seda trassi pidi.Vaadake kaardilt Uljastes teeb liin s kurvi ja tuleb maantee serva välja,sealt minge peale ja kuni Kiviõlini,või siis vastupidi.Trass täiest läbitav (pehme ja märg pinnas ,aga ilust kandev).Et mitte eksitusse ajada,siis Kiviõlist tuleb kaks liini-jutt käib raudteest mere pool asuvast liinist.

Kuna vihma hakkas kõvasti sadama ja Erxi tsikkel ka streikis ,siis tegime ühe kiire raudtee otsa .Enne Rakveret keerasime raudteelt maha ja lõpetasime Haljalas.Vot sellsed muljed siis kolmapäevast,Tervitades Lärm.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”