Rolleri kindlustustasu tsikliga samas klassis
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
See teema siin on väga ilmekas näide, miks ma olen koguaeg selline mu** ja nulltolerantsiga igasuguste tuunimiste ja tatnokkade vastu - kui asi hakkab väga käest ära minema, nagu ka momendil kiskuma hakkab, siis lihtsalt hakatakse ju selle vastu midagi ette võtma ja represseerima. Repressioonide alla satuvad aga ka normaalsed ja mõistusega inimesed, kes sama kategooria sõidukeid kasutavad, mis sellest, et nad milleski süüdi ei ole. Sellega suretatakse välja pisikene rahulik ja ökonoomne liikurikategooria, millega vahest ilusal suvepäeval tore randa või suvilasse sõita või niisama ringi kulgeda.
Eks sama asi ole ka mootorrattamaailmas - kui on piisavalt palju neid "r1 või hayabusa esimeseks rattaks" tüüpe, kes piisvalt paljud ennast kasti sõidavad või teisi masinaid ära rihivad ja kaost tekitavad, siis kasvab statistiliselt järjest ka mootorrataste, kui sõidukikategooria riskimäär üleüldiselt ja see annab ka kõigi rahakotile tunda.
Et tea paremini aru saaksite, mida ma tunnen, teen ettepaneku: Maskustada kõik hädavajalikust liikumisvajadusest suurema kubatuuri ja võimsusega ja liikluseeskirjadega lubatud normist kiiremini sõitma võimelised mootorrattad 10x liikluskindlustusmaksuga kui erilised ohuallikad. Üle 150cc-250cc ja 25kw ei saa mittekuidagi sõitmiseks vaja minna. Ja kui Postimehe ajakirjanik sellest loo teeb, tuleb kindlasti pealkirjaks panna "chopperitel kindlustusmaks tõuseb"
![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.