Rolleri kindlustustasu tsikliga samas klassis
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Raitonrait!
Ma arvan, et tsiklimeeste "pullitegemised" nagu ka autojuhtide omad, on oma karistuse juba saanud, kuivõrd nende masinad on registreeritud, kindlustatud, neil peavad olema juhiload etc. ARVESTA, et kui kõik käitukski mõistlikult, ei oleks sanktsioone vajagi!!!
Selles asi ongi, et te poisid olete ju ise endale püksi teinud vindi ülekeeramisega. Sa ise kuulutad, et EI KAVATSEGI Liiklusseadusega tutvuda ja pead täiesti normaalseks otsustavat kiiruseületamist. Ja sellisel ignorandi kombel tahad siis liigelda seaduskuulekate liiklejate hulgas ja usud veel, et sul on ka õigus käituda seal nagu pähe tuleb? Juba selle pärast on vaja midagi ette võtta, et päätust teinud tsiklist on alati tuvastatav, tal number küljes. Aga sinusugune uljaspea? Hops-hops kusagilt jalgväravast sisse ja püüa tuult väljal.
Ma siis tsiklistina küsiks, et miks mina pean maksud maksma, ülevaatusel käima, lube omama jne, kui me liikleme linnas sama kiirusega, meie masinad võtavad tänaval sama palju ruumi jne? Poisid, lõppude lõpuks kehtib ja jääb kehtima reegel, et kuidas kuts külale, nõnda küla kutsile.
Et keegi ei arvaks mind rollumeeste vastustajate hulka, ma ostsin lisaks tsiklile eelmisel nädalal mopeedi kah. Lisaks on taastamisel täitsa klassikaline ja oma 40 aastat vana võrr.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.